sparki Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 to już będzie na dziś rano rudi ja swoje ramki giąłem przez nocke i po zamontowaniu pasowały idealnie tylko ze ja kupowałem od innego typa, ale radze Ci to samo zrobić przed założeniem
keżor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no ja tyż zdupiam :gwizdanie: 3mcie sie
_Piotr_ Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam Zrobiliśmy z Ajka wczoraj bilans siniaków i wychodzi na to, że ja się bardziej po krzakach chowałem Przyznać mi się tu kto mi do dziewczyny strzelał... Odwdziecze się na spocie
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 widzę że coś zapisy na Kamień Śląski staneły w miejscu. a Puckowi nie pomagajcie w kupowaniu i szukaniu bo coś czuję że nawet jakbyście mu RS4 w idealnym stanie za 25 tyś zł znaleźli to by mu coś nie pasowało Ps. A ten zielony w realu na pomodzonej A4 jest boski [br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 13:18_________________________________________________Fajnie się siedzi w pracy jak pod oknami stoi moje byłe B6
d4rk Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Co to w naszym miesicie jakaś mega impreza samochodowa się szykuje... http://www.szybkajazda.pl/
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Co to w naszym miesicie jakaś mega impreza samochodowa się szykuje... http://www.szybkajazda.pl/ Majki o tym wspominał
keżor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Co to w naszym miesicie jakaś mega impreza samochodowa się szykuje... http://www.szybkajazda.pl/ Majki o tym wspominał Majki chyba wspominał o wyścigach 23 w Bytomiu z tego co kojarze :gwizdanie: pamiętam że sie pokrywało z kamieniem śląskim
krolu Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Sprawdzi mi ktos te 2 Vin-y oba to passaty około 2000 roku : WVWZZZ3BZXE416664 WVWZZZ3BZYP455831 będę zobowiązany
MAJKI Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Co to w naszym miesicie jakaś mega impreza samochodowa się szykuje... http://www.szybkajazda.pl/ Majki o tym wspominał Ja mowiłem własnie o tym że jest to w sobote i mowilem ze Kamień pokrywa sie z Bytomiem
Kanar Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wam światło mi wczoraj zgasło nawet sie pożegnać nie zdążyłem Keżor wiesz już coś na temat tego termosu??
Hugo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Oooo komuś tu literki przybyły Hhahahah zrobiłem z kolego Kanara
Kanar Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 heh taaaa żeby już nie było pytań "Ejj a jak do Ciebie gadać??" Dzięki Hugo
keżor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 nie byłem dziś w audi , ale pewnie jest już do odbioru , postaram sie na jutrzejszy spot przywieźć i możemy kiedyś zrobić spot u mnie na kanale , bo już 3 auta mają termostat do wymiany
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Oooo komuś tu literki przybyły Hhahahah zrobiłem z kolego Kanara heh taaaa żeby już nie było pytań "Ejj a jak do Ciebie gadać??" Dzięki Hugo Tylko właśnie ten Kanar to też nie za dobrze się kojarzy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Oooo komuś tu literki przybyły Hhahahah zrobiłem z kolego Kanara heh taaaa żeby już nie było pytań "Ejj a jak do Ciebie gadać??" Dzięki Hugo Tylko właśnie ten Kanar to też nie za dobrze się kojarzy :gwizdanie: i co z tego ? chyba że częściej śmigasz Mercem http://demotywatory.pl/69614
gregory Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Gregor i jak płytka o to ci chodziło :?: Szczerze to jeszcze jej nie odpaliłem. W niedziele byłem równie zajęty jak w sobotę. A dziś to odpoczywam, bo mam też zakwasy na nogach po tym paintballu Do tego miałem cięższy dzień w pracy. nie lubię wyścigów na 1/4 mili bo to za nudne, ale jadę tylko zobaczyć jak taka impreza wygląda Skąd wiesz, że nudne jak nie wiesz jak to wygląda Pucek już wiem, twoim największym dylematem jest to, że ty sam nie wiesz czego chcesz. Trza się na coś zdecydować i takiego szukać do oporu. No ale wybaczam ci, młody jesteś Apropo skrzyń to były montowane w B5 skrzynie VI biegowe po II lifcie w 1.8T też . A Allroad było tylko w budzie A6 jeśli chodzi o starsze roczniki, to pewnie wiecie :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 O widze że szykuje się grupowa wymiana termostatów, też podobno musze to wymienić ale może załapie się na następna grupową wymianę przed zimą Mam pytanko do wszystkich : Czy ktoś z was ma może odkurzacz piorący i czy prał już wypoczynki domowe rogówki fotele materiałowe ? mam potrzebę wyprania swoich prywatnych ale nie mam nikogo kto by to mi zrobił dobrze i w rozsądnej cenie
Rekomendowane odpowiedzi