jozek726 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Muszę częściej zacząć chodzić do kościoła bo ostatnio jak tu byłem ksiądz miał czerwoną ale w avancie, ale w pierwszej chwili myślałem, że mi się coś poyebało ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- aha avant mi się bardziej podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 avant w sedana jak woda w wino jak moge Cie prosić o przysługę, to zamień jeszcze mojego byłego szefa w dmuchaną analna lalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam jeszcze na oku takie: http://www.ebay.co.uk/itm/251296398869;jsessionid=B7499FF9735A00C11CFC0EB7333CAFCB?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D251296398869%26_rdc%3D1 Lub te: http://www.ebay.co.uk/itm/251295066706?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_from%3DR40%26_nkw%3D251295066706%26_rdc%3D1 ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- Halloo, bo mi się kończy aukcja dzisiaj, hehe. Chyba się skuszę na te pierwsze. Zawsze można sprzedać jak będzie lipa ;-P ---------- Post dopisany 03-07-2013 at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2013 at 13:15 ---------- A co powiecie na te fele http://www.ebay.co.uk/itm/300398153964;jsessionid?clk_rvr_id=496863045599 Czy będą dobre? Czy się nie rozlecą po chwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kup coś jakiejś znanej firmy bo później więcej problemów niż korzyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kup coś jakiejś znanej firmy bo później więcej problemów niż korzyści Jakieś sugestie? Może stronkę? Coś polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 zależy od budżetu i co chcesz osiągnąć, jeśli chcesz mieć solidne koło to coś z ori, w UK czasami można naprawdę super okazje wyrwać, jeśli chcesz się wyróżniać to może roti? Tylko wtedy cena około 1k funtów ale komplet masz nowy i solidny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 No to chyba dozbieram... Bo póki co to maks 500 bym dał, ale nie więcej. Chyba że używka by się trafiła dobra. ---------- Post dopisany 13-07-2013 at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2013 at 11:12 ---------- Mały update, zrobione zakupki i już wszystko u mnie (w tle autko kolegi, sam malowałem mu grila wczoraj ) Chyba wszystko co potrzebne do autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Malowales ramke grilla? Widze ,ze nie udalo sie osiagnac idealnej czerni w polysku (cos jak akryl na aucie). Moze ktos ma sprawdzona farbe czarny polysk (glossy) ? Sam mam ten problem i albo oddam lakiernikowi, albo okleje folia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 On nie chciał połysku. Kupił sam produkt do malowania a ja malowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 robiles zakupy tutaj moze? Car Care Products | Detailing Products | UK - Clean Your Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tu kupiłem tylko wosk FK. Bo reszta drogo. Podam Ci później stronki, bo teraz na grilku siedzę. ---------- Post dopisany 14-07-2013 at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany 13-07-2013 at 19:07 ---------- robiles zakupy tutaj moze? Car Care Products | Detailing Products | UK - Clean Your Car To tak, głównie robiłem zakupki tu: I4DETAILING - UK based online detailing & car care superstore (tu zostawiłem większość kasy ) Ale niektórych produktów, które mnie interesowały nie było, więc zajrzałem tutaj: Car Care Products | Car Detailing Products | Car Cleaning Products Dobry sklep, w miarę dobre ceny i mają duperele których nie znajdziesz w innych. Jest jeszcze: Chemical Guys UK The finest car care and automotive detailing products available. Shinearama Home Page - Shinearama Car Care Products Simply Microfibre - High Quality Microfibre cloths and towels Car Detailing Products | Waxes , Polishes | UK - WaxyClean.co.uk Waxyclean - Car Polish And Valeting, Car Detailing. Meguiars AutoFinesse GTechniq car wax, Sonus Car Detailing Products | Waxes, Polishes | UK - WaxyClean.co.uk Chemical Guys UK The finest car care and automotive detailing products available. Warto też na ebay zajrzeć, bo możesz czasami znaleźć coś taniej niż w sklepie. Na przykład ja kupiłem taki ręcznik: I4D Uber Blue Drying Towel 24" x 36" a na ebay znalazłem: 2 x LARGE 60cm X 90cm HEAVYWEIGHT MICROFIBRE CAR DRYING TOWEL VALETING DETAILING | eBay Dokładnie to samo. Mikrofibry też w sklepie drogo, a na moje oko są takie same jak na ebay. Piszę o zwykłych, nie tych lepszych. Ja kupiłem takie na próbę: Micro Fibre Lint Free Large Car M Cloth Polishing x 20 HOME CAR GARDEN USE | eBay Microfibre Car Detailing Valeting Cleaning Towels Cloths - MCloth Lint Free | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 spoko sklepy co do mikrofibry to te male to zadna roznica czy to ebay czy sklep ale na tych duzych owszem napewno cos zakupie podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 dawno tu nie byłem jakoś czerwony kolor Ci się spodobał... a co do detailingu... mógłbyś zapodać, co żeś zakupił i do czego to jest? Jeszcze się nie wczytywałem o co tam chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Hehe, czy kolor mi się spodobał? Taka się trafiła, już trzecia A że cena była odpowiednia, przebieg mały, to grzech nie kupić. Co do chemii i reszty gratów to kupiłem: 1. Wiadra z grit guardem - wiadomo po co. 2. Szampon do mycia DODO BORN TO BE MILD - Dodo Juice Born To Be Mild Shampoo | Wax-Safe | Automotive Wash 3. APC (all purpose cleaner) SURFEX - Bilt Hamber Surfex HD 5 Litres | Degreaser | FREE UK DELIVERY 4. Płyn do mycia szyb Meguiar's Glass Cleaner Concentrate - Meguiars Glass Cleaner Concentrate | Buy Glass Cleaner Concentrate Online Autoglym Car Glass Polish - Autoglym Car Glass Polish | Autoglym Glass Cleaner 5. Usuwacz smoły,kleju VALETPRO CITRUS TAR & GLUE REMOVER - Valet PRO Tar & Glue Remover - 500ml 6. Usuwacz zanieczyszczeń metalicznych CAR PRO IRONX - Iron X 500ml Spray Bottle 7. Płyn do plastików VALET PRO Dionysus Trim Glitz - Valet PRO Dionysus Trim Glitz 8. Rękawica do mycia CAR PRO Wool Wash Mitt - CarPro Swirl Free Wash Mitt 9. Płyn do opon Meg's Endurance Tire Gel - Meguiar's Gold Class Endurance Tire Gel 10. Pasta do polerowania I czyszczenia metalowych elementów Britemax EASY CUT – Metal Cleaner&Polish - Britemax Easy Cut - Metal Cleaner & Polish I do tego wełna - I4D Steel Wire Wool fine grade #00 11. Wosk DODO Juice Orange Crush - Dodo Juice Orange Crush Carnauba Soft Wax 250ml Finish Kare 1000P- Finish Kare 1000P Hi-Temp Sealant - Clean Your Car 12. Cleaner pod wosk DODO JUICE Lime Prime - Dodo Juice Lime Prime Pre-wax Cleanser Glaze with mirco-abrasives 250ml 13. Ręcznik - I4D Uber Blue Drying Towel 24" x 36" Ale na ebay znalazłem taniej: 2 x LARGE 60cm X 90cm HEAVYWEIGHT MICROFIBRE CAR DRYING TOWEL VALETING DETAILING | eBay 14. DODO JUICE Traffic Film Remover - Dodo Juice Crudzilla TFR 500ml | Traffic Film Remover | Degreaser 15. Glinka Bilt-Hamber Auto-Clay Original - Bilt-Hamber Auto Clay | Buy Bilt-Hamber AutoClay Online 16. Maszyna do polerki FLEX - FLEX XC 3401 VRG PROFI ROTO Exzenter Polierer Poliermaschine Car Polisher Auto | eBay Plus pasty polerskie - Menzerna Fast Gloss FG400 250ml 17. Aplikator do wosku - Dodo Juice Basic's of Bling Wax Applicator 18. Lepsze mikrofibry pod wosk DOD JUICE - Dodo Juice 'Fantastic Fur' Microfibre Buffing Cloth - 40cm x 40cm Do tego pędzelki, pady, aplikatory, ściereczki, buteleczki. I to chyba wszystko ---------- Post dopisany 03-08-2013 at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany 15-07-2013 at 12:28 ---------- I mały update, żeby nie było że nic się nie dzieje Naklejać znaczki czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zdecydowanie nie naklejaj ! "Czysta" klapa wygląda bardzo dobrze - tablicę przyklej bez ramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ja bym zamontował znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ja bym zamontował znaczek Dokładnie bez "CCCO" wygląda... ale to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 znaczek CCCO czarny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi