Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy od uczelni. postaram sie byc. jak chlopaki przyjada do katowic na spota to moze dadza sie namowic na wycieczke do gliwic :D

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja oczywiście powinienem być - moją furką w nowym wcieleniu :naughty:

coś Ty Miron znowu wyrezał w tej twojej furmance :polew:

ale oczywiście ciekawość mnie zżera więc do zobaczycha

wiem obciąłeś dach i masz jedynego na świecie avanta cabrio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

dobra panowie a co z piątkiem?????????????????

ARENA czy FORUM? :mysli:

oto jest pytanie

Opublikowano

hmm troche nie kapuje. to spot jest w piatek czy 4.10 (sobota) razem z A3 i A6 ??

Opublikowano

hmm troche nie kapuje. to spot jest w piatek czy 4.10 (sobota) razem z A3 i A6 ??

w sobotę jest ale chodzi mi o nasz gliwicki spocik czy jest czy go nie ma bo podobno miały być ustalenia jakgdzie i o której gliwice i okolice jadą do katowic w sobotę :cool1:

Opublikowano

łoo ja juz mam zawrót głowy :D wkoncu kto gdzie itp hehe

Opublikowano

Kto będzie w piątek??????????? :gwizdanie:

Opublikowano

w piatek jest nasz spot na arenie a w sobote jest spot a4klub + a4club + A3 + A6 :evil:[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 15:10_________________________________________________

w sobotę jest ale chodzi mi o nasz gliwicki spocik czy jest czy go nie ma bo podobno miały być ustalenia jak gdzie i o której gliwice i okolice jadą do katowic w sobotę :cool1:

oczywisice ze nasz spot w piatek jest ja bede napewno i jezeli chodzi o szczegol to bede omowione wlasnie na piatkowym spocie :hi:[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 15:11_________________________________________________Ja dzisiaj jeszcze bede na spocie w katowicach A4clubu wiec jutro bedzie wszytsko jasne :)

Opublikowano

a mnie nie będzie ani w piątek ani niestety w katowicach, wysypała się awaryja i niestety nie dam rady naprawić :thumbdown:

a tak chciałem być :( :( :(

Opublikowano

a mnie nie będzie ani w piątek ani niestety w katowicach, wysypała się awaryja i niestety nie dam rady naprawić :thumbdown:

co Ci padło jak można wiedzieć :shocked:

Opublikowano

szkoda pucek szkoda :(:(

Apropo soboty wszytsko jasne zlocik zaczyna sie o 14 na 3stawach jak bedzie padac to pod Realem ludzie powinno sie troszeczke zjechac wiec moze byc calkiem calkiem spora ekipa

Acha do zoabczenia dzisiaj na zlociku mozemy sie wstepnie spotkac pod arena a jak bedzie padac to pojeiemy pod FORUM

Opublikowano

Ekipa z Bielska w sobote bedzie koło 16-tej nie da rady wczesniej większośc pracuje :confused4:

Opublikowano

Ekipa z Bielska w sobote bedzie koło 16-tej nie da rady wczesniej większośc pracuje :confused4:

dobra bedziemy czekac :):)[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 08:35_________________________________________________zlocik w sobote start o godz. 14 bedzie A4club + bielsko i okolice + A6 + i wekpia z A4klubu

Opublikowano

Apropo piatku wszytsko jasne zlocik zaczyna sie o 14 na 3stawach jak bedzie padac to pod Realem ludzie powinno sie troszeczke zjechac wiec moze byc calkiem calkiem spora ekipa

Acha do zoabczenia dzisiaj na zlociku mozemy sie wstepnie spotkac pod arena a jak bedzie padac to pojeiemy pod FORUM

Mark - chyba coś nakręciłeś - nie apropo piątku tylko chyba apropo soboty - chyba że zlot w KAT jest w piątek o czym nic nie wiem.

A pozatym widzę że jesteś na bieżąco z tym co się dzieje na podróbie/klonie naszego forum :decayed::wink4:[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 13:05_________________________________________________a tak przy okazji to dziś mnie nie będzie ale jutro na 80% będę

Opublikowano

Apropo piatku wszytsko jasne zlocik zaczyna sie o 14 na 3stawach jak bedzie padac to pod Realem ludzie powinno sie troszeczke zjechac wiec moze byc calkiem calkiem spora ekipa

Mark - chyba coś nakręciłeś - nie apropo piątku tylko chyba apropo soboty - chyba że zlot w KAT jest w piątek o czym nic nie wiem.

A pozatym widzę że jesteś na bieżąco z tym co się dzieje na podróbie/klonie naszego forum :decayed::wink4:[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 13:05_________________________________________________a tak przy okazji to dziś mnie nie będzie ale jutro na 80% będę

Miron dzisiaj Ci wbaczymmy ze Cie nie bedzie ale jutro obowiazek :) zeby sie nie okazlo tak ze nas czyli ekpia z gliwic bedzie najmniej bo wtedy bedzie wstyd .

Opublikowano

ja napewno ekipe Gliwicką będę jutro wspierał ( w dodatku na nowej turbinie z audi TT 225ps. ) :naughty:[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 14:27_________________________________________________jejździ dużo lepiej niż wcześniej - a na hamownie dopiero pojadę więc niech to będzie niewiadoma :wink4:

Opublikowano

ja napewno ekipe Gliwicką będę jutro wspierał ( w dodatku na nowej turbinie z audi TT 225ps. ) :naughty:[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 14:27_________________________________________________jejździ dużo lepiej niż wcześniej - a na hamownie dopiero pojadę więc niech to będzie niewiadoma :wink4:

zawsze w Ciebie wiezylem :cool1: a to z turbinka nie miales klopotow ?? tylko ja wymieniles ?

Opublikowano

a no padły mi hamulce, tzn. tarcze poszły na całego, jeden wielki pisk podczas jazdy, i zgrzyt przy hamowaniu...

no a jak ściągłem koło to okazało się że z prawej strony dwa górne wachacze kompletnie wywalone, końcówka drążka tak samo i koło ma takie luzy że w każdej chwili mogło praktycznie odpaść!!!

więc dałem sobie siana, i mam wszystko na jutro zamówione, zakładać i jeździć, ale i tak się nie wyrobię, no cóż, liczyłem się z tym wszystkim ale nie że aż tak szybko to padnie :confused4:

no ale wracając do spociku, byłem dzisiaj na arenie, ale koło 18.00 no ale tylko na chwilkę więc d*pa blada, nie mogłem czekać na spotowiczów...:/

no to bawcie się jutro extra, no i foty, foty i jeszcze raz foty...!!!

ps. MIRON to teraz widze przejażdzke :naughty: bo na takich kucach to musi nosić!!! :shocked:

Opublikowano

Siema, nie było mnie w piątek bo miałem awarie i musiałem lecieć do Legnicy...

Jak wygląda sprawa z tym spotem katowickim, spotykamy się gdzieś na Gliwicach i jedziemy wspólnie?

Opublikowano

Siema, nie było mnie w piątek bo miałem awarie i musiałem lecieć do Legnicy...

Jak wygląda sprawa z tym spotem katowickim, spotykamy się gdzieś na Gliwicach i jedziemy wspólnie?

witam spocik w piaek byl fajny oczywisice przenislo sie pod forum i ktos zlapal gume przy kreceniu baczkow heheehe ale bylo za***iście :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

chyba kazdy leci sam ja juz tam jade i bede na was czekal spotykamy sie na 3stawach pod REALEM (parking pod ziemia :P:P )