neimaD Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Udanej zabawy Pany! Szkoda, ze mnie tam niema
neimaD Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 "Wszyscy" siedzą w by.... Widzimy się w next week... Więcej czasu aby wyszororowac niunie :-X
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Dobry będzie ktos dzisiaj ? Czester, wpadaj na BT, większość już jest dobrze nagrzana ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- czapka z BT
KrzysiekSPI Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Mam nadzieje ze za tydzien bedzie liczna ekipa w gliwicach:) beda historie po BT:D. Tym czasem keep calm and lets go drink^^
Majkel Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 qr**, boli mnie jak nie wiem, że nie ma mnie z wami... :facepalm: Bawcie się tam dobrze Panowie!!! A Tobie Mirek, spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia... ino czego Ci tu kurde jeszcze życzyć? ...fure masz, asystentka jest, koła zmieniasz częściej niż ja płyty w radiu - więc niech Ci się tak dalej wiedzie, i jak już Stasiu napisał... nie zmieniaj się mimo bądź co bądź, ale sędziwego już wieku Najlepszego Panie!
horny devil Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 :hi: Pany kto będzie w tygodniu w wodzisławiu Śl i dał radę by mi coś odebrać??
Majkel Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to chyba pierwszy Jeeeeeee... nie wierze... Guru, przełamałeś się i napisałeś coś na śląskim :naughty: Jak tam było w BT, lipa jak co roku?
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No pewnie... c**jnia totalna już więcej tam nie jadę
Majkel Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No pewnie... c**jnia totalna już więcej tam nie jadę Czyli nie mam czego żałować... :facepalm::facepalm: f*ck! ...i tak żałuje....
Rekomendowane odpowiedzi