Dev Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 prawdziwą whisky pija sie czystą albo z odrobiną wody (kilka kropel)
NYNA Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja piję tak jak mi smakuje a nie będę się meczył bo tak się powinno pić, bo to ma być przyjemność.
0laczek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jest podstawowe pytanie: czy pije whisky soute czy z colą- jak soute możesz zainwestować w single malty np. Talisker, Glen Ord, Caol Ila- jeżeli z Colą to jakiś JW albo Balantyna ze szklankami bo nie ma sensu inwestować w droższy trunek. No gdzie colę do whisky każdy pije jak mu smakuje tyle tylko że do coli lać dobrą whisky czyli ponad Czerwonego Jasia czy Balantyny jest wyrzucaniem pieniędziy w błoto bo napój lepszym się dzięki temu nie stanie.
Kazik123 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 od pewnego czasu pijam <br /><br /> są wersje ze szklaneczkami
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 jak nie próbowałes to proponuje jeszcze snow grouse http://www.dutyfreeshops.gr/files/products/resized/860272_1000x1000.jpg
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 jezeli ktos czegos szuka to zgłaszac sie do mnie
NYNA Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 każdy pije jak mu smakuje tyle tylko że do coli lać dobrą whisky czyli ponad Czerwonego Jasia czy Balantyny jest wyrzucaniem pieniędziy w błoto bo napój lepszym się dzięki temu nie stanie. Nie wiem jak wy możecie nie czuć różnicy pijąc z colą, ja jak wleje czerwonego J.W. to wypić tego nie mogę to samo tyczy się reszty dziadostwa i nawet cola nie jest w stanie zabić tego.
jaccov6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 jack daniels white rabbit:wink:...biedronkowy gold lo ch 0,7 za 29,90:naughty:
pawel1380 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie. Wszelkie mieszanki supermarketowe typu Johny Walker czy Balantines odstaw na bok.Jesli kolega lubi rzeczywiście smakować whisky to zainwestuj w dobry Single Malt: Glendronach, Ardbeg , Glenfarclas, Brora , Highland Park, Talimburg , Inchgower. Jack Daniels to bourbon. Jack Daniels nie jest bourbonem. ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ---------- Jak może byc burbon to, Jack Daniels Single Barrel napewno obdarowany będzie zadowolony Jak wyżej TO NIE BOURBON Dla zainteresowanych : Jak sklasyfikować popularną whiskey Jack Daniel's - Kulinaria.Spryciarze.pl
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 "za najlepszą whisky na świecie w roku 2012 wybrany został lubiany Old Pulteney 21yo "
Kazik123 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 jak nie próbowałes to proponuje jeszcze snow grousehttp://www.dutyfreeshops.gr/files/products/resized/860272_1000x1000.jpg a jak cena za ten eliksir
snajper1998 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 kiedys bylem na wakcjach na lanzarote no i siedze przy barze i pije jakas lokalne gowno zwnae whisky z lodem bo bylo goraca a obok siedzial szkot no i chwile pogadalismy a ze tez pil to cudo to zeszlismy na temat łych. No i z usmiechem mu mowie ze pewnie dla niego to co ja pije to profanacja , on sie usmiechnal i pyta mnie czy wiem z czym oni pija łyche, ja troche zdziwiony pytam glupio : with ice? - no , with cola -no , so with what? - more whisky )
Kazik123 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 tak jak słowianie piją wódke wstyd sie przyznac ale sam Soplice Wiśniową waliłem z gwinta jak soczek
Dev Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 kiedys bylem na wakcjach na lanzarote no i siedze przy barze i pije jakas lokalne gowno zwnae whisky z lodem bo bylo goraca a obok siedzial szkot no i chwile pogadalismy a ze tez pil to cudo to zeszlismy na temat łych. No i z usmiechem mu mowie ze pewnie dla niego to co ja pije to profanacja , on sie usmiechnal i pyta mnie czy wiem z czym oni pija łyche, ja troche zdziwiony pytam glupio : with ice? - no , with cola -no , so with what? - more whisky ) whisky pija sie samo lub z niewielka iloscia wody aby uwolniło swoje aromaty picie z colą to :facepalm::facepalm::facepalm: lodu tez ie powinno sie dawac, no chyba że ktos chce sie nayebać ale nie o to tutaj chodzi dzisiaj próbowałem, w mojej skali od 1do 6 daje jej 6 http://www.whisky-online.com/images/products/4487-6577balvenie14yearoldbox.jpg
Miroo Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak zobaczyłem temat to stwierdziłem ze zapytam bo mam w barku ale nie było okazji żeby otworzyć coś takiego "glenfiddich" 12 letnia próbował ktoś tego?
Dev Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 podstawowy Glenfiddich, ale produkt jak najbardziej ok http://4.bp.blogspot.com/-ijezyrINPYk/T3QHW1PWHJI/AAAAAAAAA5w/AFMBkhvmNn8/s1600/glenfiddich_12yo.jpg sa 12, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 25, 30, 50 i 70 do tego limintowane edycje, jest tego dostyc sporo
sokal Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 A co polecicie na początek dla kogoś kto chciałby czegoś więcej niż Johnnie Walker z takich w miarę łagodnych na początek? devastation masz jakąś butelczynę na sprzedaż? Próbowałem ostatnio w marketach coś dla siebie wyszukać ale wszędzie tylko J.W., J.D. albo Grant's...
Rekomendowane odpowiedzi