Pelex Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 MIRON wybacz za te poduchy na następnym spocie masz u mnie dwa zajebiaszcze jaśki z atłasu a może masz jakieś foteczki tej A8 chętnie bym ja zobaczył choćby na fotkach wtedy będę wiedział co straciłem PROTON2 jak sie będziesz do nas wybierał to proszę weź ze sobą sprzęt (VAG) chciałbym wiedzieć kiedy moja się rozpadnie i czy w niej jest jeszcze jakieś życie
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja sie tez melduje po spocie, miałem cięzką noc przez moj wypad do Was cały czas gledzenie do ucha "tylko internet, spoty i audi Ci w głowie, kiedy znajdziesz czas dla mnie ..... itp" ach te kobitki cały tydzien z nią a jak chce sie wyjsc to smycz mam za krótką Ale w piatek bede, powiedzialem jej kto w domu spodnie nosi :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja sie jak zwykle odzywam ostatni po spociku ale w piatki wieczorem nigdy nie mam dostepu do kompa a teraz siiedze sobie w magro i czekam na moja strzale powiedzieli ze zrobia przeglad calej elektryki no I oczywiscie rozloza drzwi I zobacza co nie gra Ps. Miron moze to I praktykanci ale sie staraja chyba sie zaczeli bac jak im powiedzialem jaki moze ich czekac opis na forum
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ee tam...nic się nie stało Miron jak ja widze to Twoje autko doczeka się nowego właściciela teraz na wiosne, no chyba że ktoś odetnie Ci dostęp do stron motoryzacyjnych!!! cóż, jak narazie widze że jestem najlepszy...Prezesowe B6 testowałem na autostradzie a Wy nieeee nie czuć że jedzie się te "2 paki" a ta elastyczność :gwizdanie: coś pięknego! no i środeczek jak w samolocie...mega mega wypas! heh mam nadzieję że narobiłem Wszystkim "smaka" na mega jazde Tym extra wozem! najwyżej odwiedze bank i zapodam konkretny kredycik ale będe miał Te B6
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pomocy! Panowie, jaki ja mam silniczek (przypominam 1,9 TDi 90kM) chodzi mi o to oznaczenie 3 literowe np. AFN, nigdzie na forum nie potrafię znaleźć takiej informacji
mirek31071977 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Książkę serwisową masz?Jeszcze wlepka w kole zapasowym i jeszcze na osłonie rozrządu też powinien byc.
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 krolu mi sie wydaje ze Ty masz symbol AHU lub AHH bo cos mi świta ze na obudowie od paska rozrzadu ktos ci korektorem białym maznął Audi AHH 90 1.9 4 4/1997 9/2001 Audi A4 ON TDI Audi AHU 90 1.9 4 8/1996 7/1998 Audi A4 ON "GR.":TDI Audi AHU 90 1.9 4 8/1996 6/2000 Audi A4 ON TDI
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 na silniku tym korektorem pisze AFF (cokolwiek to znaczy) i kurcze niezła pamięć
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 jak masz AFF to sie nie dziwie ze Pelex mowił ze to auto nie jedzie... cytat z forum"AFF to jest 75KM pomylilo Ci sie chyba z AHH ma 11mm rozni sie wtryskami slabszymi i programem od AHU"
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 NO dokładnie przed chwilą przeczytałem to samo ała załamałem się autko, jedzie, co prawda nie jest to jakaś strzała co zrywa asfalt, cóż może da się coś z tym silnikiem zrobić...
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pelex niestety fotek A8 nie mam - nie było potrzeby robić Majki widzę walnołeś pięścią w stół w domu Pucek jak jeszcze będziesz miał możliwość smigania moja furą po autostradzie to Ci spuszczę ręczny [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 20:57_________________________________________________No i nasz kolega czester 1800 dostał się na listę osób jadących na zlot ogólnopolski - nasza ekipa rośnie w siłę ( Guregoru , Rajmund , Czester i ja ) CZESTER [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 21:09_________________________________________________Czester do czasu zlotu musisz zmienić naklejka na furce ( z EU na PL )
czester Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 No udalo sie jakims cudem wkrecic no zlocik :> szkoda tylko ze jedziesz wczesniej, bo bedziemy musieli sami z guregora jechac, jesli w ogole bedzie mial czym jechac po dziesiejszej wizycie w ASO Co do naklejek to oczywiscie, ze zmienie bo bym pewnie nie wjechal nawet na parking, albo bym mial rano cale auto porysowane gwozdziem.
Guregoru Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 No proszę coraz nas więcej to mi się podoba a co do wizyty w ASO okazało się że wtyczka była zaśniedziała i jełopy jak mi drzwi robili to oczywiście nie mogli od razu sprawdzić i popsikać tylko musiałem się powku.... przez tydzień ale teraz jest już wszystko ok
krolu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Gościu focusem pocałował moją niunie buuu Nabił się na hak, skrzywił mi go, ale on ma zderzak i maskę do remontu mocno wgniecione ( nie ma to jak porządne audi )
sparki Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 To nie audi to hak w dodatku teraz będziesz mógł sobie pomalować pół auta za free, albo idź do lekarza z bólem karku :gwizdanie:
mirek31071977 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 A chopek z Focusa pojedzie na Dąbrowskiego i mu fuszerę odwalą.
Guregoru Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Krolu nie przejmuj się przyjedziesz na spocika to ci VAG-iem ten hak wyprostujemy
krolu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Facet miał naklejkę "Focus klub polska" :D:D:D
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Panowie macie tu link tylko przygotujcie chusteczki bo aż żal i płakać się chce ;( http://halbot.haluze.sk/?id=4708
Rekomendowane odpowiedzi