paput Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 kowi montuj,coś wyciągniesz z padliny:decayed: Snow Performance Stage 2 High Boost - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 kowi montuj,coś wyciągniesz z padliny:decayed:Snow Performance Stage 2 High Boost - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum heh doładowanie:decayed: ---------- Post dopisany 05-07-2012 at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2012 at 21:43 ---------- Pare fotek znalezionych w sieci z MajóVWki 2012 jakieś tam moje:whistling: tak pozatym do zrobienia klamki:facepalm: chyba go skończyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Co tu duzo mowic - ładny szarak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kowi ogarnąłeś tą klamkę? Ja nadal otwieram ręką od zewnątrz i zaczyna się to robić irytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kowi ogarnąłeś tą klamkę? Ja nadal otwieram ręką od zewnątrz i zaczyna się to robić irytujące Nie:facepalm: Teraz rowerek sobie składam Własnie przyszły graty na swap napedu z singla na 9speed:decayed: przerzutki już mam:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian81Z Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kowi87 w lampach masz kierunki całe czarne jak to swieci ?, na przegladzie nie czepia sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tak są całe czarne, tylko chromwana ta zaślepka żarówki jest, przeglad przechodzi bez problemu:wink: jak zobaczyli że to bixenon było małe zdziwienie ze pierwszy raz z takim czymś sie spotykają, powiedziałem że to fabryczne lampy RS4, bardzo rzadko spotykane:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian81Z Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tak są całe czarne, tylko chromwana ta zaślepka żarówki jest, przeglad przechodzi bez problemu:wink: jak zobaczyli że to bixenon było małe zdziwienie ze pierwszy raz z takim czymś sie spotykają, powiedziałem że to fabryczne lampy RS4, bardzo rzadko spotykane:whistling: dobre zajebiaszcze fotosy kowi:cygaro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzieki Seba, dzisiaj z nudów zrobiłem sesyjke:whistling: reszta w pierwszym wątku w galerii:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 świetny jest... idealnie posadzony rodzinnowooz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 szeeeroko jest :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum%20A4/foto7.jpgszeeeroko jest :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 fajne masz te foty, pierwsza w galerii do kalendarza:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum%20A4/Foto6-1.jpg reszta w pierwszym wątku w galerii:wink: dobra miejscówka, gdzie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum%20A4/Foto6-1.jpg reszta w pierwszym wątku w galerii:wink: dobra miejscówka, gdzie to? Dęblin przed twierdzą miało byc na zjazdach nad wisłe, ale na jeden nie dałem rady wjechac, a na drugim było za dużo rybaków by robic cyrk:grin: ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/foto5a.jpg?t=1341597005 fajne masz te foty, pierwsza w galerii do kalendarza:kox: rozmiary zdjecia raczej nie spełniają kryteriów w tamtym kadrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 mówiłem o tym:decayed::decayed::decayed: Forum A4 :: foto14.jpg picture by Kowi87 - Photobucket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 mówiłem o tym:decayed::decayed::decayed:Forum A4 :: foto14.jpg picture by Kowi87 - Photobucket to jest zapowiedź mojego podpisu:wink: a tamtą fotke juz ogarniam, bedzie znosna rodziałka po kadrze, ponad 3tys px:decayed: wiec da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 mówiłem o tym:decayed::decayed::decayed:Forum A4 :: foto14.jpg picture by Kowi87 - Photobucket :grin: ale to fota od tyłu jakaś dziwna, wypukła jakby albo wklęsła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 mówiłem o tym:decayed::decayed::decayed:Forum A4 :: foto14.jpg picture by Kowi87 - Photobucket :grin: ale to fota od tyłu jakaś dziwna, wypukła jakby albo wklęsła? 3 szerokokątne zlepione w jedną bo nie mogłem sie zmiescić z obiektywem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi