Akss Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 :>Cześć wszystkim,mam na imię Krzysiek,mieszkam w Warszawie,od jakiegoś czasu śmigam audicą,jest to model B5 z '95 silniczek 1,8 125KM. .Mam nadzieję,że znajdę tu dużo ciekawych wątków i pomoc kiedy będzie konieczna
MariuszRz Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy a 4 Mam nadzieje, ze czasami sie przyda i ze rowniez od czasu do czxasu zaczerpne pomocy Pozdrawiam
avant Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam avant [Radom]. Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi A4 1.8 20v. Kupiłem 3 dni temu. Chcę wymienić rozrząd. Silnik ADR i w sklepach są problemy.Mówią proszę przynieść zdemontowany rozrząd. Wiem o co chodzi (zmiana paska 153 zęby na mniejszy i dodatkowe rolki). Myslałem że jest już ten problem w sklepach z częsciami samochodowy rozwiązany. Chyba się myliłem. Jak jak to był u Was?
Kaśka Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witaj Są specjalne miejsca na takie pytania poszukaj juz obecnych odpowiedzi, a jak nie znajdziesz to zapytaj wtedy.
schiller Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 witaj. w tym dziale tylko i wyłącznie sie witamy. a na twoje pytanie były już odpowiedzi. użyj opcji szukaj.
Kaśka Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam i zapraszam we wtorki na spoty w warszawie.
Rekomendowane odpowiedzi