Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Drogówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko był ktoś na drogówce może już ?:P jak wrażenia ?

Opublikowano

wczoraj byłem - film dobry - to tak w telegraficznym skrócie. Wykorzystano teksty z pewnych internetowych hitów, fabuła naprawdę jest bardzo dobra - pełen profesjonalizm. Wszytko naprawdę wygląda prawdziwie. Moim zdaniem - warto obejrzeć:) Nie licz tylko, że będzie to komedia - typowy fabularny, do przemyślenia;]

Opublikowano
  • Autor

no właśnie się zastanawiam nad tym czy iść, ale skoro mówisz że warty obejrzenia to pewnie jutro się przejdę na to, wole oglądać coś głębszego niż jakieś durne komedie :decayed:

Opublikowano

ja byłem wczoraj i na prawdę polecam :)

Opublikowano

Ja obejrze jak w necie dobra kopia bedzie, na polskie filmy nie chodze, szkoda siana :)

Opublikowano
Ja obejrze jak w necie dobra kopia bedzie, na polskie filmy nie chodze, szkoda siana :)

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
Siemanko był ktoś na drogówce może już ?:P jak wrażenia ?

od tych tematów tutaj macie strone:

http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/ciekawe-filmy-warte-obejrzenia-21675/index100.html

Opublikowano

z takim podejsciem nie dziwne ze udało sie uskladac na B6:decayed:

Opublikowano

W niektórych kinach zrobili tak,ze jak się przyniesie mandat za jakieś wykroczenie to taniej bilet można kupić.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

ale ja chodze do kina, i to czesto :) mnie stac na bilet, ale nie bede placil za polskie filmy bo chce zeby upadla polska pseudo kinematografia :) jakbym byl cierpliwszy to bym uzbieral i na b8 :)

nie lubie ogladac takich filmow w kinie, w kinie chce miec super efekty , bo nie po to ide by ogladac takie cos na duzym ekranie :)

Opublikowano

film nawet dobry. realistycznie pokazuje policjantów z ruchu drogowego. znam kilku, którzy jak z tego filmu.

Opublikowano

ale ja chodze do kina, i to czesto :) mnie stac na bilet, ale nie bede placil za polskie filmy bo chce zeby upadla polska pseudo kinematografia :) jakbym byl cierpliwszy to bym uzbieral i na b8 :)

nie lubie ogladac takich filmow w kinie, w kinie chce miec super efekty , bo nie po to ide by ogladac takie cos na duzym ekranie :)

dzięki takiemu podejściu nie pozwalasz się rozwijać polskiej kinematografii :facepalm::facepalm::facepalm:

ja jutro o 20 zabieram swoją połówke :naughty:

Opublikowano

ja też jutro tyle że wcześniej bo na 15

Opublikowano

Rewelacja, cała prawda wyłożona od A do Z. Ktoś myślał że na komendzie wódy nie walą i wszyscy są święci ??

Film niósł pewne przesłanie, głównie chodziło o skutki jazdy na podwójnym gazie, ale także o fakt, jak kwitną interesy elit i jak w ich imię można zniszczyć człowieka.

Czasami poczucie humoru w stylu ksiądz wychodzący z burdelu albo odgryziony fajfus na skrzyżowaniu - mogą budzić niesmak.

Warto obejrzeć ten film, dawno nie było u nas produkcji na takim poziomie.

Opublikowano
ale ja chodze do kina, i to czesto :) mnie stac na bilet, ale nie bede placil za polskie filmy bo chce zeby upadla polska pseudo kinematografia :)

Skoro masz takie zdanie o polskiej kinematografii, to po co czekasz na dobrą kopię w internecie? :facepalm:

Nie oglądaj w ogóle i skocz sobie w tym czasie na Jamesa Bonda.

Opublikowano

Ja natomiast zdecydowanie wolę dobre Polskie kino od "Hollywoodzkich" fajerwerków...

Opublikowano

Tez wychodzę z założenia ze polski film to raczej szmelc, ALE ostatnio 'Sęp' mnie zaskoczył na + nie twierdze ze był rewelacyjny ale dobry przyjemnie się oglądało, więc poszedłem za ciosem i wybrałem się na 'Drogówka' i znowu zaskoczenia na +. Fajny film, można sie pośmiać fakt może prostacki ale jak na polskie realia jest ok. Moge spokojnie polecić. Moja ocena to 7/10. :wink:

I nie ma zadnego Audi w filmie :kwasny:

Opublikowano

A co jest dziwnego w księdzu w burdelu?

Opublikowano

Ja dzisiaj idę, zobaczymy co to jest :wink:

Opublikowano

"lepiej sie pochwal zdjeciem syna" :polew::polew::polew::polew: te dorzuty mnie rozbrajały:grin: