Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 co to Ryki no wiesz co mała miescina w Lubelskim idealna na spota
kiciafirerek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 co to Ryki no wiesz co mała miescina w Lubelskim idealna na spota chcecie najechac grupowo jakas wioske to jakies tajne plany daleko od wrocka ??
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 co to Ryki no wiesz co mała miescina w Lubelskim idealna na spota chcecie najechac grupowo jakas wioske to jakies tajne plany daleko od wrocka ?? to nie jest wioska heheh ale daleko jest od Wrocka to taki spocik Radzyń&Ryki
kiciafirerek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 co to Ryki no wiesz co mała miescina w Lubelskim idealna na spota chcecie najechac grupowo jakas wioske to jakies tajne plany daleko od wrocka ?? to nie jest wioska heheh ale daleko jest od Wrocka to taki spocik Radzyń&Ryki mała miescina tak mi sie skojarzyła nie chciałem urazic musi byc ciekawie najechac mala miejscowosc banda
demoralizator Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 To bedzie taki mały nalot na stosunkowo niedużą mieścine oj bedzie sie działo
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Noo pierwszy raz tak zrobimy będą foooooty i looooty loooty
demoralizator Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 mieszkałem tam jakiś czas tam była taka ulica co mi sie z alkoholem cały czas kojarzyła :drunk: :beer1: :beer1: :beer1: :drinks:
kiciafirerek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 to powodzonka ja mykam spac do jutra :hi: bzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ps. Ja mieszkam na ul.Chmielnej
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a pod jakim wzgledem ci sie kojarzyła nazwa ulicy, bar, sklepy czy co 3maj sie kolego i pamietaj Ryki to miasteczko nawet powiatowe
janjazda Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 temat się ponownie ożywił i dobrze to kiedy ten nalot na Ryki??
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 siema LRY i LRA [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:52_________________________________________________ to kiedy ten nalot na Ryki?? No planowaliśmy w tą sobotę ale podobno tylko Ty będziesz więc chyba przełożymy na następny weekend?
janjazda Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 siema LRA [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:53_________________________________________________no wychodzi ze bym był tyko ja, wiec to nie ma sensu, a następny weekend jak najbardziej może być
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 No właśnie, tylko czy Jarkowi odpowiada... Mi to ryba I tak potem sobie do Lublina polecę Ile jest km z LRY do LU?
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 następny jak najbardziej ale sobote to od 17 dopiero na tą postaram sie wrócic juz a niedziela cała wolna :gwizdanie:
demoralizator Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 to ja tez sie pisze na następny tylko że mojej przyszłej żony juz nie zabiorę ;( to już dwie osoby mniej
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 No właśnie a może niedziela? Jareczku co o tym myślisz? Tylko potem StoRKa do LRA zabierzesz
demoralizator Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 nie ma sprawy wkońcu tyle miejsca mam już wolnego
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wiec umawiamy sie wstepnie na sobote 13.12 albo na niedzile 14.12 na jaka godzine?? Moze ktos jeszcze chętny :gwizdanie: Puławy, Garwolin nie ma nikogo?? Co do trasy Ryki Lublin jest cos koło 70km
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 to ja tez sie pisze na następny tylko że mojej przyszłej żony juz nie zabiorę ;( to już dwie osoby mniej No fakt już 2 osoby mniej. LRY tu się GRATY naszemu demorkowi należą przyszły rok zapowiada się obfitym przyrostem naturalnym klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi