Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] CZIKITA big REACTIVATION A4 B5 optic RS

Jak ci się podoba CZIKITA ?  

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ci się podoba CZIKITA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ale ja nie umiem jeździć na glebie ja muszę stopniowo najpierw sprężynki potem coś lepszego bo ja za szybko po paryjach latam między wysepkami a nie chce urwać michy :kwasny: Jak mnie ktoś podpuści na sprinta :wink:

Opublikowano

Daj znać jak będziesz sprzedawał to cudo :polew:

Opublikowano

Nie doczekasz się ma u mnie dożywocie :naughty:

Opublikowano
Śmiejesz się z kolegi a masz zwykłą serie i to 1.6 + LPG:nabijasie:
Opublikowano

Silnik jak silnik, gdybym kupował jeszcze raz dokonałbym dokładnie tego samego wyboru :good:

Z tym że ja do auta podchodzę z szacunkiem a kolega sam robi z siebie pośmiewisko :facepalm:

Opublikowano

Faktycznie 1.6 + LPG :decayed: U mnie to przynajmniej trochę kucy jest :naughty: A kolega chce pewnie kopciucha bo mu LPG dużo pali :grin:

Opublikowano

Silnik jak silnik, gdybym kupował jeszcze raz dokonałbym dokładnie tego samego wyboru :good:

Z tym że ja do auta podchodzę z szacunkiem a kolega sam robi z siebie pośmiewisko :facepalm:

Nie tą wypowiedzią ty robisz z siebie pośmiewisko każdy robi co uważa a nie co mu każą!!!! o gustach się nie rozmawia.Koniec pierd...nia!!
Opublikowano
MjAxMy1hMGQyMWIyMTRlYTczZGUw.png
Opublikowano

Pany ja robię na co meni stać a że mnie nie stać to robię co mogę he he :grin: Ale powoli wprowadzam mody odchamiające :banan:

Dzięki Daniel za ciepłe słowo w moim kierunku bo się rzadko na tym forum zdarza :hi:

Opublikowano

A STASIU śmieje się z Sokala chociaż ma 90-cio konnego ropniaka:doh: normalnie parodia, AFN Czikity spoko niby tylko 10 koni w serii więcej, ale i tak bez przesady, nawet większy moment diesel-a Was nie broni.

Zresztą...

Opublikowano

Może ja się nie będę wypowiadał...

:polew:

1.6 to mam w Fieście z 1990 roku i ma całe 110 kucy :decayed:

Sorry Kamil - musiałem :grin:

Opublikowano

Chłopak ma większe jaja niż 80% właścicieli B5 na tym forum (chodzi mi o tych którzy nie mają tematu o swojej A4) a mody , no Kamil raz już Ci mówiłem że lepiej doskładać kasę i zrobić jak trzeba. A 1.6 w B5 jak to mówią na forum nie jedzie. :wink:

Opublikowano
Chłopak ma większe jaja niż 80% właścicieli B5 na tym forum (chodzi mi o tych którzy nie mają tematu o swojej A4) a mody , no Kamil raz już Ci mówiłem że lepiej doskładać kasę i zrobić jak trzeba. A 1.6 w B5 jak to mówią na forum nie jedzie. :wink:

Dobrze prawi :thumbup1:

Polać mu :wink:

Opublikowano

Trzymam Cię za słowo :wink:

Opublikowano

Trzymam Cię za słowo :wink:

Ale Kamil stawia :grin:

Opublikowano

A STASIU śmieje się z Sokala chociaż ma 90-cio konnego ropniaka:doh: normalnie parodia, AFN Czikity spoko niby tylko 10 koni w serii więcej, ale i tak bez przesady, nawet większy moment diesel-a Was nie broni.

Zresztą...

Po co to ?:doh::doh: pytał cie kto o zdanie?
Opublikowano

Akurat Stasiu idzie w wygląd a nie w tuning silnika i się nie wywyższa LPG podtlenkami jak co po nie którzy :wink:

Co do Czikity to ma okoł 140 koni bo ścigałem się z nie jedną 130 konną b5 to wiem co czika potrafi także wstydzić się nie mam czego :naughty:

Loko Spoko ford pewnie idzie bo to lekkie i nie stawiam bo nie mam na nowe graty czekam już do mnie jadą :kox:

A co do zbierania to ja nie umiem co uzbieram to coś kupię ale dziś to przynajmniej graty do Czikity siadły także panowie dajcie mi tydzień a fot nowych przybędzie :banan:

Opublikowano

Pośmiewisko to robisz z siebie sam, co zrobiłeś w swoim aucie, założyłeś LPG, wielka modyfikacja, przeszczep do swojego pustaka skrzynie sześciobiegową jak ten Gość, a potem wygłaszaj swoje mądrości.

Opublikowano

A tak nie wspomniałem o modzie jakim jest skrzynia 6 biegowa w Czikicie najpierw z A6 2,5tdi a teraz z A4B6 1.9 :naughty:

a LPG zostawiam zawodowcom:wink:

Opublikowano

z tym kolorem masz na prawde spore pole do popisu :wink: za***isty taki nietypowy zoltek, z tym ze faktycznie sporo rezania przed Toba :wink: PRAWIE jak ex duffiego :naughty: