miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 serio max szkoda ze nie moge byc ale chociaz mialem mala rekompensate ... wzialem na przejazdzke Q7 4.2 w dieslu , jak jest przelozenie na sport , to calym autem trzesie przy dodaniu gazu ogolnie wypas , kazdemu z klubowiczow w przyszlosci takiego zycze !! a ja nie chcę Q7 ;(
kris_kilt Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 miron , ja niczego lepszego do tej pory nie prowadzilem , wiec ..... poki co chce Q7 :> ale jak ty niechcesz , to ci nie zycze
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 miron , ja niczego lepszego do tej pory nie prowadzilem , wiec ..... poki co chce Q7 :> ale jak ty niechcesz , to ci nie zycze jak już tak dzielisz to ja poproszę równowartość Q7 4.2tdi - napewno będę zadowolony
egon0407 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam jestem nowy tutaj na Forum a chcial bym poznać ludzi:) Dzisiaj 18 na Arenie?? Pozdrawiam
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam jestem nowy tutaj na Forum a chcial bym poznać ludzi:) Dzisiaj 18 na Arenie?? Pozdrawiam Knurów ? fajnie stary że będziesz ależ nam się ekipa powiększa tak 18.00 Arena Gliwice - jak będziesz pierwszy to poczekaj na wszystkich Jak chcesz możemy lecieć razem z Knurowa dzisiaj ( mój tel. jest na 1 stonie )
czester Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No prosze ile ludzi sie zapowiada :> Ostrzegam dzisiaj bedziemy robic foty do naszego logo klubowego
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No prosze ile ludzi sie zapowiada :> Ostrzegam dzisiaj bedziemy robic foty do naszego logo klubowego OK - to ja spadam do fryzjera i na paznokcie
MAJKI Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja tam jeszcze nie wiem czy bede, jade po 16 jeszcze po szlifiere R1 do Rybnika i nie wiem o ktorej wróce, ale jak cos to zawitam. PS. Pucek co tak zapier.... po Kamieniu tą swoją czarną strzałą?? Chyba ze to kto inny ale tez z tyłu alu a z przodu stalówki
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No prosze ile ludzi sie zapowiada :> Ostrzegam dzisiaj bedziemy robic foty do naszego logo klubowego OK - to ja spadam do fryzjera i na paznokcie :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dziś jakiś mega dzień się szykuje z Knurowa jedziemy już na 3 autka ( moje i 2 nowe ) 17.45 BP Knurów jedno to benzyna + turbo a drugie tdi ( xenon , 17 , cemne szybki , gleba -40 i za***isty griil ) ocenicie sami No i oczywiście stary znajomy z SK
piterra Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam Was Serdecznie ELYTE jak również Świeżaczków w BB było eXtra a w drodze powrotnej ELYTA poznała potęgę motoru ADP :decayed: a Ty krolu nic się nie martw jak Miron78 pisał jesteś ELYTA i już po prostu niefart i tyle nie samym spotem człowiek żyje :tongue4: nie wiem czy dziś będę na spocie ale to się jeszcze okaże jakbym się nie pojawił to życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych i uważajcie na jajka
proton2 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No widzę, że szykuje się wam fajny spocik. Do tego pogoda dopisuje Ciekawe czy przed świętami będzie miejsce na parkingu przed Areną :>
piterra Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No widzę, że szykuje się wam fajny spocik. Do tego pogoda dopisuje Ciekawe czy przed świętami będzie miejsce na parkingu przed Areną :> pod Areną jest dużo miejsca tam raczej nie ma problemów z miejscem [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 16:05_________________________________________________Majki tu coś o co prosiłeś http://menforum.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=26 tylko jakby Ci pisało że masz zablokowany dostęp do tego forum to po prostu odśwież ekran i będzie oki [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 16:07_________________________________________________i pamiętajcie żeby przez święta nie przesadzić z alkoholem bo: "... picie alkoholu również wpływa niekorzystnie na skórę, szczególnie kolan i łokci ))...) http://halbot.haluze.sk/?id=4886 a tu pełny wypas każdy chciał kiedyś być małyszem i jest to możliwe http://halbot.haluze.sk/?id=4882[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 16:14_________________________________________________i jeszcze fajne foty z portalu poboczem http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bardzo-dziwne-zdjecia/zdjecie,1005644,1[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 16:20_________________________________________________a tu wspominane przeze mnie druciarstwo http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=434&postdays=0&postorder=asc&start=0 polecam
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 buuuu...będą foty do loga bez mojego parcha pech noooo a mnie poraz N-ty nie będzie, jak wiadomo, fedruje i rezam przy aucie, Majki, nie no to napewno nie ja, w tym czasie łaziłem z babcią po sklepach kurde ekipa się zbiera niemożliwa, teraz jak przyjadę to będę jak świeżak koniec ELYTY :gwizdanie: spotujcie się spotujcie WESOŁYCH...
czester Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Pucek w czym Ty masz problem, zeby wpasc. Zostaw rezanie na chwile i wpadnij jajkiem sie podzielic, wroc i dalej rezaj
kris_kilt Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mimo nie obecnosci na spocie.... Wesolych Klubowicze
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 na noc mam Czester w przyszłym tygodniu na południe, więc znów odpada, ale ale ale! wtorek mam wolne, i kończę zakładanie większości gratów, w niedzielę jadę na giełdę, dokupuje ostateczny osprzęt, i GWARANTUJE że dnia 24.04.2009r. BĘDĘ NA SPOCIKU no więc jeszcze trochę i będzie okejo
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Hej! Jak tam się spocik udał dzisiejszy? Widzę, że parę nowych Ja mogłem w sumie wpaść, ale roboty miałem dużo dziś. Planowałem podjechać też dziś na hamownię po drodze(bo swój projekt uważam za skończony) do Elpro-sys, a potem na spocika od razu, ale nie odbierali tel. na hamowni więc pewnie zrobili se dziś już wolne. Poza tym trzeba było coś powiedzieć, że foty będą robione dziś to bym się uparł i bym wpadł
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Spocik był dziś jak zawsze udany a ilość A4 naprawdę imponująca - jak się nie mylę to chyba 13/14 furek było - jak wróciłem do domu to żonka strzeliła hasłem "Ty już w domu, myślałem że około 10.00 będziesz" i być tu człowieku mądry kiedy dobrze zrobisz [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________ Mimo nie obecnosci na spocie.... Wesolych Klubowicze wzajemnie[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 22:04_________________________________________________Pucek Elyta jeszcze jesteś - w Twoim wypadku na usprawiedliwienie masz to, że niemasz mało kilometrów i w Twoim wypadku przyjazd to już jest jakiś koszt ( tymbardziej na BP ) no i to że jesteś z nami na bieżąco na forum [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 22:06_________________________________________________Gregor jestem strasznie ciekaw Twojego wykresu i przebiegu krzywej
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Spocik udany, zdałem sobie sprawę, że są wolniejsze auta niż moje :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi