Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ameryka Panie! teraz coś wyślij na wiadomego maila w wiadomym celu :decayed:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Otototo :jerk: tylko teraz znaleźć garaz cieply

Kowi dobrze wygrzej lakier, bo inaczej Ci spęka, a miałeś coś szpachlowane przy błotnikach?

znowu bedzie malowal tera pojdzie calak :kwasny: on mysli ze jak wyroluje to sladu po tym nie bedzie :decayed: kowi opalarka i grzej mocno plus z naciskiem to powoli i z uczuciem niezbyt nachalnie roluj

Czyli tak jakbys sie za kobiete pierwszy raz bral. Delikatnie i z czuciem, odpowiednio rozgrzej bo jak nachalnie zrobisz to popeka i bedzie d*pa :decayed:

Opublikowano
i bedzie d*pa :decayed:

Perwer :bag::decayed:

by Note 2

Opublikowano
mrogal miał et25 i mu paliło lakier, jak sobie dobierałem dystans to myslałem że bardziej wyjdą, a teraz widze że dystans 25 moze i 30 zrobił by robote, tylko by lakier paliło, a to też nie dobrze bo ja jednak czesto jeżdze załadowany:whistling: wczoraj auto przeszło testy z pasażerami i gwint daje rade, prawie nic sie nie ugina:banan:
palilo lakier bo opona schowala sie w nadkole CALA gdyz auto przez 70 kmow robilo za przeprowadzkowoz :decayed:

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

i bedzie d*pa :decayed:

Perwer :bag::decayed:

by Note 2

aaa Tyyy koniu podnieciles siem :grin::decayed:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Podnosnik niskoprofilowy wszedł:banan:

ff_zpsd4fa9da1.jpg

w miedzy czasie trwaja prace nad

1655771_615013878568453_1712057345_o.jpg

w tym celu zamówiłem takie cóś do malowania:decayed:

i-bosch-pfs-65.jpg

mam zamiar tym pomalować nadkola od wewnatrz farbą antykorozyjną, dekory i konsole środkową w czarny połysk i pewnie pół domu:grin:

tak pozatym szukam turbo, myślałem o gtb17, na alegro interesuje mnie taka

TURBO GTB1756VK GTB2260 TUNING 1.9 TDI (4071793638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale biore jeszcze pod uwage BRD z większym wirnikiem, są dostepne w ofercie toptune, ale jest to oferta olek_wroc i google dobrze nie wspomina, miał ktos do czynienia z czymś takim?

HYBRYDOWA STAGE I BILLET WHEEL BRD BVA 03G145702H DO MOCY 200-230KM bądź jakims AWXem hybrydowym?

Mam obecnie hybryde AWX/ARL

Opublikowano

Bierz ode mnie :wink:

Opublikowano
  • Autor

A masz jakies logi tej twojej turbinki, jaka ma to wydajnosc?

Opublikowano

Widziałem Cie na Rykach ostatnio, fela robi swoje

Opublikowano
  • Autor
Widziałem Cie na Rykach ostatnio, fela robi swoje

A no witam kolege:hi:

Opublikowano
a ta dmuchawka Bosha nie nada się do plastidipa? :decayed:

:facepalm: ON JA DO SILNIKA CHCE WPAKOWAC :grin:

Opublikowano

Kowi a gdzie hak? :decayed:

Opublikowano

Może nie jestem w temacie, ale Kowi do czego będą służyć te dodatkowe przyciski w dekorze? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze mysle

napewno przycisk św mgłowych bedzie jako dzienne

FUNK - moze sobie obrysy zrobie

ten środkowy służy do chwilowej funkcji, jakaś czasowa ponieważ nie ma diody sygnalizujacej, narazie nie mam pomysłu, no ale można by cbradio, spryski, tylną klape jak w usa... niewiem:grin:

Opublikowano

Ja mam na czymś takim podłączone osobno spryski reflektorów. Do tego zapiąłem przekaźnik czasowy i działa dla mnie lepiej jak ori, bo sam je kontroluję.

Opublikowano
  • Autor
Ja mam na czymś takim podłączone osobno spryski reflektorów. Do tego zapiąłem przekaźnik czasowy i działa dla mnie lepiej jak ori, bo sam je kontroluję.

o toto, tylko teraz przydał by sie jakiś elektryk co by mi to do porzadku doprowadził, jak dokałdałem spryski to mechanik podpiał sie do instalacji na szybe i właczaja sie z szybą:facepalm:

a co do turbo moze ktos z tych korzystał?

Naprawa i regeneracja turbosprężarek,serwis turbin Warszawa, mazowieckie

Opublikowano

daj znac jak Ci sie ten bosch sprawuje

Opublikowano

@Kowi, rozumiem, że ten środkowy to monostabilny, czyli robisz na dwa sposoby:

1. Tak jak długo trzymasz przycisk, tak długo działa np. sprysk.

2. Krótkie naciśnięcie wysterowuje przekaźnik czasowy (uniwersalny), który następnie podtrzymuje napięcie na wyjściu przez określony czas i urządzenie działa tylko przez ten czas.

ASE :: przekaźnik czasowy wydłużający: 3SRP30

Opublikowano
  • Autor
@Kowi, rozumiem, że ten środkowy to monostabilny, czyli robisz na dwa sposoby:

1. Tak jak długo trzymasz przycisk, tak długo działa np. sprysk.

2. Krótkie naciśnięcie wysterowuje przekaźnik czasowy (uniwersalny), który następnie podtrzymuje napięcie na wyjściu przez określony czas i urządzenie działa tylko przez ten czas.

ASE :: przekaźnik czasowy wydłużający: 3SRP30

Nie no zdecydowanie ta druga opcja, tylko teraz trzeba będzie sie doszukać kabelkologii w aucie, najprawdopodbniej mam pompke sprysków na krótko podłaczona pod pompke do szyb.

Opublikowano

Ja uruchomiłem sprysk na krótko, zmierzyłem czas jaki jest potrzebny na takie średnie przemycie i ustawiłem to na przekaźniku. Jeśli wiem, ze lampy za***ane, to trzymam najpierw chwilę przycisk i po puszczeniu one wciąż pracują przez ten zaprogramowany czas, albo naciska drugi raz i mam mycie podwójne. :wink:

System absolutnie niezależny od włączenia lub nie świateł oraz od sprysków szyby. Wadą jest to, że wymaga dodatkowego, wolnego przycisku monostabilnego. Ja wykorzystałem ASR w przedlifcie.

Jak będzie ci to robił elektryk, to sobie poradzi Jakbyś chciał sam rzeźbić, to daj PW, rzucę ci schematem na podstawie tego konkretnego przekaźnika z linku.