Guregoru Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ja jak zwykle troszkę się spóźnię będę tak koło 18.30
sparki Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 No to się dzisiaj szykuje dość spory ten spocik ja tez będe za nic tego nie przepuszcze
miron78 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 ja też powinienem się wyrobić - wpadnę ochydnie upierdzielonym B6 a tak przy okazji - słyszałem że wiosna na dobre ma zagościć i dosyć wysokie temperaturki idą - chyba na następnym zlociku w letnich kapciach będziemy
sparki Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Hurrra w końcu się dowiem dlaczego moej auto nie chce jeżdzić, bo to nie może być wina tych 75 KM :polew: :polew: Krulu a nalepka klubowa nic Ci nie dała bo mi tak z 20 kucy przybyło
miron78 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 sparki fajnie że 140 otwarłeś w dniu zlotu - pamiętaj TYSKIE lubimy
sparki Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 sparki fajnie że 140 otwarłeś w dniu zlotu - pamiętaj TYSKIE lubimy a specjalnie dla Ciebie miron bedzie to
czester Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Czester ładnego masz Avantara Co nie Piterra Dzieki moje 2 nuńki Będzie ktoś dzisiaj z VAG-iem ?? Teraz poważnie pytam :cwaniak1: bo mam w planach dziś zamontować tempomata i trzeba by zaadoptować Vag bedzie, osoby potrafiacej odaptowac tempomat nie :> Sparki gratki 140 otwarta
kris_kilt Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 ja też powinienem się wyrobić - wpadnę ochydnie upierdzielonym B6 hehe , to nie bedziesz sam , moj zmenil kolor z granatowego na bialy , ale niemam kiedy na myjnie podjechac - a mam za darmo... moze w nast tyg i przy okazji zmiana na letnie juz i kupno nowych zabezpieczen tez mnie czeka , ahh te wydatki
sparki Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 jak wy takie brudasy to sie zainteresujcie tym tematem http://www.a4-klub.pl/smf/i_twoja_a4_moze_byc_najwiekszym_brudasem_tej_zimy_konkurs-t22880.300.html
kris_kilt Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 tylko nie brudasy !! - jak cos to mieszkancy śląska heheeh
Skydiver Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Będzie ktoś dzisiaj z VAG-iem ?? Teraz poważnie pytam :cwaniak1: bo mam w planach dziś zamontować tempomata i trzeba by zaadoptować Vag bedzie, osoby potrafiacej odaptowac tempomat nie :> No to sie szykuj Czesterq dzis będzie twój debiut w adaptacji tempomatu VAG-iem Tempomat zamontowany i czeka na twoją adaptację
krolu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Nie wiem gdzie to BP jest przyjadę normalnie
gregory Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 jak Ty będziesz wpadał to ja bedę tylko wtedy jak będzie mokro [br] Dlatego ja się nigdy nie zapowiadam jak mam gdzieś wpaść Spoko spoko Miron, mam coś w głowie przy czym te 250KM z ośce będzie mogło sobie jedynie poświstać . Ale sam się zastanawiam czy znów kasę w motoryzacje ładować. Trzeba by się wkońcu jakoś ustatkować :gwizdanie: a nie pół życia kase w auto.. . Chyba, że mnie ktoś przekona Poza tym Guru przekonałeś mnie, walnę sobie dziś Browarka z bagażnika Bo mnie tylko z bagażnika smakują.
MAJKI Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 No dziś to był spocik serwisowy hehe, za tydzien to juz bedziemy spawać i malowac na tym parkingu pod forum :gwizdanie: do czasu aż nie dostaniemy bana od ochrony
krolu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 MAJKI_3646 jeszcze kilka spotów i będe miał tak jak ty w podpisie: "było" i "jest"
piterra Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Czester ładnego masz Avantara Co nie Piterra no Piękny ten avatar ale myślę że na czerwonym "Modelka O." lepiej by się prezentowała ale tak poważnie to masz ładną kobietę Czester a ty Pelex to nie zagaduj i nie zasłaniaj się mną bo dobrze wiemy że granatowy to nie twój ulubiony kolor :polew: [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:13_________________________________________________aaaaaaaaaaaaa [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:14_________________________________________________ No dziś to był spocik serwisowy hehe, za tydzien to juz bedziemy spawać i malowac na tym parkingu pod forum :gwizdanie: do czasu aż nie dostaniemy bana od ochrony dobra Majki za tydzień mnie nie będzie ale za dwa tygodnie jak dalej będzie się większość czepiała nadmiaru ringów w twojej to je zdemontujemy [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:17_________________________________________________a tu coś dla pokrzywdzonych przez własne kobiety bo jak wiadomo kobieta to nie człowiek Polak to człowiek Polka to taniec Węgier to człowiek Węgierka to śliwka Fin to człowiek Finka to nóż Amerykanin to człowiek Amerykanka rozkładany mebel do spania Kanadyjczyk to człowiek Kanadyjka – to rodzaj kajaka Szwed to człowiek Szwedka to kurtka Bawarczyk-m my to człowiek Bawarka to herbata z mlekiem Panowie i panie, może was to zaboli, ale po tylu przykładach nie mam żadnej wątpliwości, że kobieta to nie człowiek, a wy co o tym myślicie. [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:32_________________________________________________a nie mogę sie powstrzymać i zarzucam taką małą sentencję po prostu samo życie "życie jest jak impreza, nie pamiętasz początku, w najlepszym momencie kończy ci się kasa, a na koniec zgon"
kris_kilt Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Siemka Panowie JAk tam po wczorajszym slocie , nawet nas troche bylo , niektorzy na raty , no ale to sie wytnie postara sie jakies foty powrzucac niebawem co do tych dzwiekow u mnie w aucie - moj mechanik po 15sek jazdy odrazu mi powiedzial ze sie lozysko poprostu konczy - dobrze ze nic powazniejszego Pozdro !!
MAJKI Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Sparki tu masz ten link gdzie polak w obecności niemieckiej tv otwiera paska w 4 sekundy a po 6 min nim odjezdza :gwizdanie: http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503 A piterra jak mi wstawisz normalne postojówki to zgadzam sie odrazu wyrzucić ringi
piterra Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Sparki tu masz ten link gdzie polak w obecności niemieckiej tv otwiera paska w 4 sekundy a po 6 min nim odjezdza :gwizdanie: http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503 A piterra jak mi wstawisz normalne postojówki to zgadzam sie odrazu wyrzucić ringi wezmę wkrętarkę, kilka wierteł, śrubowkręty, jakieś lampki choinkowe, albo żarówki co jeszcze z poloneza mi zostały, trochę silikonu na ciepło, lutownicę, młot udarowy, łom, siekierę, młotek (minimum 5kg), i jeszcze kilka innych drobiazgów no i damy radę przerobić te ringi na zwykłe postojówki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed:
sparki Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Majki Właśnie to obejrzałem ten przełącznik fałvej audi mnie zabił a poza tym koleś troche powolny jak ktoś ci grzebie 2 minuty przy zamku to raczej ktos to zauważy, a zegary to ja szybciej wyciągam , co do kominiarki - no co zima, śnieg to i kominiarke trzeba nosić
Rekomendowane odpowiedzi