seba1-2 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nowe tajle od ślepego dotarły a to plany na wiosne 2011, troche mi sie nazbierało tych gratów bogate masz plany, trochę tego nazbierałeś
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Nowe tajle od ślepego dotarły a to plany na wiosne 2011, troche mi sie nazbierało tych gratów bogate masz plany, trochę tego nazbierałeś no troche tego jest, przez zime wszystko zbierałem teraz zostało mi tylko to załozyć i kupić radio 2DIN
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nowe tajle od ślepego dotarły a to plany na wiosne 2011, troche mi sie nazbierało tych gratów bogate masz plany, trochę tego nazbierałeś no troche tego jest, przez zime wszystko zbierałem Kowiacz łykaj jeszcze tą czarną eskową podsufitkę z allegro i w środku bedzie już na niezły wypasie
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Zeby jeszcze było zbycie na moja obecną to moze i bym sie na nią skusił, co pewien czas jest jakas czarna podsufitka, w grudniu była za 150zł pod warszawą, ale nie kompletna, chyba wolał bym pojechać ten sufit w jakąś kratke zfazowaną jak bede zmieniał ta konsole to demontuje dekory przy okazji i z tej folii sie je obedrze, będzie alu szczotkowane dla kontrastu[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:22_________________________________________________Ale narazie odkładam złotówki na http://allegro.pl/pioneer-avh-3200dvd-fv-gwpl-super-promocyjna-cena-i1442677768.html
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa , tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa , tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru chyba lepiej swój okleić albo jakos zafarbować niz zmieniać, bo w moim przypadku nie miałbym go juz gdzie upchnąć w tej piwnicy
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa , tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru chyba lepiej swój okleić albo jakos zafarbować niz zmieniać, bo w moim przypadku nie miałbym go juz gdzie upchnąć w tej piwnicy ja mam sporą piwnicę także o plac sie nie martwię , tak się to skończy że obkleje swoją tą alcantarą z allegro :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa , tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru chyba lepiej swój okleić albo jakos zafarbować niz zmieniać, bo w moim przypadku nie miałbym go juz gdzie upchnąć w tej piwnicy ja mam sporą piwnicę także o plac sie nie martwię , tak się to skończy że obkleje swoją tą alcantarą z allegro :gwizdanie: ja jakos nie mam specjalnie parcia na te podsufitki, ale jak mnie cos najdzie, materiał sie znajdzie to moze podziałam, narazie i tak mam duzo rzeczy do załozenia, noi jeszcze brakuje mi tarczy i klocków, a to kolejne 500zł ;(
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa , tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru chyba lepiej swój okleić albo jakos zafarbować niz zmieniać, bo w moim przypadku nie miałbym go juz gdzie upchnąć w tej piwnicy ja mam sporą piwnicę także o plac sie nie martwię , tak się to skończy że obkleje swoją tą alcantarą z allegro :gwizdanie: ja jakos nie mam specjalnie parcia na te podsufitki, ale jak mnie cos najdzie, materiał sie znajdzie to moze podziałam, narazie i tak mam duzo rzeczy do załozenia, noi jeszcze brakuje mi tarczy i klocków, a to kolejne 500zł ;( no ja mam u solariusz zamówiony komplecik, z tarczami i klockami, mam nadzieje że mnie ceną nie zje , muszę tylko na tył jeszcze zacisk kupić bo mi ręczny nie trzyma
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Tyle dobrze że u mnie jeszcze te heble daja rade nie trzeba wymieniać wiec zrobie ten swap jak juz będe naprawde musiał ponad 2 lata ujeżdzam to i nie ma bicia, troche piszczą, ale ten typ tak ma
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Tyle dobrze że u mnie jeszcze te heble daja rade nie trzeba wymieniać wiec zrobie ten swap jak juz będe naprawde musiał ponad 2 lata ujeżdzam to i nie ma bicia, troche piszczą, ale ten typ tak ma no ja mam właśnie przód i tył, tarcze i klocki do wymiany na wiosnę, i dlatego odrazu bedzie podmianka , na przód wpadną 312mm, a na tył jakaś dobra gładka tarcza i klocek
kaju Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 A po co SWAPować na większe? Dziure w podłodze i jak Flinstone kapciami
Kowi87 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Z racji tego ze lampa już do mnie jedzie, nabyłem sobie zestawik D2S od chinoli, żarnik po 20zł to jak za darmo a rok zaświeci teraz jeszcze H7 LED i oświetlenie skończone
rafalekx Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 :gwizdanie: skąd ja to znam Słyszałem że szaraczek niedługo na złom idzie?
rafalekx Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jednak chinole Jaka barwa? przecież widać 222430000000 K lasery
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jednak chinole Jaka barwa? przecież widać 222430000000 K lasery Nie patrzyłem aż tak szczegółowo
Iverson Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Kowi masz gdzieś opis o modach 2.5tdi R5 , zaciekawiłes mnie tym , jak wyczytalem to na sofcie 180ps to max a 200ps to raczej rzadko kto robił a , Ty piszesz o 250
Kowi87 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 :gwizdanie: skąd ja to znam Słyszałem że szaraczek niedługo na złom idzie? jaki złom :gwizdanie: niebawem przeżyje wiosne ludów :polew: Jednak chinole Jaka barwa? barwa 4,3k, jak bedą kiepskie to w wakacje nabede ori D2S :gwizdanie: zakup głównie koncentrował sie na nabyciu tych pierdolników do podłaczenia D2S Kowi masz gdzieś opis o modach 2.5tdi R5 , zaciekawiłes mnie tym , jak wyczytalem to na sofcie 180ps to max a 200ps to raczej rzadko kto robił a , Ty piszesz o 250 no własnie cały czas szukam jakis konkretów, narazie to tylko znalazłem filmik na YT, ale to juz kazdy widział B5 -261km :gwizdanie: A co do 2,5TDI R5 to modzi sie tak samo jak 1,9TDI http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?t=17907
slepy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 kowi rzuc no linkę skąd brałeś te tanie żarniki
Rekomendowane odpowiedzi