Arturoo Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Z Dev'em gadałeś o innym przodzie ? Co on na to ?
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 1 godzinę temu, Arturoo napisał: Z Dev'em gadałeś o innym przodzie ? Co on na to ? przód zostaje taki jak mam, zrobione jest wszystko, przejechane moze 50km
trepek Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Co w tej lampce takiego rzadkiego? Znacznik wylaczonej poduszki?
wesz82 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 11 minut temu, trepek napisał: Co w tej lampce takiego rzadkiego? Znacznik wylaczonej poduszki? Cos czuje ze kowi majtnie to do baga??
wesz82 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Pietrek nie daj sie podpuscic. Jak kogos boli ze jezdzi b5 to jego problem ? Nie jeden nawet b10 bedzie ogladal sie jak to mozliwe ze taki stary kondon pojechal jego super piekne pachnoce nowe? 1
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Opublikowano 9 Października 2018 4 godziny temu, trepek napisał: Co w tej lampce takiego rzadkiego? Znacznik wylaczonej poduszki? Tak jest i własnie ten znacznik odegra role? inną niż fabryka przewidziała
trepek Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Stroboskop w rytm muzyki? Czy lampka walaca mega czerwonym swiatlem symbolizujaca najwyzszy czas na zmiane biegu?
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Prawie wszystko co potrzebne do zamontowania elektrycznie składanych lusterek
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Opublikowano 12 Października 2018 5 minut temu, trepek napisał: Prawie - nie widzę piwa! to korytarz, nie garaż to i piwa nie trzeba jeszcze? Dzisiaj juz ostatnia graciarnia dotarła, noo poza sprzegłem, ale je licze że juz teoretycznie jest. Kable do audio od ProSpectrumCar - 5mb kabla zasilajacego 53mm2 + masa 53mm2 + oprawka - 2mb masa 21mm2 - 4mm głośnikowy -2,5mm głosnikowy - klema - 2x rozdzielacz - 1x RCA - mocowanie masy - końcówki Przy okazji rozdłubanego wnętrza zbudukemy instalacje audio przyszłościowo pod dwa wzmacniacze
dliwski Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Widziałem wczoraj w Audi Elements - rozebrana co prawda, ale robi wrażenie! ? 1
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 40 minut temu, dliwski napisał: Widziałem wczoraj w Audi Elements - rozebrana co prawda, ale robi wrażenie! ? Stoi w gronie sztywniaków pełna wiązek w środku?
Dev Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) @Kowi mam gdzieś nową pokrywę od passata na zbiorniczek wspomagania i ABS. Jak ją prawidłowo podciac żeby pasowała ? Edytowane 14 Października 2018 przez Dev
Kowi87 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 W dniu 14.10.2018 o 15:52, Dev napisał: @Kowi mam gdzieś nową pokrywę od passata na zbiorniczek wspomagania i ABS. Jak ją prawidłowo podciac żeby pasowała ? Jedno mocowanie do pasa odcinasz, noi boczna krawędź docieta aby nie dotykała przewodu wody i to tyle
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 Tempomat zainstalowany
wesz82 Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Czysciles go przed montażem???. U mnie tez fajnie posmigal ale po okolo 1 roku zawieszal sie fix po czyszczeniu hula az milo.
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 Godzinę temu, wesz82 napisał: Czysciles go przed montażem???. U mnie tez fajnie posmigal ale po okolo 1 roku zawieszal sie fix po czyszczeniu hula az milo. Ale w sensie przełaczników? czy elektryka sie zawiesza?
wesz82 Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Z czasem brud zbiera sie w manetce i jest problem z obsluga. Np mi po czasie fix lapal jak chcial tak samo przyspieszanie. Soul gdzies zapodal fajny opis. Nie pamietam ale chyba na aucie tez mozna to zrobic ale wygodniej jest na stole.
Kowi87 Opublikowano 27 Października 2018 Autor Opublikowano 27 Października 2018 Udało sie rozprowadzic nowe okablowanie po aucie dla car audio, drzwi od środka wyklejone matami butylowymi aby juz tam nie zaglądać, 4furtki dostaną głosniki Audiosystem M165 EVO, które zasili obecny wzmacniacz harman kardon(przejściowo) 4x80W RMS, na zasilanie poszedł kabel 53mm, który rozdziele na 2x 21mm w zabudowie bagaznika dla zasilenia 4kanałówki i monobloka. Wleciał też dodatkowy kabel RCA do sterowania drugim wzmakiem Helix G1, który przejsciowo będzie zasilał pod 4ohm Reaudio 12"(ten głosnik zmienie w przyszłym sezonie). Dla wzmaka od suba przewiduje dodatkowy potencjometr gdzieś w okolicy kierownicy Auto powoli sie składa, sprzegło jeszcze nie dotarło, co nieco blokuje składanie wnętrza
Kowi87 Opublikowano 27 Października 2018 Autor Opublikowano 27 Października 2018 Noi udało sie kupić ciekawy rarytas
Rekomendowane odpowiedzi