Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jechałem do Gliwic z Zabrza firmówką i porażka zupełna :kwasny: blado widze ten dojazd na 20.30 na spota :disgust:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przecież śnieg jest extra, ale do Quattro :naughty:

Jeździłem poprzednią A4 quattro przez prawie 8 lat.Jeździło się rewelacyjnie.Od ponad 4 jeżdżę ośką troszkę dłubniętą i powiem Wam , że masakra.Na mokrym nie ma jazdy , na śniegu nie ma jazdy , na suchym jak docisnę pedała to przez całą trójkę potrafi piszczeć :polew: Bardzo ale to bardzo mi brakuje quattro.Jeżeli będę zmieniał auto , to głównym kryterium szukania będzie quattro :evil:

Opublikowano

Witam z wieczora :hi:

Jak tam u Was pogoda ?? Lublin właśnie ponownie zasypuje :confused4:

Cześć Prezes :hi:

w Rybniku od rana sypie i sypie :>

hehehe nom co Q to Q hehehe

Opublikowano

Jeździłem poprzednią A4 quattro przez prawie 8 lat.Jeździło się rewelacyjnie.Od ponad 4 jeżdżę ośką troszkę dłubniętą i powiem Wam , że masakra.Na mokrym nie ma jazdy , na śniegu nie ma jazdy , na suchym jak docisnę pedała to przez całą trójkę potrafi piszczeć :polew: Bardzo ale to bardzo mi brakuje quattro.Jeżeli będę zmieniał auto , to głównym kryterium szukania będzie quattro :evil:

nooo i Prezes widzę wie co dobre :good: a tak po za tym to jak na ośkę to masz jeszcze mało koni, co ma powiedzieć taki Greogry? :kox:

[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 19:38_________________________________________________na mnie już czas :)

to dobrej nocy wszystkim :hi:

bez spamu proszę :decayed:

Opublikowano
dokładnie Arek, nie grafit ale czarny matt, tylko mi chodziło o to że Ty je w grafit walniesz

no wlasnie nie, ja chce czarny mat :naughty:

Jak tam u Was pogoda ?? Lublin właśnie ponownie zasypuje :confused4:

dzien dobry :hi:

to dobrej nocy wszystkim

nie narob sie, a zarob :hi:

Opublikowano

:polew::tongue4::decayed::kox: :gwizdanie: :naughty: :>

dostalem bana na A8team, za pierwszego posta :D

napisalem ze jezdze a4 i ze rejestruje sie bo mam felgi do a8 na sprzedaz

dalem tez link do swojego auta... sprawdzam dzisiaj maila - 4 ostrzezenia BAN :D

przejebani

chyba mialem napisac czesc jestem michaś jezdze a4 i marze zeby zrobic loda adminowi bo jezdzi a8, zawsze chcialem miec a8 i kiedys kupie a8

potem jeszcze 29 spamerskich postow w innych dzialach - i jako PELNOPRAWNY UZYTKOWNIK a8team moglbym chciec cos sprzedac

ludziom sie w d*pach przewracalo...

Opublikowano

wszyscy pewnie jeszcze na spocie , ja jeszcze godzina w pracy :wallbash: :wallbash:

mam nadzieję że jeśli będzie ślizganie , to auta będą w całości :good:

dalem tez link do swojego auta... sprawdzam dzisiaj maila - 4 ostrzezenia BAN :D

przejebani

chyba mialem napisac czesc jestem michaś jezdze a4 i marze zeby zrobic loda adminowi bo jezdzi a8, zawsze chcialem miec a8 i kiedys kupie a8

potem jeszcze 29 spamerskich postow w innych dzialach - i jako PELNOPRAWNY UZYTKOWNIK a8team moglbym chciec cos sprzedac

:polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Powiedzcie czy jestem normalny:

przeglądam co leci w tv nagle na jednym kanale leci film i koleś w nim jeździ szarym RS4 :decayed::kox: :kox:

zobaczyłem go do końca choć nic z niego nie rozumiałem :decayed: (oglądałem od środka)

Tak Krolu jesteś całkowicie normalny :good:

Ja też czasem chce wiedzieć jaka będzie pogoda, oglądam prognozę, a po niej nie mam pojęcia co tam gadali i dalej nie wiem jaka będzie pogoda :polew:

:polew:
Opublikowano

przejebani

a nie bylo to forum A8team.EU? :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:58_________________________________________________pierwszy :decayed:
Opublikowano

Spamowicze się już zjeżdżają chyba przemarzli :gwizdanie:

a Ty jak nie spotowicz to co tu robisz? :cool1:

Opublikowano

cześć Prezes nr 2 :hi:

............co to za kity znowu moim chłopakom ciśniesz...............na letnim w mojej furce posiedziałeś i zmienić Ci się zachciało - a teraz zwalasz że powodem niby brak Q :>

Opublikowano

Miron co to za zmiany na forum że mam 2x władca postów? :mysli:

Opublikowano

zamiast kropka teraz rozdaja

Opublikowano

może ktoś klubowicza od nas dostanie lub coś :mysli::tongue4:

Opublikowano

:polew:

Gejom dają x2 :polew:

Opublikowano

Spamowicze się już zjeżdżają chyba przemarzli :gwizdanie:

a Ty jak nie spotowicz to co tu robisz? :cool1: