janjazda Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 A co do kolegów z LRY to potem liczymy na wasze reodwiedziny w LRA U nas parkingów dużo, knajpa też się znajdzie, ale kręgli nie mamy Ja się na to pisze, nie wiem jak Piotrek
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Oka koledzy temat założyłem i juz pora na mnie bo jutro kolejny wielki dzień przede mna Audiczka zostanie zalana świezutkim olejem :naughty: wiec 3mka
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Audiczka zostanie zalana świezutkim olejem :naughty: Moja dzisiaj została zalana + wszystkie filtry Trzym się
demoralizator Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja też już będę znikał bo jutro inni tez potrzebują zalania swoich audi świeżym olejem a przecież ktoś to musi robić[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:28_________________________________________________no to papex trzymajcie sie
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ale było warto nieprawdaż ojj jakoś przeżyłem tragedii nie było Nie no spoko było, gdybym jeszcze miał autko wtedy... Solarek a Ty może byś kogoś z LCH namówił na Ryki? :gwizdanie: W sumie trochę daleko macie... [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:29_________________________________________________ no to papex trzymajcie sie kolorowych
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i witamy kolejny dzień dobry wszystkim
Tobi_one Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 siemanko wszystkim ;] jak tam minal dzionek dzisiejszy ?
Gość osetti Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 siemanko wszystkim ;] jak tam minal dzionek dzisiejszy ? wspaniale
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak tam minal dzionek dzisiejszy ? Zajebiaszczo ale jutro będzie jeszcze lepszy [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________ witam nieśpiących Siema Kiedy pijemy? Może jakoś na weekendzie?
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak tam minal dzionek dzisiejszy ? Zajebiaszczo ale jutro będzie jeszcze lepszy [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________ witam nieśpiących Siema Kiedy pijemy? Może jakoś na weekendzie? tylko by pili
Rekomendowane odpowiedzi