Pucek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 a zerknijcie tutaj stare ale w jakiej cenie http://moto.allegro.pl/item651637911_lamborghini_diablo.html dla porównania nóweczka na mega wypasie http://moto.allegro.pl/item659311735_aston_martin_db9_fvat_raty_leasing.html no i jak??? kiedy robimy ściepe???
czester Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Krolu dzieki za piwka Pucek hmn ciezko wybrac, gdyby nie patrzec na kase to nie wiem co bym wybral, jedno za***iście ladne, drugie klasyk jakich malo, ale chyba wybralbym astona, przynamniej czesci klepia i pozniej zaczal by sie sypac :>
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 kiedy panoie robimy wspolnego mega spota ?
Pelex Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 kiedy panoie robimy wspolnego mega spota ? trzeba by o tym pogadać co nie Panowie Bardzo dobry pomysł Dzo-Dzo
Guregoru Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Czester no wiesz ty co astona :?: Jak bym miał brać astona to tylko vanquisha a z tych dwóch zdecydowanie lamborghini diablo No Dzo-Dzo trzeba by to obgadać zawsze możecie wpaść do nas na urodzinki w kilka autek
diman Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 siemacie z rana furki pucek niczego sobie chyba db9 jednak ide juz raczej w nowsze fury klasyka juz mialem nie jednego :gwizdanie:a co do spota z czestochowa to jestem za
Fifiński Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam Zakupiłem audiolke to może się wybiore na spocik kiedyś niedługo, tylko pytanie czy znajdize się miejsce
krolu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam Zakupiłem audiolke to może się wybiore na spocik kiedyś niedługo, tylko pytanie czy znajdize się miejsce Kolegooo, miejsca u nas na pewno nie zabraknie wpadaj
czester Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam z rana Guuru w sumie to bym wybral dwa :> Dzo-Dzo duży spocik będzie 27 czerwca, wiec zapraszamy okazja bardzo dobra
Fifiński Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 To jak doprowadze lalunie do porządku to zawitam napewno
Pelex Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 To jak doprowadze lalunie do porządku to zawitam napewno A co kupiłeś po dzwonie czy po powodzi Żartowałem, zapraszamy do nas oczywiście
Pucek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam z....a z południa :> ja osobiście z tych dwóch nie wybrałbym ani jednego za tą kase mam R8 ogólnie to jestem bardzo wybredny już się zbieram, koniec odpoczywania i dalej do pracy (remont mieszkania) więc kto odpoczywa ten odpoczywa TheVip u nas miejsca nigdy nie zabraknie, no chyba że w DECATHLONIE będą rozdawać namioty za free, ale na taki wypadek mamy drugą miejscówke, cicho, spokojnie, pośród natury no i z możliwością grillowania i to całe 100 metrów od areny ja myślę że możemy albo odwiedzić Częstochowe, albo oni mogą do nas na urodzinki wpaść, i w takim przypadku mamy z kim się strzelać, Gliwice vs Częstochowa i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, bo u nas będzie max frekwencja, dobre miejsce, grill i inne atrakcje więc Panowie i Panie szykujcie się na 27 czerwiec
krolu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Rozmawiałem z Guru i oficjalnie spotu dziś nie ma :confused4:
egon0407 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 http://www.moto.wp.pl/kat,15953,title,Ekonomiczno-ekologiczne-Audi,wid,11191772,wiadomosc.html?ticaid=18322
_Piotr_ Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Choleffka, a ja nie doczytałem już potem i się przejechałem pod arenę no ale cóż nastepnym razem Przy okazji i tutaj chłopaków ze śląska serdecznie witam, jako nowy uzytkownik A4
diman Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 witamy nowych posiadaczy tej zacnej marki jaka jest audi a4 serdeczne podziekowania dla piterry za pomoc przy przerobce wtyczki wszystko chodzi wporzo
krolu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Diman, ja właśnie w photoshopie przymierzam twoje felgi
MAJKI Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 diman to teraz czas na lampy - kiedy robimy ?? moja niunka stoi bez poduszki pod skrzynią ale za to ma drewniany klocek i nic nie telepie acha diman bedziesz mi musiał podpiąć bo zmieniłem ten czujnik stopu dzis...
Rekomendowane odpowiedzi