Akss Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :>Cześć wszystkim,mam na imię Krzysiek,mieszkam w Warszawie,od jakiegoś czasu śmigam audicą,jest to model B5 z '95 silniczek 1,8 125KM. .Mam nadzieję,że znajdę tu dużo ciekawych wątków i pomoc kiedy będzie konieczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRz Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy a 4 Mam nadzieje, ze czasami sie przyda i ze rowniez od czasu do czxasu zaczerpne pomocy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymas Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek25 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avant Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam avant [Radom]. Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi A4 1.8 20v. Kupiłem 3 dni temu. Chcę wymienić rozrząd. Silnik ADR i w sklepach są problemy.Mówią proszę przynieść zdemontowany rozrząd. Wiem o co chodzi (zmiana paska 153 zęby na mniejszy i dodatkowe rolki). Myslałem że jest już ten problem w sklepach z częsciami samochodowy rozwiązany. Chyba się myliłem. Jak jak to był u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Audi B5 1.6 74KW 1999r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witaj Są specjalne miejsca na takie pytania poszukaj juz obecnych odpowiedzi, a jak nie znajdziesz to zapytaj wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witaj. w tym dziale tylko i wyłącznie sie witamy. a na twoje pytanie były już odpowiedzi. użyj opcji szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam i zapraszam we wtorki na spoty w warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi