Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MIRON wybacz za te poduchy na następnym spocie masz u mnie dwa zajebiaszcze jaśki z atłasu :polew: a może masz jakieś foteczki tej A8 :naughty: chętnie bym ja zobaczył choćby na fotkach wtedy będę wiedział co straciłem :tongue4:

PROTON2 jak sie będziesz do nas wybierał to proszę weź ze sobą sprzęt (VAG) chciałbym wiedzieć kiedy moja :a4fan: się rozpadnie i czy w niej jest jeszcze jakieś życie

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja sie tez melduje po spocie, miałem cięzką noc przez moj wypad do Was :) cały czas gledzenie do ucha "tylko internet, spoty i audi Ci w głowie, kiedy znajdziesz czas dla mnie ..... itp" ach te kobitki cały tydzien z nią a jak chce sie wyjsc to smycz mam za krótką :)

Ale w piatek bede, powiedzialem jej kto w domu spodnie nosi :gwizdanie:

Opublikowano

Ja sie jak zwykle odzywam ostatni po spociku ale w piatki wieczorem nigdy nie mam dostepu do kompa a teraz siiedze sobie w magro i czekam na moja strzale powiedzieli ze zrobia przeglad calej elektryki no I oczywiscie rozloza drzwi I zobacza co nie gra

Ps. Miron moze to I praktykanci ale sie staraja chyba sie zaczeli bac jak im powiedzialem jaki moze ich czekac opis na forum :decayed::polew:

Opublikowano

ee tam...nic się nie stało :)

Miron jak ja widze to Twoje autko doczeka się nowego właściciela teraz na wiosne, no chyba że ktoś odetnie Ci dostęp do stron motoryzacyjnych!!! :polew:

cóż, jak narazie widze że jestem najlepszy...Prezesowe B6 testowałem na autostradzie a Wy nieeee :tongue4::polew: nie czuć że jedzie się te "2 paki" a ta elastyczność :gwizdanie: :kox: coś pięknego! no i środeczek jak w samolocie...mega mega wypas!

heh mam nadzieję że narobiłem Wszystkim "smaka" na mega jazde Tym extra wozem!

najwyżej odwiedze bank i zapodam konkretny kredycik ale będe miał Te B6 :decayed:

Opublikowano

Pomocy! Panowie, jaki ja mam silniczek (przypominam 1,9 TDi 90kM) chodzi mi o to oznaczenie 3 literowe np. AFN, nigdzie na forum nie potrafię znaleźć takiej informacji

Opublikowano

Książkę serwisową masz?Jeszcze wlepka w kole zapasowym i jeszcze na osłonie rozrządu też powinien byc. :hi:

Opublikowano

krolu mi sie wydaje ze Ty masz symbol AHU lub AHH bo cos mi świta ze na obudowie od paska rozrzadu ktos ci korektorem białym maznął

Audi AHH 90 1.9 4 4/1997 9/2001 Audi A4 ON TDI

Audi AHU 90 1.9 4 8/1996 7/1998 Audi A4 ON "GR.":TDI

Audi AHU 90 1.9 4 8/1996 6/2000 Audi A4 ON TDI

Opublikowano

Też mi sie tak wydaje że masz AHH

Opublikowano

na silniku tym korektorem pisze AFF (cokolwiek to znaczy) i kurcze :hi: niezła pamięć

Opublikowano

jak masz AFF to sie nie dziwie ze Pelex mowił ze to auto nie jedzie... cytat z forum"AFF to jest 75KM pomylilo Ci sie chyba z AHH ma 11mm

rozni sie wtryskami slabszymi i programem od AHU"

Opublikowano

NO dokładnie przed chwilą przeczytałem to samo :(

ała :( załamałem się

autko, jedzie, co prawda nie jest to jakaś strzała co zrywa asfalt, cóż może da się coś z tym silnikiem zrobić...

Opublikowano

Pelex niestety fotek A8 nie mam - nie było potrzeby robić :(

Majki widzę walnołeś pięścią w stół w domu :decayed::good:

Pucek jak jeszcze będziesz miał możliwość smigania moja furą po autostradzie to Ci spuszczę ręczny :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 20:57_________________________________________________No i nasz kolega czester 1800 dostał się na listę osób jadących na zlot ogólnopolski - nasza ekipa rośnie w siłę (

Guregoru , Rajmund , Czester i ja )

CZESTER :good:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 21:09_________________________________________________Czester do czasu zlotu musisz zmienić naklejka na furce ( z EU na PL ) :decayed::polew:

Opublikowano

No udalo sie jakims cudem wkrecic no zlocik :> szkoda tylko ze jedziesz wczesniej, bo bedziemy musieli sami z guregora jechac, jesli w ogole bedzie mial czym jechac po dziesiejszej wizycie w ASO :tongue4: Co do naklejek to oczywiscie, ze zmienie bo bym pewnie nie wjechal nawet na parking, albo bym mial rano cale auto porysowane gwozdziem.

Opublikowano

No proszę coraz nas więcej to mi się podoba :) a co do wizyty w ASO okazało się że wtyczka była zaśniedziała i jełopy jak mi drzwi robili to oczywiście nie mogli od razu sprawdzić i popsikać :wallbash: tylko musiałem się powku.... przez tydzień ale teraz jest już wszystko ok

Opublikowano

Gościu focusem pocałował moją niunie :( buuu

Nabił się na hak, skrzywił mi go, ale on ma zderzak i maskę do remontu mocno wgniecione ( nie ma to jak porządne audi )

Opublikowano

To nie audi to hak :tongue4: w dodatku teraz będziesz mógł sobie pomalować pół auta za free, albo idź do lekarza z bólem karku :gwizdanie:

Opublikowano

A chopek z Focusa pojedzie na Dąbrowskiego i mu fuszerę odwalą. :embarrassed:

Opublikowano

Krolu nie przejmuj się przyjedziesz na spocika to ci VAG-iem ten hak wyprostujemy :cool1::polew:

Opublikowano

Facet miał naklejkę "Focus klub polska" :D:D:D:D