hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie czaje tego dialogu Przestań pić
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 jeszcze nie zrobiłem Poka i nie pitol Masz jakąś z jedną, albo aukcję na necie?
xandmar Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie czaje tego dialogu Przestań pić właśnie chyba zacznę pić to zrozumię
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie czaje tego dialogu Przestań pić lepiej nie ..jeszcze zacznie rozpoznawać rzeczywistość
_Solar_ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ja tez go nie czaje ja na szczescie juz koncze pic jeszcze tylko 50 mi zostala
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 http://www.mm.pl/~pet3r/22082008.jpg Fajne bydle .. mie kręciły D2 ...do czasu gdy nie wyszły D3 Jakiś ciekawy wypasik ?
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Fajne bydle .. mie kręciły D2 ...do czasu gdy nie wyszły D3 Jakiś ciekawy wypasik ? Zajebiaszcze :kox: :slina:
_Solar_ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 a ja idę spać, po dniu z nowym autem mam dość wrażeń Co kupiłeś? fiat 126 p Twój maluch musi być godny,by każdy z daleka wiedział, że jedzie nim hornet, a nie nikt. Jedyny godny horneta maluch to maluch tuningowany. Tuning też musi być odpowiedni: dużo antykoru, oryginalny, oczojebny schemat malowania (farbę nakładać pędzlem, ewentualnie muszą być zacieki), na szybach odłażąca folia przyciemniająca z bąblami powietrza, brewki nad reflektorami, zawieszenie obniżone tak, by przejeżdżając nad krawężnikiem czy progiem zwalniającym trzeć podwoziem, z tyłu kilka dodatkowych rur wydechowych o dużej średnicy. Na tylnej szybie obowiązkowo musisz strzelić sobie jakiś fajny napis, np. Pioneer. Koniecznie z układu wydechowego wyspawaj sobie tłumik. Po to, żeby maluch był najgłosniejszy w miescie i brzmiał jak Subaru.Pamiętaj, że w maluchu najważniejszy jest mjuzik i pamiętaj, że mjuzik trzeba słuchać tak, żeby na zewnątrz był głośniejszy od silnika. taki maly zarcik
xandmar Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Miała Matka Syna bez zęba ??? bez jednego?
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? Bo mi różnie tu ludzie gadają A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :laghing2:
pet3r Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? Bo mi różnie tu ludzie gadają A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :laghing2: wszystko, co w płynie musisz wyrzucić lub przepakować
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? Bo mi różnie tu ludzie gadają A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :laghing2: Nie zabieraj pipki z cyber skóry i vasseliny bo to nie przejdzie
xandmar Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? Bo mi różnie tu ludzie gadają A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :laghing2: weź sobie torebkę papierową jako bagaż podręczny na wypadek [br]Dopisany: 23 Sierpień 2008, 00:30 _________________________________________________ Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? Bo mi różnie tu ludzie gadają A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :laghing2: Nie zabieraj pipki z cyber skóry i vasseliny bo to nie przejdzie :polew:
_Solar_ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Miała Matka Syna bez zęba ??? chyba sobie mocno nagrabilem u kolegi teraz nie wiem czy zawitam na warszawskim spociku
Rekomendowane odpowiedzi