Gość zdeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 witam i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu forum
narcyz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nie wiem w jakim celu jest ten dział, ale witam wszystkich Przybyłem, żeby troszkę zaczerpnąć info o B6.
Lizol Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dołączyłem do Was, ponieważ wczoraj dostałem ofertę kupna Audi A4 i po przejrzeniu internetu uznałem, że to najlepsze miejsce do uzyskania informacji. A w samochodziku już się zakochałem, chociaż go jeszcze nie widziałem. :smile: Tylko na zdjęciach sobie obejrzałem podobne. Kurczę, w życiu nie myślałem, że będę chciał kupić Audi. Wydawało się heeeeeeeeej, zbyt wysoko
Gość rob Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 witamy i gratulujemy słusznego wyboru
Lizol Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No, jeszcze myślę, bo sam samochód to bajka, marzenie - co do zasady. Ale nie wiem, czy ta konkretna oferta jest dobra i czy nie "za dobra" (tzn. czy jest realna) Nie chciałbym wtopić sporej kasy. A jestem motoryzacyjnym "lajkonikiem", tzn. wlać paliwo, wsiadać i jechać A jak coś nie tak - to do fachowca. I tutaj na takich liczę. :smile:
Lizol Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ooooops! Doczytałem w regulaminie, że się niewystarczająco przedstawiłem. Teraz jeżdżę Toyotą Corollą hatchback, z 1996 r. (LPG) Fajne, dobre auto, ale mi się już znudziło. Mieszkam niedaleko Łodzi (między Łodzią a Wa-wą) Ale wybaczcie, że nie podam gdzie dokładnie, bo to zbyt mała miejscowość, a trochę anonimowości chciałbym zachować. Natomiast z taką bryką, jaką chcę kupić to byłoby to trudne
jarek1971 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich użytkowników mam na imię Jarek od 2 tygodni jestem posiadaczem B5 1,8 1997 avant granatowy met.pozdrawiam.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 witamy w klubie :twisted:
Pietia Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Dopiero planuję zakup A4 1.9TDi, ale sprawa już postanowiona. Zakup najprawdopodobniej jeszcze w kwietniu. Myślę, że w razie problemów znajdę tu pomoc.
TTom3k Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witaj Kupuj a4 i wpadaj do Tarnowa na jakie spoty
Rekomendowane odpowiedzi