milosz_27 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam forumowiczów, jestem bardzo zainteresowany kupnem A4, jak dotąd jeździłem Passatem, ale zawsze chciałem zasiąść za kierownicą A4, od niedawna podjąłęm decyzje o kupnie autka i mam nadzieje, że już niedługo stane się szczęśliwym posiadaczem tego wozu. Mam nadzieje, że dzięki pomocy forumowiczów mój zakup będzie udany a pózniejsze wskazówki pomogą w odpowiednim korzystaniu z najlepszych walorów tego samochodu !!!! Pozdrawiam
Gość Murzyn Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 witamy i zapraszamy na spociki w Chrzanowie http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=9568&start=0
wit.s Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No serwus w Klubie. Noooo, trza przyznać, ze z tym przywitaniem toś się tak strasznie napracował
Sprinter Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam i zapraszam na cotygodniowe spoty wrocławskie. Więcej informacji tutaj.
Piast Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 od trzech tygodni jestem posiadaczem Audi A4 (B5) rok 1997 1.8T (150 km) AVANT AEB srebrny metalik wcześniej użytkowałem cienko i całe szczęście ten koszmar się skończył co do silnika, elektryki to jestem zieloniutki jak trawa na wiosnę obecnie uczestniczę w produkcji krzeseł z buczyny i uczę się na technologa drewna Grzegorz Kołodziej Przeworsk wiek 30
yesfan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mimo, że jestem miłośnikiem aut japońskich, postanowiłem wstąpić do klubu audi. Co prawda mam pewne problemy z A4, ale decyzji nie żałuję. Pozdrawiam z Wrocławia.
yesfan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Przy okazji - jaki serwis we Wrocłaiu jest godny polecenia? Do TDI.
Rekomendowane odpowiedzi