piterra Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 aha panowie jeszcze wspomniany linek-sznurek do opowieści o rozbijaniu Porsche http://www.autokrata.pl/ogien/5169/rozbilem_porsche[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 23:27_________________________________________________A tu coś specjalnie dla Pelexa http://www.autokrata.pl/ogien/5192/russian_drift/
sparki Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=HWYCOmSTBUE tu jeszcze jeden drifter
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 a tu ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa że hoho cza tu fotki jakiś lasek wkleić to co 5 minut będą tu zaglądać
Guregoru Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 To ja wrzucę zdjęcie laski w stringach(żeby potem nie było to nie moja laska i nie moje stringi ) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 oj Vice Prezes za namową Prezesa ZAŚWIECIŁ Ale laga niezła choć stringi jakieś chyba marketowe bo na Koronkę z Koniakowa nie wyglądają a Laska ma niezłe dziary [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 14:50_________________________________________________Dobra ELYTA To z kim będziemy się pocić na spocie deklarować się kurka PELEX żyjesz???????????? będziesz?? GUREGORU nie zapomnij o tym lapie co mi obiecałeś [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 16:53_________________________________________________nio chyba że naginamy do "Medalików" (tzn do Częstochowy) ta sama godzina co o tym sądzicie?????????? piszcie a zapowiada się duża ilość w Częstochowie pisać pisać pisać
sparki Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zachlewam morde jutro wiec ja w tym tygodniu odpadam
Guregoru Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 I zów nikt się nie zdziwi jak napisze że będę tylko z drobnym poślizgiem :> ale na częstochowę odpadam bo nie mam czasu niestety do 18 w robocie
Pelex Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Panowie jestem i będę dzisiaj na 99.9% ponieważ jeszcze sie nie czuje za dobrze no i do tego dziecko mi dzisiaj zachorowało a pozatym żona ma na druga zmianę więc i tak na pewno się spóźnię
piterra Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Panowie jestem i będę dzisiaj na 99.9% ponieważ jeszcze sie nie czuje za dobrze no i do tego dziecko mi dzisiaj zachorowało a pozatym żona ma na druga zmianę więc i tak na pewno się spóźnię dobrze wierzymy w Ciebie :gwizdanie: to gdzieś Ty się tak pochorował Stanowczo za mało czynności na "P" czyli picia i pierd..enia :polew: :polew:
czester Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja oczywiscie bede. Pittera wez mi jakis zacisk ten co wymieniales bo bym sobie zobaczyl jak to wyglada wszystko
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 będę się starał być ale w robocie mi się posrało i nie wiem czy dam rade czasowo
piterra Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 będę się starał być ale w robocie mi się posrało i nie wiem czy dam rade czasowo
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 piterra - nie że mi się podczas pracy zdarzyło posrać, tylko to była przenośnia i chodziło mi oto że plany mi się pozmieniały w pracy i nie wiem czy się wyrobię.................
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 noo ja też postaram się być! nie obiecuje ale postaram się bo dalej jestem chory i tak mi z nosa leci że padniecie jak zaczne smarkać za tydzień napewno mnie nie będzie bo mam na drugą zmiane więc to następny powód żeby wpaść! a co najważniejsze wytrzeźwiałem po barbórce więc jest okej a ta TWOJA laska Guregoru... boooska i nie wstydz się jej :> Prezes... wpadaj wpadaj:) tylko nie trać czasu na mycie co do wypadu do innej ekipy na spota to ja bym się na przyszłość pisał tylko ciekawe jak mi zmiana wpadnie więc do wieczora
nao Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 no to i ja wpadnę dozobaczonka pucek to dziś poszalejemy....... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi