Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
nowe koło:hi:

http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum%20A4/DSC_0045_zps80f8202e.jpg

http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum%20A4/DSC_0046_zpsa577f903.jpg

4x8,5cala

teraz zostało przerzucić gumy na nowe felgi, założyc zderzak, grill, opuscić dziada i sezon zaczynamy

Airride moze mi sie do maja uda złożyć, teraz niewiem czy gtb17 nie wpadnie na auto, bo ta moja turbinka zaczyna sobie pogwizdywać:whistling:

jak komuś wala sie krótki dekor z deski to dawać na PW:whistling:

Kowi co to za fela ? coś z Dare ???

nie, to nie dare, replika CCW LM20:wink:

---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

Czekam Piotr na aira.:wink:

:naughty:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Felunia fajna :D zobaczymy na żywo jak to wyjdzie , co do męskości tych rozmiarów :D to bym coś napsiał ale chłopaki by sie mogli poobrażać :wink:

Kowi co ty airka bedziesz zakłądał :naughty:

Opublikowano

No tak co niektórzy sobie co nie co rekompensują szerokością felg :naughty:

Opublikowano
  • Autor

DSC09905_zpsa2873cf1.jpg

:whistling:

Opublikowano

WTF?? :wink:

Jakies spryski grzane?One nie były seryjnie w każdym polifcie? czy mgłowe ?? :)

Opublikowano
  • Autor

mgłowe za 33zł na gotowo, tylko bez grzania, jakos tak kupiłem bez zastanowienia, te grzane to drogie z wysyłkapo 80zł wychodzą trzeba czekać na okazje:grin:

Opublikowano
  • Autor

andrzeju, każdy VW ma takie, a niegrzane nówki kosztują po 6x10zł/szt, z tym że grzanie chyba mozna dołożyc bo jest miejsce na kable widze:wink:

Opublikowano

nawet jak mozna dolozyc to skad wezmiesz ta pastylke.... nawet jak bys ja wyrwal gdzies w aso (chociaz jak sie pytalem do przedlifta to tylko caly sprysk) to pewnie cenowo gra nie warta swieczki i odrazu szukac grzanych, no a wlasnie co z tymi zamiennikami z allegro? smieszne pieniadze nawet w porownaniu do używek?

Opublikowano
  • Autor

ja to pewnie kupie kolejny komplet tylko ze grzany, nie będe bawił sie w dokładanie tej pastyki, bo pojecia nie mam do elektryki:grin: a te posłużą jako dawcy elementów do przeklejenia "by pasowały" pod wymiar ori sprysków

Ma ktos ten krótki dekor z deski?

Opublikowano

bardzo ładne autko koleżko a zwłaszcza pomysł ze zderzakami na gładko

Opublikowano
  • Autor
bardzo ładne autko koleżko a zwłaszcza pomysł ze zderzakami na gładko

dzieki, wyszło w sumie na spontanie, bo miałem tylko rejke spawać:wink: ale ze to tani mod to poleciały dwa zderzaki:grin:

---------- Post dopisany 22-02-2014 at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany 18-02-2014 at 20:26 ----------

opona zaciagnieta:kox: 5go marca wpada na auto:banan:

DSC_0048_zps4f86791b.jpg

teraz serwis

- olej i filtry

- wymiana uszczelki pod deklem zaworów, oraz przykrywka ze starego silnika

- przeglad zawieszki

- skręcic gwinta

- serwis klimy

- montaż osłon

i jadymy na rozpoczęcie sezonu VAG lublin:naughty:

---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

jeszcze zostało mi zakupić dystanse i skrócić śruby, w czasie sezonu moze ogarne temat tego wentylka bo powiem szczerze ze zapomniałem o nim:facepalm:

Opublikowano

Jak kół nie masz założonych to podjedź do oponiarza niech Ci opone zdejmie tylko z jednego rantu odciąć tego wentyla :facepalm: założy aluminiowego i po sprawie . Koszt to chyba 10zł za wentylek

Opublikowano
  • Autor

UKRYTE WENTYLE ZAWORY DO FELG ALUMINIOWYCH TUNING! (3942547701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a w takie cos warto sie bawić?

u mnie wulkanizator miał tylko takie wentyle jak widać:facepalm:

mi sie wydaje ze jak znowu ściagne z jednej strony opone to trzeba będzie ponownie wywazyć,

---------- Post dopisany at 13:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

http://allegro.pl/oryginalne-nakretki-na-wentyle-audi-s-line-hit-i3978930875.html

:eusathink:

Opublikowano
UKRYTE WENTYLE ZAWORY DO FELG ALUMINIOWYCH TUNING! (3942547701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mi sie wydaje ze jak znowu ściagne z jednej strony opone to trzeba będzie ponownie wywazyć,

---------- Post dopisany at 13:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

http://allegro.pl/oryginalne-nakretki-na-wentyle-audi-s-line-hit-i3978930875.html

Warte bardzo fajna sprawa:good: Tylko trza w aucie przejściówkę wozić:wink:

Opublikowano

]

tez mysle nad tymi wentylami , moze ktos sie wypowie kto ma takie czy wszystko dobrze jest po ich zalozeniu ? pzdr i sorki za ot

Opublikowano

Miałem te ukryte wentyle z 6 lat temu w Mercedesie i nie miałem z nimi problemów ja wtedy płaciłem coś koło stówki;) a na tego co masz aktualnie możesz założyć chromowaną obwódkę plus "kapturek" oto cała magia Ala chrom wentyl;) wentyle są te same różni je tylko ten chromik który tak czy siak montowany jest z zewnątrz;) nie ma potrzeby demontażu opony no chyba że dla tych ukrytych.

Opublikowano

Ja miałem w pasku ukryte i NIGDY WIĘCEJ! przy takim naciągu jak miałem z przodu musiałem pompować często a przy tych wentylkach to strasznie upierdliwe.Przejściówką odkręcić zaślepkę,wkręcić przejściówke,napompowac,wykręcić,wkręcić zaślepke:facepalm: na jednym wentylku schodziło mi też powietrze bo jednak są skręcane więc istnieje taka możliwość.Nie wspomne już ile razy grzebałem pod autem za przejściówką bo sie pokulała:decayed: Fajnie to wygląda ale nie praktyczne:wink:

Opublikowano

ja mam na 18 te wentyle i juz 5 rok smigam na nich i zlego slowa nie powiem wiec bierz lepsze to niz czarny kondon:)

Opublikowano

Będzie kilka więcej rantów na sezon, rób przymiarke:naughty:

Kapec jaki 215x35?