DeeJay_Kill Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Bry i Branoc - musialem się odmeldować, jako "nocny jeździec";D W "b7" coś przybyło - szyba przednia i wypolerowane drzwi;D Przybywa powoli, ale w końcu wyjedzie;) pzdr 600
Pulpit Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 ja rownież i zarazem , a w przyszłym tygodniu wraca moja furka , posiedzi trochę u mechanika, ale za to powinna być "gitara". Na prawdę tylko dni odliczać do odzyskani swojego "furaka" od mechanika.. Branoc
demoralizator Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 witam jest tu ktoś [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________wszyscy śpiom to i ja biorem tabletku i spać
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
rafalekx Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 witam jest tu ktoś [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________wszyscy śpiom to i ja biorem tabletku i spać Jareczku a co Ty tu robiłeś? I jakie "tabletku" Ty brałeś Witam i mówię BRANOC Niestety brak czasu na siedzenie na forum ;( Projekciki trzeba liczyć...
kiciafirerek Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 :> wieczor dobry [br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 23:02_________________________________________________taka opowiesc na dobranoc bo uciekam dzisiaj po drodze do domu widziałem wypadek A4 B5 uderzyła czołowo w A3 tak jak by B7 o ile to ma takie same oznaczenia nie znam sie na A3 sorki jesli zle opisałem A3 koleszka wyjezdzal z podpozadkowanej na kostce A4 lekko go poniosło i czoło jak ta lala tak wiec ostroznosci zycze i branoc bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
_Solar_ Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 i branoc skoro tu taka cisza... witam witam i o zdrówko klubowiczów pytam czy wasze niunki są gotowe by odpalic na jutrzejszym mrozie :gwizdanie: Jeszcze na taka cisza niektórzy bacznie po nocach śledzą forum
demoralizator Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 chyba utknąłem na necie do rana. szukam schematu elektrycznego[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:29_________________________________________________chyba sobie odpuszczę. ale spać i tak nie pójde
kiciafirerek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ja mykam dobranoc bzzz powodzonka jak by co
Pawu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Prowadziłem dziś Tico ..........................................Jakie mam fajne autko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.8T to poootwooorr
jura Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 dlaczego branoc a nie dobranoc??? :> pozatym lepiej sie witać niż zegnac:d SIEMA
Rekomendowane odpowiedzi