SebaMC Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Murzasichle, skądś to znam Maniek, na spota miałeś wpaść, a nie z kolegami się "bawić"
Majkel Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Murzasichle, skądś to znam Maniek, na spota miałeś wpaść, a nie z kolegami się "bawić" Miejscowość fajna - cicha, spokojna wiocha, a do Zakopca blisko, mamy już tam jedną, sprawdzoną miejscówke i zawsze jeździmy na te same domki Jak będe musiał we wtorek do roboty jechać, to na spota dopiero w okolicy świąt zawitam
tomaszstn Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 przykład....tylko nie rysunki proszę Wszystkie nowe furki Powiem że to świeci nawet lepiej niż xenon Jak tam Tomek byłeś u Bulczasa też kupiłeś ta varte 77ah do swojego forda ten aku potrzebowałes Tak, byłem, kupiłem 74Ah bo 77Ah jest wyższy tylko muszę mu jakoś odwieźć ten stary ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- Siemka
Han Solo Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wybiera się ktoś jutro ? Mam w planie wpaść z synem
neimaD Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Niestety Ja Pany odpadam, jutro... znaczy się dzisiaj startuje do Zakopca Udanego spota i smacznego!
MAJKI Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 przykład....tylko nie rysunki proszę Wszystkie nowe furki Powiem że to świeci nawet lepiej niż xenon Jak tam Tomek byłeś u Bulczasa też kupiłeś ta varte 77ah do swojego forda ten aku potrzebowałes Tak, byłem, kupiłem 74Ah bo 77Ah jest wyższy tylko muszę mu jakoś odwieźć ten stary ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- Siemka Siema Tomek ja w srode bede u niego bo tez musze mu stary oddać bo dał mi na słowo nówke a ze bede tam z pracy to moge Ci zabrać stary do oddania...
Majkel Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Niestety Ja Pany odpadam, jutro... znaczy się dzisiaj startuje do Zakopca Udanego spota i smacznego! Damian, gdzie dokładnie jedziesz? Jakąś większą ekipą się wybierasz? Jak coś do poniedziałku będe w Murzasichle ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ----------
egon47 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ja dziś niestety odpadam:wink: ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- przykład....tylko nie rysunki proszę Wszystkie nowe furki Powiem że to świeci nawet lepiej niż xenon Jak tam Tomek byłeś u Bulczasa też kupiłeś ta varte 77ah do swojego forda ten aku potrzebowałes Tak, byłem, kupiłem 74Ah bo 77Ah jest wyższy tylko muszę mu jakoś odwieźć ten stary ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- Siemka Siema Tomek ja w srode bede u niego bo tez musze mu stary oddać bo dał mi na słowo nówke a ze bede tam z pracy to moge Ci zabrać stary do oddania... widzę że sezon na akumulatory jest Heh
neimaD Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Niestety Ja Pany odpadam, jutro... znaczy się dzisiaj startuje do Zakopca Udanego spota i smacznego! Damian, gdzie dokładnie jedziesz? Jakąś większą ekipą się wybierasz? Jak coś do poniedziałku będe w Murzasichle ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- Jadę do Zakopca, Poronina :-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
aherok Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ten no. Może uda mi się wpaść dziś. Zobaczyć czego można się dowiedzieć, jak się nie zna na samochodach Parking ma jeden poziom, prawda? Zatem raczej nie zgubię się i mam wyszukać większej grupy takich samych aut?
horny devil Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 nie wiem czy takich samych co jeden to ma gorszą padlinę a i jakieś nie ccco się trafi
tomaszstn Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 przykład....tylko nie rysunki proszę Wszystkie nowe furki Powiem że to świeci nawet lepiej niż xenon Jak tam Tomek byłeś u Bulczasa też kupiłeś ta varte 77ah do swojego forda ten aku potrzebowałes Tak, byłem, kupiłem 74Ah bo 77Ah jest wyższy tylko muszę mu jakoś odwieźć ten stary ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- Siemka Siema Tomek ja w srode bede u niego bo tez musze mu stary oddać bo dał mi na słowo nówke a ze bede tam z pracy to moge Ci zabrać stary do oddania... To będę wdzięczny, super by się złożyło, zadzwonię do Ciebie i zgadamy się kiedy i gdzie Ci podrzucić stary ---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- widzę że sezon na akumulatory jest Heh Masakra Tylko w tych dieslach to jeszcze bardziej kosztowna sprawa ---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ---------- Mnie też dzisiaj nie będzie bo mam na nockę, więc frekwencja wyjdzie słabo
horny devil Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no to ja się nawet nie gonie by na spota zjechać z hali. P.S. Pucek dostałem te bezpieczniki w scalaku za 1zł 2szt. Teraz tylko rozebrać pół auta by wpakować dwa drutki
SebaMC Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 bry Jak taka frekwencja to i ja nie wpadam na spota, a miałem podjechać
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 To kto dziś będzie? Ktoś kto ma B8 TDI się pojawi?
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no to ja się nawet nie gonie by na spota zjechać z hali. P.S. Pucek dostałem te bezpieczniki w scalaku za 1zł 2szt. Teraz tylko rozebrać pół auta by wpakować dwa drutki No widzisz, tyle dobrze Jak wiadomo ja się zjawię dopiero za 3 tygodnie
Rekomendowane odpowiedzi