Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak zwykle troszkę się spóźnię :confused4: będę tak koło 18.30 :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też powinienem się wyrobić - wpadnę ochydnie upierdzielonym B6 :decayed:

a tak przy okazji - słyszałem że wiosna na dobre ma zagościć i dosyć wysokie temperaturki idą - chyba na następnym zlociku w letnich kapciach będziemy :naughty:

Opublikowano

Hurrra w końcu się dowiem dlaczego moej auto nie chce jeżdzić, bo to nie może być wina tych 75 KM :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Krulu a nalepka klubowa nic Ci nie dała :mysli: bo mi tak z 20 kucy przybyło :decayed:

Opublikowano

sparki fajnie że 140 otwarłeś w dniu zlotu - pamiętaj TYSKIE lubimy :polew:

Opublikowano

Czester ładnego masz Avantara :naughty:

Co nie Piterra :friends:

Dzieki moje 2 nuńki :tongue4:

Będzie ktoś dzisiaj z VAG-iem ??

Teraz poważnie pytam :cwaniak1: bo mam w planach dziś zamontować tempomata i trzeba by zaadoptować :vaglogi:

Vag bedzie, osoby potrafiacej odaptowac tempomat nie :>

Sparki gratki 140 otwarta :good:

Opublikowano
ja też powinienem się wyrobić - wpadnę ochydnie upierdzielonym B6

hehe , to nie bedziesz sam , moj zmenil kolor z granatowego na bialy :cool1: , ale niemam kiedy na myjnie podjechac - a mam za darmo... moze w nast tyg i przy okazji zmiana na letnie juz i kupno nowych zabezpieczen tez mnie czeka , ahh te wydatki :)

Opublikowano

Będzie ktoś dzisiaj z VAG-iem ??

Teraz poważnie pytam :cwaniak1: bo mam w planach dziś zamontować tempomata i trzeba by zaadoptować :vaglogi:

Vag bedzie, osoby potrafiacej odaptowac tempomat nie :>

No to sie szykuj Czesterq dzis będzie twój debiut w adaptacji tempomatu VAG-iem :brawo:

Tempomat zamontowany i czeka na twoją adaptację :nose:

Opublikowano

Nie wiem gdzie to BP jest przyjadę normalnie ;)

Opublikowano

jak Ty będziesz wpadał to ja bedę tylko wtedy jak będzie mokro :decayed:[br]

Dlatego ja się nigdy nie zapowiadam jak mam gdzieś wpaść :polew:

Spoko spoko Miron, mam coś w głowie przy czym te 250KM z ośce będzie mogło sobie jedynie poświstać :decayed: . Ale sam się zastanawiam czy znów kasę w motoryzacje ładować. Trzeba by się wkońcu jakoś ustatkować :gwizdanie: a nie pół życia kase w auto.. . Chyba, że mnie ktoś przekona :naughty:

Poza tym Guru przekonałeś mnie, walnę sobie dziś Browarka z bagażnika :polew: Bo mnie tylko z bagażnika smakują.

Opublikowano

No dziś to był spocik serwisowy hehe, za tydzien to juz bedziemy spawać i malowac na tym parkingu pod forum :gwizdanie: do czasu aż nie dostaniemy bana od ochrony :naughty:

Opublikowano

MAJKI_3646 jeszcze kilka spotów i będe miał tak jak ty w podpisie: "było" i "jest" :D

Opublikowano

Czester ładnego masz Avantara :naughty:

Co nie Piterra :friends:

no Piękny ten avatar

ale myślę że na czerwonym :a4fan: "Modelka O." lepiej by się prezentowała :kox::decayed:

ale tak poważnie to masz ładną kobietę Czester

a ty Pelex to nie zagaduj i nie zasłaniaj się mną

bo dobrze wiemy że granatowy to nie twój ulubiony kolor :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:13_________________________________________________aaaaaaaaaaaaa

[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:14_________________________________________________

No dziś to był spocik serwisowy hehe, za tydzien to juz bedziemy spawać i malowac na tym parkingu pod forum :gwizdanie: do czasu aż nie dostaniemy bana od ochrony :naughty:

dobra Majki

za tydzień mnie nie będzie ale za dwa tygodnie

jak dalej będzie się większość czepiała

nadmiaru ringów w twojej :a4fan:

to je zdemontujemy :decayed::kox:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:17_________________________________________________a tu coś dla pokrzywdzonych przez własne kobiety

bo jak wiadomo kobieta to nie człowiek :)

Polak to człowiek

Polka to taniec

Węgier to człowiek

Węgierka to śliwka

Fin to człowiek

Finka to nóż

Amerykanin to człowiek

Amerykanka rozkładany mebel do spania

Kanadyjczyk to człowiek

Kanadyjka – to rodzaj kajaka

Szwed to człowiek

Szwedka to kurtka

Bawarczyk-m my to człowiek

Bawarka to herbata z mlekiem

Panowie i panie, może was to zaboli, ale po tylu przykładach nie mam żadnej wątpliwości, że kobieta to nie człowiek, a wy co o tym myślicie.

[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 07:32_________________________________________________a nie mogę sie powstrzymać

i zarzucam taką małą sentencję

po prostu samo życie

"życie jest jak impreza, nie pamiętasz początku, w najlepszym momencie kończy ci się kasa, a na koniec zgon"

Opublikowano

Siemka Panowie

JAk tam po wczorajszym slocie , nawet nas troche bylo , niektorzy na raty , no ale to sie wytnie :)

postara sie jakies foty powrzucac niebawem

co do tych dzwiekow u mnie w aucie - moj mechanik po 15sek jazdy odrazu mi powiedzial ze sie lozysko poprostu konczy - dobrze ze nic powazniejszego

Pozdro !!

Opublikowano

Sparki tu masz ten link gdzie polak w obecności niemieckiej tv otwiera paska w 4 sekundy a po 6 min nim odjezdza :gwizdanie:

http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503

A piterra jak mi wstawisz normalne postojówki to zgadzam sie odrazu wyrzucić ringi :naughty:

Opublikowano

Sparki tu masz ten link gdzie polak w obecności niemieckiej tv otwiera paska w 4 sekundy a po 6 min nim odjezdza :gwizdanie:

http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503

A piterra jak mi wstawisz normalne postojówki to zgadzam sie odrazu wyrzucić ringi :naughty:

wezmę wkrętarkę, kilka wierteł, śrubowkręty, jakieś lampki choinkowe, albo żarówki co jeszcze z poloneza mi zostały,

trochę silikonu na ciepło, lutownicę, młot udarowy, łom, siekierę, młotek (minimum 5kg), i jeszcze kilka innych drobiazgów

no i damy radę przerobić te ringi na zwykłe postojówki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Majki Właśnie to obejrzałem ten przełącznik fałvej audi mnie zabił a poza tym koleś troche powolny jak ktoś ci grzebie 2 minuty przy zamku to raczej ktos to zauważy, a zegary to ja szybciej wyciągam :naughty:, co do kominiarki - no co zima, śnieg to i kominiarke trzeba nosić :polew: