Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kowi, co Ty masz za końcówki tłumika? :przebiegly:

żeś odkopał kotleta

końcówki made by china :decayed: po niecałe 20zł/szt, akurat obecnie nie ma na alegro aukcji :gwizdanie: co pewien czas ktos pyta :decayed: Juz ze 20 B5 jeżdzi z tą końcówką :naughty: ja rok temu je kupowałem

Ale jak juz mi odkopałes temat to sie pochwale nowym nabytkiem i nowymi problemami ;(

Na dniach wlatuje Sirio triflex :kox: zmieniam radio CB z lafayette na uniden XL510, ponieważ obecne nie mieści sie w małym schowku pod kierownicą(jest za szerokie) :disgust:

A problem to mianowicie parujaca lampa :wallbash: jak kiedys tam przytarłem przednim błotnikiem dostało sie również lampie, jest mała ryska, ale na to wyglada ze jest tam nieszczelnosć, poniewaz parowanie zaobserwowałem własnie od strony tej ryski :wallbash: macie jakis pomysł. U armiego juz zrobilismy operacje uszczelniania sylikonem wszelkich dziurek w lampie ale na nic sie to nie zdało, prawdopodobnie jest tam jakieś pekniecie na kloszu ;(

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I nie rdzewieją Ci te końcówki? :decayed::tongue4:

Co to tego niezbyt legalnego unidena... też go mam :naughty: 510XL pro. Dobry sprzęt :good:

Opublikowano

Też go mam ale muszę przyznać że jak słyszałem XL 520 to jest przepaść :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam 510 w garażu leży ze starego auta, obecnie nie używany, ostatnio przymierzyłem idealnie pasuje w ta wnęke :naughty: wiec tam go upcham :wink4: ale skoro twierdzicie ze 520 a 510 to przepaść to niebawem nabęde :naughty:

Końcówki nie rdzewieją, jest to kwasówka :good: jak najbardziej polecam sprzedaje je użytkownik alegro lotus64

Do końca lipca chce kupic wzmacniacz 4 kanałowy, wybór padł na udimension glow albo hellix H400 espirit, raczej wszystko w uzywce, tylko zdecydowac sie nie potrafie :embarrassed:

Opublikowano

Ja mam 520 XL i sobie chwale :decayed:

Opublikowano

Ja mam 510 w garażu leży ze starego auta, obecnie nie używany, ostatnio przymierzyłem idealnie pasuje w ta wnęke :naughty: wiec tam go upcham :wink4: ale skoro twierdzicie ze 520 a 510 to przepaść to niebawem nabęde :naughty:

Sądzę że do osobówki nie warto zmieniać bo 510 naprawdę daje radę :wink4: No chyba że siedzisz codziennie po parę godzin na radyjku to owszem można sobie kupić 520 :gwizdanie:

Ja np. nie pamiętam kiedy używałem radyjka ostatni raz... :mysli: Chyba zaraz po tym jak dostałem czek od panów w niebieskim bo mi się anteny nie chciało wyciągnąć :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kowi widziałem dziś na gieldzie za***iste 16" na zimę. 7,5x16 ET40 :naughty: Praktycznie takie jak monobloki oczywiście ori audi. I nawet nie były drogie bardzo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kowi widziałem dziś na gieldzie za***iste 16" na zimę. 7,5x16 ET40 :naughty: Praktycznie takie jak monobloki oczywiście ori audi. I nawet nie były drogie bardzo :gwizdanie:

Bulczas ja juz mam wzory upatrzone :naughty:

nr1. http://moto.allegro.pl/2-alufelgi-orginal-audi-16-cali-okazja-i1713581040.html

nr2. http://moto.allegro.pl/alu-felgi-16-audi-a8-i1734044353.html

nr3. http://moto.allegro.pl/audi-a4-a6-a8-komplet-felg-aluminiowych-i1718603779.html

Najbardziej chciabym te pierwsze, mają fajne parametry et45 i 7,5" szerokosci :naughty:

Ewentualnie cos pełnego od merca

http://moto.allegro.pl/16-5x112-mercedes-pojedyncza-f-wat-i1684896273.html

http://moto.allegro.pl/mercedes-poler-black-16-nie-amg-lorinser-i1723161774.html

Ale to we wrzesniu będe bardziej myślał, narazie wzmacniacz i sub :naughty: noi naprawa lampy :wallbash: musze ja rozkleić i na nowo złożyć, będziemy u Armiego z tym walczyć :notworthy:

to chyba sprosta zadaniu :mysli:

http://allegro.pl/klej-do-szyb-wurth-rewelacja-i1713004020.html

http://allegro.pl/primer-podklad-do-kleju-do-szyb-samochodowy-15ml-i1730887311.html

Opublikowano

co się stało? przecieka? ja muszę u siebie jakoś dorobić dolne mocowanie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

co się stało? przecieka? ja muszę u siebie jakoś dorobić dolne mocowanie :mysli:

jak kiedys przytarłem musiało powstać jakieś naprezenie w tej lampie, bo od tego momentu zaczeła parować, wysuszyliśmy lampe u adama, dostała pare zaprawek sylikonowych, ale po pierwszym deszczu znowu cala zaparowana, wczoraj na spocie zobaczyłem to :blink::wallbash:

sssat.th.jpg

Całe szkło lampy u góry odeszło od obudowy, normalnie sie rusza jak sie przycisnie ;(

A przytarcie na lampie takie

lapma2.th.jpg

Opublikowano

No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały :naughty: Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały :naughty: Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować :wink4:

a jakieś wskazówki z tym docisnięciem :mysli: i w ogóle ile czasu ma leżeć ta lampa i sie kleić :mysli: przez pół dnia jest szansa :mysli:

aaa i jak byś mógł pokaż to kółko :naughty:

Opublikowano

a jakieś wskazówki z tym docisnięciem :mysli: i w ogóle ile czasu ma leżeć ta lampa i sie kleić :mysli: przez pół dnia jest szansa :mysli:

Właśnie się zgapiłem i nie zrobiłem foty :wallbash: Co do lampy dobrze jakby poleżała z cały dzień. Najlepiej sklej po południu i zostaw na noc :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Właśnie się zgapiłem i nie zrobiłem foty :wallbash: Co do lampy dobrze jakby poleżała z cały dzień. Najlepiej sklej po południu i zostaw na noc :wink4:

coś wymyśle najwyzej załoze jedna normalną lampe :decayed: bo musze przejechać 10km

Opublikowano

Dasz radę :good:

Opublikowano

Końcówki nie rdzewieją, jest to kwasówka :good: jak najbardziej polecam sprzedaje je użytkownik alegro lotus64

Do końca lipca chce kupic wzmacniacz 4 kanałowy, wybór padł na udimension glow albo hellix H400 espirit, raczej wszystko w uzywce, tylko zdecydowac sie nie potrafie :embarrassed:

mam jakis taki u siebie w sobote podlaczalem

Opublikowano

Ja swój leflektor oddałem ostatnio do naprawy uchwytów i jeździłem bez ,to show robiłem jak bym sie R8 woził :decayed:

Opublikowano

mocne i długie trytytki :decayed:
Opublikowano

Kowi87 wyczyść PW :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kowi87 wyczyść PW :decayed:

:good: wyczyszczone[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 15:24_________________________________________________

Ja swój leflektor oddałem ostatnio do naprawy uchwytów i jeździłem bez ,to show robiłem jak bym sie R8 woził :decayed:

u mnie też tak sie chyba skończy, albo nawet lepiej wstawie ori valeo srebrne(1szt) z normalną żarówką, bez długich :naughty: bo hidów nie mam pod H7 :decayed:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 15:25_________________________________________________antenad.jpg

Nowy nabytek :naughty: