Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jechałem do Gliwic z Zabrza firmówką i porażka zupełna blado widze ten dojazd na 20.30 na spota
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 przecież śnieg jest extra, ale do Quattro Jeździłem poprzednią A4 quattro przez prawie 8 lat.Jeździło się rewelacyjnie.Od ponad 4 jeżdżę ośką troszkę dłubniętą i powiem Wam , że masakra.Na mokrym nie ma jazdy , na śniegu nie ma jazdy , na suchym jak docisnę pedała to przez całą trójkę potrafi piszczeć Bardzo ale to bardzo mi brakuje quattro.Jeżeli będę zmieniał auto , to głównym kryterium szukania będzie quattro
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam z wieczora Jak tam u Was pogoda ?? Lublin właśnie ponownie zasypuje Cześć Prezes w Rybniku od rana sypie i sypie :> przecież śnieg jest extra, ale do Quattro hehehe nom co Q to Q hehehe
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 przecież śnieg jest extra, ale do Quattro Jeździłem poprzednią A4 quattro przez prawie 8 lat.Jeździło się rewelacyjnie.Od ponad 4 jeżdżę ośką troszkę dłubniętą i powiem Wam , że masakra.Na mokrym nie ma jazdy , na śniegu nie ma jazdy , na suchym jak docisnę pedała to przez całą trójkę potrafi piszczeć Bardzo ale to bardzo mi brakuje quattro.Jeżeli będę zmieniał auto , to głównym kryterium szukania będzie quattro nooo i Prezes widzę wie co dobre a tak po za tym to jak na ośkę to masz jeszcze mało koni, co ma powiedzieć taki Greogry? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 19:38_________________________________________________na mnie już czas to dobrej nocy wszystkim bez spamu proszę
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 dokładnie Arek, nie grafit ale czarny matt, tylko mi chodziło o to że Ty je w grafit walniesz no wlasnie nie, ja chce czarny mat Witam z wieczora Jak tam u Was pogoda ?? Lublin właśnie ponownie zasypuje dzien dobry to dobrej nocy wszystkim nie narob sie, a zarob
QRi Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :gwizdanie: :> dostalem bana na A8team, za pierwszego posta napisalem ze jezdze a4 i ze rejestruje sie bo mam felgi do a8 na sprzedaz dalem tez link do swojego auta... sprawdzam dzisiaj maila - 4 ostrzezenia BAN przejebani chyba mialem napisac czesc jestem michaś jezdze a4 i marze zeby zrobic loda adminowi bo jezdzi a8, zawsze chcialem miec a8 i kiedys kupie a8 potem jeszcze 29 spamerskich postow w innych dzialach - i jako PELNOPRAWNY UZYTKOWNIK a8team moglbym chciec cos sprzedac ludziom sie w d*pach przewracalo...
kris_kilt Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam z wieczora wszyscy pewnie jeszcze na spocie , ja jeszcze godzina w pracy :wallbash: mam nadzieję że jeśli będzie ślizganie , to auta będą w całości :gwizdanie: :> dostalem bana na A8team, za pierwszego posta napisalem ze jezdze a4 i ze rejestruje sie bo mam felgi do a8 na sprzedaz dalem tez link do swojego auta... sprawdzam dzisiaj maila - 4 ostrzezenia BAN przejebani chyba mialem napisac czesc jestem michaś jezdze a4 i marze zeby zrobic loda adminowi bo jezdzi a8, zawsze chcialem miec a8 i kiedys kupie a8 potem jeszcze 29 spamerskich postow w innych dzialach - i jako PELNOPRAWNY UZYTKOWNIK a8team moglbym chciec cos sprzedac ludziom sie w d*pach przewracalo... :polew:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Powiedzcie czy jestem normalny: przeglądam co leci w tv nagle na jednym kanale leci film i koleś w nim jeździ szarym RS4 :kox: zobaczyłem go do końca choć nic z niego nie rozumiałem (oglądałem od środka) Tak Krolu jesteś całkowicie normalny Ja też czasem chce wiedzieć jaka będzie pogoda, oglądam prognozę, a po niej nie mam pojęcia co tam gadali i dalej nie wiem jaka będzie pogoda
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :gwizdanie: :> dostalem bana na A8team, za pierwszego posta napisalem ze jezdze a4 i ze rejestruje sie bo mam felgi do a8 na sprzedaz dalem tez link do swojego auta... sprawdzam dzisiaj maila - 4 ostrzezenia BAN przejebani chyba mialem napisac czesc jestem michaś jezdze a4 i marze zeby zrobic loda adminowi bo jezdzi a8, zawsze chcialem miec a8 i kiedys kupie a8 potem jeszcze 29 spamerskich postow w innych dzialach - i jako PELNOPRAWNY UZYTKOWNIK a8team moglbym chciec cos sprzedac ludziom sie w d*pach przewracalo... a nie bylo to forum A8team.EU? :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Już po spocie :gwizdanie: Dzięki wszystkim za spota
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:58_________________________________________________pierwszy
Skydiver Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spamowicze się już zjeżdżają chyba przemarzli :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spamowicze się już zjeżdżają chyba przemarzli :gwizdanie: a Ty jak nie spotowicz to co tu robisz?
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 przecież śnieg jest extra, ale do Quattro Jeździłem poprzednią A4 quattro przez prawie 8 lat.Jeździło się rewelacyjnie.Od ponad 4 jeżdżę ośką troszkę dłubniętą i powiem Wam , że masakra.Na mokrym nie ma jazdy , na śniegu nie ma jazdy , na suchym jak docisnę pedała to przez całą trójkę potrafi piszczeć Bardzo ale to bardzo mi brakuje quattro.Jeżeli będę zmieniał auto , to głównym kryterium szukania będzie quattro cześć Prezes nr 2 ............co to za kity znowu moim chłopakom ciśniesz...............na letnim w mojej furce posiedziałeś i zmienić Ci się zachciało - a teraz zwalasz że powodem niby brak Q :>
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Miron co to za zmiany na forum że mam 2x władca postów?
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 może ktoś klubowicza od nas dostanie lub coś
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Gejom dają x2 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 22:32_________________________________________________mniam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11041414
Skydiver Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spamowicze się już zjeżdżają chyba przemarzli :gwizdanie: a Ty jak nie spotowicz to co tu robisz? Czekam na was i rozgrzewam wątek
Rekomendowane odpowiedzi