piterra Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 oj M@rk ty tylko smaka ciągle mi robisz na i znikasz jak Cię dziś nie będzie to :bicz3: masz gwarantowany
piterra Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 pierona pierona stało ELYTA powoli zaczyna rosnąć w siłę
czester Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 No a jak,trzeba przegonic Kato we frekwencjii
sparki Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 chopy nie ilość a jakość sie liczy
piterra Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 dobra ELYTA trza by jakieś małe logo "ELYTY Gliwickiej" stworzyć takie coby foty znakować[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 17:18_________________________________________________a tak wogóle to szkoda że Białego Puszku brak
boniu Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 chcecie przegonic bb a my rosniemy w sile
sparki Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 marne 1.6 a pierwsze w domu :tongue4: a spocik był taki a to sznurek http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=434&postdays=0&postorder=asc&start=0 do tego o czymś my gadali piterra tylko obejrz wszystkie strony+ browarek rozrywka murowana
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Opublikowano 28 Listopada 2008 marne 1.6 a pierwsze w domu :tongue4: a spocik był taki jak mogłoby być inaczej [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 21:40_________________________________________________Pucek - Hummer na zime schowany, ale nie widzę problemu żeby dla uatrakcyjnienia zlotu kiedyś go przytarmosić
sparki Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 te Panie Prezes czemu Pana nie było dzisiaj by Pan zobaczył jak wygląda brudna fura jak mogłoby być inaczej :wink4 a to co sarkazm?
piterra Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 marne 1.6 a pierwsze w domu :tongue4: a spocik był taki jak mogłoby być inaczej [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 21:40_________________________________________________Pucek - Hummer na zime schowany, ale nie widzę problemu żeby dla uatrakcyjnienia zlotu kiedyś go przytarmosić może niech Prezes najpierw przytarmosi swoje "4"litery a potem pomyślimy o hummerze
Pelex Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Sorki panowie że mnie nie było choć deklarowałem że będę pewnie GÓRUGÓRU wam przekazał jaka była tego przyczyna więc wiecie. Myślę że na następnego spota przytaszczę. Pozdrawiam
piterra Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Sorki panowie że mnie nie było choć deklarowałem że będę pewnie GÓRUGÓRU wam przekazał jaka była tego przyczyna więc wiecie. Myślę że na następnego spota przytaszczę. Pozdrawiam Jest Ci wybaczone ale następnym razem i będziesz wiedział co Ci jest :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 16:44_________________________________________________kurcze Sparki przypomniało mi się tu jest linek :> do tych fajnych maili od tego knedla http://halbot.haluze.sk/?id=4595
czester Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja wiem czemu Pelex nie przyjechal :gwizdanie: zapewne chodzi o pewna grzechotke i spray :>
Pelex Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Tak CZESTER to była główna przyczyna ponieważ grzechotkę wygrzechotałem a sprej wysprejowałem oczywiście zobowiązujesie osobiście dowieść wam ten sprzęt jak tylko będę w stanie
czester Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 No nie wiem czy sie nie boisz przyjechac, ale zapraszam na spota
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 marne 1.6 a pierwsze w domu :tongue4: a spocik był taki jak mogłoby być inaczej [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 21:40_________________________________________________Pucek - Hummer na zime schowany, ale nie widzę problemu żeby dla uatrakcyjnienia zlotu kiedyś go przytarmosić może niech Prezes najpierw przytarmosi swoje "4"litery a potem pomyślimy o hummerze a co.............. co drugi zlocik gliwicki + od czasu do czasu obecność na zlocikach sąsiedzkich ( opole , katowice ) + obecność na wszystkich zlotach ogólnopolskich jakie miały miejsce to mało :gwizdanie: :decayed:
piterra Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 marne 1.6 a pierwsze w domu :tongue4: a spocik był taki jak mogłoby być inaczej [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 21:40_________________________________________________Pucek - Hummer na zime schowany, ale nie widzę problemu żeby dla uatrakcyjnienia zlotu kiedyś go przytarmosić może niech Prezes najpierw przytarmosi swoje "4"litery a potem pomyślimy o hummerze a co.............. co drugi zlocik gliwicki + od czasu do czasu obecność na zlocikach sąsiedzkich ( opole , katowice ) + obecność na wszystkich zlotach ogólnopolskich jakie miały miejsce to mało :gwizdanie: :decayed: Miron78 samotny jeździec po kraju :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi