radimm Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 i Nowy Grill od RS4:banan: http://s21.postimg.org/hqw8dygkz/DSC_0643.jpg Johnyy to nie jest grill od RS4 BTW ładny avancik
JONNYxPL Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Opublikowano 12 Lipca 2013 i Nowy Grill od RS4:banan: http://s21.postimg.org/hqw8dygkz/DSC_0643.jpg Johnyy to nie jest grill od RS4 BTW ładny avancik no wiem;) face RS4 heh ale jest fajny:banan: ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- wpadł i IC:kox:
slavko87 Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 wlasnie, ori przerobiona na jedenj focie a pozniej jakies ale z nebieskiej lampy, co Ty historie powtarzasz?
robertjudi Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 i Nowy Grill od RS4:banan: http://s21.postimg.org/hqw8dygkz/DSC_0643.jpg Od czego IC wsadziłeś ? Rury też wpadły ?
robertjudi Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 i Nowy Grill od RS4:banan: http://s21.postimg.org/hqw8dygkz/DSC_0643.jpg Johnyy to nie jest grill od RS4 BTW ładny avancik no wiem;) face RS4 heh ale jest fajny:banan: ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- wpadł i IC:kox: Od czego IC wsadziłeś ? Rury też wpadły ?
robertjudi Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Od czego IC wsadziłeś ? Rury też wpadły ?
JONNYxPL Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 podobajaci sie?:banan:fajne bo xenon ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- Od czego IC wsadziłeś ? Rury też wpadły ? no rury tak samo do tego:wink: a IC to kupilem od kolegi co kiedys miał to w swojej AUDI:banan:
slaviozo Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? chciał mieć BMW M4 ;D a z tego co doczytałem wyslal depo do qertyego a te pewnie przejściowo ale i tak razi to po oczach ale z niesmaku (bo wiemy jak swieca takie solary na drodze)
junior_tdi Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? były endżele ale teraz to polifty w czerni chyba są?
JONNYxPL Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? chciał mieć BMW M4 ;D a z tego co doczytałem wyslal depo do qertyego a te pewnie przejściowo ale i tak razi to po oczach ale z niesmaku (bo wiemy jak swieca takie solary na drodze) po pierwsze kolego jak juz cos... to mialem valeo orginalne a nie jakies DEPO. a po 2 te swieca dla mnie dobrze wiec bez komentarza:hi: ale dzieki za sugestie:wink:
Kasjan Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? chciał mieć BMW M4 ;D a z tego co doczytałem wyslal depo do qertyego a te pewnie przejściowo ale i tak razi to po oczach ale z niesmaku (bo wiemy jak swieca takie solary na drodze) po pierwsze kolego jak juz cos... to mialem valeo orginalne a nie jakies DEPO. a po 2 te swieca dla mnie dobrze wiec bez komentarza:hi: ale dzieki za sugestie:wink: Czyli endzele zawitaly w audi? Serio?
JONNYxPL Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? chciał mieć BMW M4 ;D a z tego co doczytałem wyslal depo do qertyego a te pewnie przejściowo ale i tak razi to po oczach ale z niesmaku (bo wiemy jak swieca takie solary na drodze) po pierwsze kolego jak juz cos... to mialem valeo orginalne a nie jakies DEPO. a po 2 te swieca dla mnie dobrze wiec bez komentarza:hi: ale dzieki za sugestie:wink: Czyli endzele zawitaly w audi? Serio? narazie kolego tak:wink: a pozatym wiesz ja nie robie auta dla forumowiczów tylko dla siebie,,,, wiec robie auta według uznania:decayed:
Kasjan Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? chciał mieć BMW M4 ;D a z tego co doczytałem wyslal depo do qertyego a te pewnie przejściowo ale i tak razi to po oczach ale z niesmaku (bo wiemy jak swieca takie solary na drodze) po pierwsze kolego jak juz cos... to mialem valeo orginalne a nie jakies DEPO. a po 2 te swieca dla mnie dobrze wiec bez komentarza:hi: ale dzieki za sugestie:wink: Czyli endzele zawitaly w audi? Serio? narazie kolego tak:wink: a pozatym wiesz ja nie robie auta dla forumowiczów tylko dla siebie,,,, wiec robie auta według uznania:decayed: Zgadza sie ! To jest Twoje auto i mozesz robic co chcesz. My tylko swoja opinie wyrazamy. Powodzenia w dalszych modach.
kaju Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 co Ty za lampy wsadziłes? chciał mieć BMW M4 ;D a z tego co doczytałem wyslal depo do qertyego a te pewnie przejściowo ale i tak razi to po oczach ale z niesmaku (bo wiemy jak swieca takie solary na drodze) po pierwsze kolego jak juz cos... to mialem valeo orginalne a nie jakies DEPO. a po 2 te swieca dla mnie dobrze wiec bez komentarza:hi: ale dzieki za sugestie:wink: Czyli endzele zawitaly w audi? Serio? narazie kolego tak:wink: a pozatym wiesz ja nie robie auta dla forumowiczów tylko dla siebie,,,, wiec robie auta według uznania:decayed: Zgadza sie ! To jest Twoje auto i mozesz robic co chcesz. My tylko swoja opinie wyrazamy. Powodzenia w dalszych modach. + całe forum.
Rekomendowane odpowiedzi