SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać Małe sprostowanie, co do dziewczyny to Miron nie jest w temacie bo tylko siedzi w garażu i pucuje ten czarny karawan pogrzebowy więc mam laske i rzeczywiście nie zarywać domnie bo nawet dla Audi się w nikim z Was nie zakocham.... ale wyczytałem że tu jakieś siostry też jadą więc laske zawsze można zmienić.... . P.S. Nie traktujcie tego jak spam ale jakoś mi zajechało gejowskim towarzystwem więc wolałem sprostowanie napisać niż potem przez tydzień mieć problemy z siedzeniem na tyłku bo któryś przyceluje wemnie od tyłu.... Pozdro :polew:
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać Małe sprostowanie, co do dziewczyny to Miron nie jest w temacie bo tylko siedzi w garażu i pucuje ten czarny karawan pogrzebowy więc mam laske i rzeczywiście nie zarywać domnie bo nawet dla Audi się w nikim z Was nie zakocham.... ale wyczytałem że tu jakieś siostry też jadą więc laske zawsze można zmienić.... . P.S. Nie traktujcie tego jak spam ale jakoś mi zajechało gejowskim towarzystwem więc wolałem sprostowanie napisać niż potem przez tydzień mieć problemy z siedzeniem na tyłku bo któryś przyceluje wemnie od tyłu.... Pozdro zawsze mozna siedziec na dmuchanym krazku
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 pomyśleć że dzisiaj na noc do roboty, a rano od razu na Knuróffffff Patrikos, na szczęście nie będę sam wiesz Twój różowy kubraczek zmienia postać rzeczy :gwizdanie: Pucek nie wiedziałem że tez jesteś gejem :polew: no ale gratuluję że wreszcie się przyznałeś
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły Esemes nie omieszka się nimi odpowiednio zaopiekować
A4 Mario Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać Małe sprostowanie, co do dziewczyny to Miron nie jest w temacie bo tylko siedzi w garażu i pucuje ten czarny karawan pogrzebowy więc mam laske i rzeczywiście nie zarywać domnie bo nawet dla Audi się w nikim z Was nie zakocham.... ale wyczytałem że tu jakieś siostry też jadą więc laske zawsze można zmienić.... . P.S. Nie traktujcie tego jak spam ale jakoś mi zajechało gejowskim towarzystwem więc wolałem sprostowanie napisać niż potem przez tydzień mieć problemy z siedzeniem na tyłku bo któryś przyceluje wemnie od tyłu.... Pozdro zawsze mozna siedziec na dmuchanym krazku Tak???? Jakoś nie słyszałym nigdy o tym... ale to dla tego że ja nie jestem gejem.... :)
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły Esemes nie omieszka się nimi odpowiednio zaopiekować
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Siema ja chyba niedam rady jutro jechac ;( ;( ;(
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Siema ja chyba niedam rady jutro jechac ;( ;( ;( wiemy spodziewaliśmy się tego
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 buhahahha Mario, widzę że naprawdę brat Mirona koleżanki mile widziane, jedzie paru kawalerów a "smaki" są zawsze :> oczywiście na pitki
A4 Mario Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły Nie nie mojej nie zabieram bo jeszcze uzna że Audi lepsze od Nissana co oczywiście nie jest prawdą, ale wiadomo jakie laski mają pojęcie o autach i zechce się przerzucić....
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Siema ja chyba niedam rady jutro jechac ;( ;( ;( d*pa a ja juz wykapany wiec lece po ta moja boazerie wiec do zoba
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;(
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły Nie nie mojej nie zabieram bo jeszcze uzna że Audi lepsze od Nissana co oczywiście nie jest prawdą, ale wiadomo jakie laski mają pojęcie o autach i zechce się przerzucić.... wtedy byś dopiero zobaczył jakie kobiety są łatwowierne
A4 Mario Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Siema Skapol Witaj witaj Egon... Chłopaki tylko bez skojarzeń mnie i Egona nic nie łączy...
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( chcesz to Ci pożyczę? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________ Chłopaki tylko bez skojarzeń mnie i Egona nic nie łączy... za późno to powiedziałeś
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( spoko, teraz to możesz jechać tylko na dachu tego ogórka Egon, pożycz od Matki :>
Rekomendowane odpowiedzi