Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Taka tam jazda po mieście...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinni takich izolować :facepalm:

Opublikowano

Widzialem, ale juz wole takiego niz zamulacza :)

Opublikowano
Widzialem, ale juz wole takiego niz zamulacza :)

Tylko, jak takiemu "elementowi" coś nie wyjdzie, to kogoś rozwali, zabije itp. :facepalm: I skończy się kozaczenie, szkoda tylko, że ktoś na tym ucierpi :doh: Jak chce się popisywać to niech jedzie na jakiś tor...

Po za tym to "zamulacza" wyprzedzisz i tyle go widziałeś...

Opublikowano

Nie zawsze jest okazja i taka dluzsza zamulona jazda powoduje ze robi sie dziwne rzeczy, ktore moga sie roznie skonczyc :P

Opublikowano

nie ma co się podniecać moim zdaniem fotomontaż w samochodzie jedzie dwóch z przodu a na ujęciach z zewnątrz jedzie tylko jeden:wink:

Opublikowano

...hmm, u nas takich IDIO... też nie brakuje tyle że nasi robią to Pandą albo Uno ...

Opublikowano

PierdoInąć łopatą przez łeb i zakopać za rogiem, innego lekarstwa nie widzę. Albo niech się rozpędzi tym swoim zajechanym rzęchem i zayebie w jakiś słup albo filar i oszczędzi kłopotów innym :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

popierdo...ec !!:rant: najgorzej jak 2 takich baranów się spotka na drodze.

Opublikowano

Ja jednak jestem za eutanazją :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Tutaj juz jazda na przygotowanym do tego terenie- amatorskie rajdy

Opublikowano
nie ma co się podniecać moim zdaniem fotomontaż w samochodzie jedzie dwóch z przodu a na ujęciach z zewnątrz jedzie tylko jeden:wink:

moze nie jestem ekspertem jesli chodzi o filmowanie, ale chyba nie wymyslili jeszcze kamery która sama z samochodu wychodzi zeby go sfilmowac z zewnątrz :facepalm:

Opublikowano

wygrałeś:polew::polew::polew::polew:

dosc realistyczny ten fotomontaż:facepalm:

zrobione to na wzór jazdy bardziej bokiem, widac koleś ma pojęcie, tylko kiepsko film zrobiony by to pokazać

Opublikowano

ja tak codziennie do pracy dojeżdżam tylko moja się lepiej w zakrętach trzyma

Opublikowano
ja tak codziennie do pracy dojeżdżam tylko moja się lepiej w zakrętach trzyma

Nie wiem czy to jest powód do dumy :facepalm:

Opublikowano
zajechanym rzęchem

byłeś widziałeś? jakiś kompleks? proszę Cie nie ośmieszaj się ..

jazdy i zachowania na drodze nie komentuje.. chociaż mogliby zakupić jakieś konkret kubły to by nie latali jak żyd po pustym sklepie, a i pasy by można zapiąć :wink:

Opublikowano
zajechanym rzęchem

byłeś widziałeś? jakiś kompleks? proszę Cie nie ośmieszaj się ..

jazdy i zachowania na drodze nie komentuje.. chociaż mogliby zakupić jakieś konkret kubły to by nie latali jak żyd po pustym sklepie, a i pasy by można zapiąć :wink:

Stary samochód tak traktowany przez takiego turbo-debila jest niczym innym jak zajechanym rzęchem. Kompleks? Ależ skąd, zawsze podziwiam autka o które właściciele dbają i utrzymują je w stanie do pozazdroszczenia. A po takich idiotach od razu widać jak dbają więc nie pier**l mi tu o kompleksach ani o ośmieszaniu... :facepalm:

Opublikowano

Opony ten kretyn zmienia chyba co tydzień, u mnie w szkole też jest taki element na każdym postoju, światłach itp. rusza z piskiem opon co prawda golfem 3, ale sprzęgło i inne podzespoły starczą mu może jeszcze na kilka miesięcy :facepalm:. Albo też jest jeden, ma A4 B5 w dieslu i przy starcie gaz w podłogę i pisk opon... Nic więcej tylko banda idiotów nie umiejąca eksploatować aut.

A filmik niby się fajnie ogląda, bo koleś ma wyczucie i dobrze panuje nad autem, ale w warunkach drogowych gdzie jeżdżą również inni ludzie nie jest dobrym kierowcą tylko bezmózgiem, który prawko powinien mieć odebrane dożywotnio. Takiemu nawet ku** bym rolkowrotek nie dał do jeżdżenia.

Opublikowano

co tu pisać, debili nigdy dość

do lasu i do drzewa przywiązać, miodem wysmarować i zostawić

albo do zoo do klatki z misiem

Opublikowano

Stary samochód tak traktowany przez takiego turbo-debila jest niczym innym jak zajechanym rzęchem.

faktem jest ze gosciu fury nie oszczedza, ale gdyby to byl rzęch to daleko by nie ujechał w takim stylu... rozumiem ze gdyby zamiast starej e34 na tym filmiku bys zoabczyl e60 to i tak bylby "zajechanym rzechem"?