DAWIDBORI Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 my jednak przyjedziemy miron za tydzien zamowimy ladna pogode i bedzie oki
muminx Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam. Ja również będę dopiero za tydzień bo niestety praca czeka...Udanego dzisiejszego zlociku...
porter Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam ja się zjawię z ekipą z Bielska jeśli oczywiście się wybiorą
DAWIDBORI Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 wybiora:P:P wybiorą jak tam po spocie??
miron78 Opublikowano 12 Września 2008 Autor Opublikowano 12 Września 2008 całkiem przyjemnie - autek może nie było kosmicznie dużo bo chyba 8 szt. ale atmosfera jak zawsze KOX i kupa śmiechu
Pelex Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 To fakt atmosfera jest zawsze KOX a mnie nie było moge tylko żałować ale niestety nie zawsze jest niedziela i dlatego zatrzymała mnie praca a co najgorsze to za tydzień też prawdopodobnie nie dam rade przyjechać . A tak przy okazji może ktoś ma lampy przednie z po jakimś wypadku znaczy rozwalone nie potrzebne po prostu złom ? Pozdrawiam
Pucek Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 noo atmosfera wyjątkowo była bardzo extra!!! tak jak Miron pisał było chyba 8 autek, chociaż bardzo zimno ale śmiechu że hoho :> niektórzy koledzy byli ubrani jak na lato, ale dla nas to nie problem bo można przecież kupić POLAR potem zjawiły się dwie nowe sztuki, czarna i srebrna, bardzo fajne ale nie znałem tych kolegów, chyba nowi ps. M@rk ale znów dałeś ciała...liczyłem że będziesz z aluskami, a tu wcale :gwizdanie: ps.1 koledzy z dalsza, za tydzień będzie mniej ludzi niż w tym tygodniu, zobaczycie, mogliście wpaść jednak teraz... ps.2 szkoda że koledzy z samych Gliwic nie umieją wpaść chociaż mają kawałeczek, a za to ludzie z dalsza jeźdzą i jest fajnie, wiec może się przełamiecie i wkońcu więcej ludzi na tablicach SGL wpadnie ? było by miło... obstawiam że za tydzień mnie nie będzie, więc pozdro dla wszytskich, szczególnie dla szaleńców z Rybnika/wodzisławia :polew: psychopaty... w 10 minut w Rybniku?
piterra Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 nio nio widzę że jest czego żałować ;( no ale niestety Life is brutal and full of zasadzkas , sometimes kopas w d u p a s :bicz3: aleeeeeeeeee za tydzień jestem na 100% , no i pozdro dla Ekipy z Rybnika i okolic
nao Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nio spocik wyjątkowo udany ;p Pucek ten tekst przed wyjazdem..... "nie jedzcie szybko bo mi sie auto rozleci...." a tak mi sie przypomniał jak darłeś 200 km/h do Rybnika.... :polew: :decayed: swoją drogą nieźle to musiało wyglądać 3 audiki jadące sznureczkiem fakt faktem w Rybniku byliśmy w 10 min .... ale ja w domu dopiero o 12 niestety mnie tez za tydz nie będzie..... PS. Dawid byleś już tego polara oddać.... ?? :polew: nie kryj sie z tym.. wszyscy wiedza ze go nie kopiłeś na poważnie
czester Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 potem zjawiły się dwie nowe sztuki, czarna i srebrna wiec może się przełamiecie i wkońcu więcej ludzi na tablicach SGL wpadnie Pucek w ramach sprostowania srebrna i owszem, ale moja jest ciemno granatowa, ale bardzo sie ciesze ze wyglada jak czarna bo zawsze chcialem miec czarna :> :> :> :> a co do SGL to nie Gliwice tylko te wszystkie wioski w okol Gliwic :> ale ciii bo miron sie obrazi hehe Wszyscy sluchaja planety, ale nikomu nie chce sie wejsc na stronke areny http://www.arena-gliwice.pl/?pageid=5&lang=pl&id=38 mniej wiecej jest tutaj opisana ta impreza 20,21 wrzesnia, ktora byla poruszna wczesniej. Jak by udalo sie zoorganizowac wieksza grupe to mogloby to ciekawie wygladac :>
miron78 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 a co tu się obrażać - taka prawda z tymi tablicami
mirek31071977 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 No i te SGL to przeważnie zamoty.Wjadą do tych Gliwic i się zachowują na drodze jakby na "L" jeżdzili.A następni są moi STA.
piterra Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 No i te SGL to przeważnie zamoty.Wjadą do tych Gliwic i się zachowują na drodze jakby na "L" jeżdzili.A następni są moi STA. no no tylko bez takich mi tu bo To nie rejestracja świadczy o umiejętnościach poruszania się po gliwicach a inwalidzi umysłowi to mają przeróżne tablice :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
muminx Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Witam. Czy ktoś już się pisze na spocik w piątek ???
miron78 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 oczywiście wpadaj - jeszcze nie było piatku żeby zlocik się nie odbył
muminx Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Ok będę i w Katowicach i w Gliwicach
M@rk Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ja jestem na Weselu w czwartek wiec jak bede w stanie w piatek jechac autem to przyjade
piterra Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 M@rk trza być twardym a nie miętkim więc chlej ile wlezie , ale kierownice zostaw w spokoju :kox:
miron78 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 ja jestem na Weselu w czwartek wiec jak bede w stanie w piatek jechac autem to przyjade masz być i bez gatki
Rekomendowane odpowiedzi