miron78 Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 przed chwila tez to ogladałem PREZES przec**j po prostu a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu gdzie Wy jakies moje teksty czytaliście ? na forum jakis temacik jest czy jak bo ja nic nie widzę [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:18_________________________________________________ Ej bo zacznę żałować że starszy nie jestem dziadki [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:14_________________________________________________Miron tylko żebyś po czwartku był w stanie dojechać w piątek będe będe
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Na ogólnopolskich w temacie zdjęcia są wklejone 2 filmiki na 8 stronie jak przyjeżdżaliśmy do ośrodka
miron78 Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 Na ogólnopolskich w temacie zdjęcia są wklejone 2 filmiki na 8 stronie jak przyjeżdżaliśmy do ośrodka dzięki - już lukam
kris_kilt Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Panowie , jest ktos z was mechanikiem albo serio zna sie dobrze na autach i bedzie teraz na zlocie w piatek ?? bo albo mam jakies "zwidy i przeslyszenia" albo zaczal dobywac mi sie jakis dzwiek z auta , sam juz niewiem .... moglby sie ktos rzetelny ze mna przejechac i mi doradzic co to moze byc , albo walnac mnie w tyl glowy i ze sie nic nie dzieje powiem szczerze - ja sie dopiero czegos o autach ucze na tym konkretnym, a najmlodszy to on juz niestety nie jest p.s. watek o ustawke w zabrzu juz zamkniety i przenosimy sie tutaj na gliwicki , wedle sugestii :gwizdanie:
Audia4zabrze Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 możemy to sprawdzić niema problemu co się dzieje dokładnie??[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 18:25_________________________________________________Ah wiec to spotykamy sie w zabrzu i gnamy do gliwic??
kris_kilt Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ta , o 18 na BP kolo multikina i do gliwic jedziemy czester , a bedziesz tez z tym VAG'iem ??
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 :polew: sorry no nie mogę się powstrzymać ku...wa
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ej Czester przestawiłem sobie przedni zderzak na zaspie weź przywieź vaga poprawimy go :polew:
czester Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Widze, ze jakas masowa porazka z tymi audiolami. W takim razie jestem zmuszony wziac vaga w wy skrzynke wodki P.S. Guruś a ty za tego czestera to dostaniesz niezle lanie :bicz:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 P.S. Guruś a ty za tego czestera to dostaniesz niezle lanie :bicz:
krolu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Widzę, że podpinanie Vaga nigdy się nie nudzi:P
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 A jak jakieś hobby w życiu trzeba mieć
krolu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 P.S. Guruś a ty za tego czestera to dostaniesz niezle lanie :bicz: Dlaczego te emotki nie maja nóg?
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dlaczego te emotki nie maja nóg? Bo ja nigdy nie uciekam
krolu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dlaczego te emotki nie maja nóg? Bo ja nigdy nie uciekam Albo lubisz takie fetysze
gregory Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu Za drugim razem jak wracaliśmy z nart wjechałem prosto z zakrętu- bez problemu z 3 osobami na pokładzie
czester Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu Za drugim razem jak wracaliśmy z nart wjechałem prosto z zakrętu- bez problemu z 3 osobami na pokładzie Tylko czemu wjezdzales jak nikt nie widzial :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 czester , a bedziesz tez z tym VAG'iem ?? ehh , pisalem posta na szybko bo wychodzilem z roboty, zapomnialem dodac mota na koncu typu " :tongue4:" , zeby z tego przycedzic , ale widze ze odrazu pojazd .... dzieki... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi