Michał Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 aaaaa że niby takie b6, tylko lepsze bo plastiki się nie łuszczą
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 aaaaa że niby takie b6, tylko lepsze bo plastiki się nie łuszczą no cos w tym stylu :polew: Rezanie bixenonu i dziennych kufa w toku [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:47_________________________________________________Bix załozony, dzienne podpięte, ale bedzie zmiana dojdzie drugi przekaźnik, zeby mozna było sobie właczać dzienne kiedy sie chce poniewaz takie właczanie po zapłonie odrazu to zdeczka będzie uciązliwe :gwizdanie: Jutro moze nagram jakis filmik jak to wygląda W miedzy czasie doszły głosniki i dystanse na przód
michu93 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 bixy robią robotę i tu na zdjęciu i w realu i w świeceniu, nie? boczki pod głośniki będziesz przerabiał czy utkniesz to tam?
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 bixy robią robotę i tu na zdjęciu i w realu i w świeceniu, nie? boczki pod głośniki będziesz przerabiał czy utkniesz to tam? świecą za***iście, lecz trzeba bedzie ustawic je u diagnosty a co do głosników będa siedziały za tapicerką, dystanse P&P podziekowania dla Groncza
Michał Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wszystko pięknie, ale jaki jest plan na grill? bo teraz to zupełnie do niczego nie pasuje :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 jest elegancko ale gril koniecznie rs4 w czerni
f16mysliwiec Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Ja tez chcę takie dystanse ?? Ile i od kogo ??
Rooney1990 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 W miedzy czasie doszły głosniki i dystanse na przód Gdzie kupiles dystanse na przod?
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 wszystko pięknie, ale jaki jest plan na grill? bo teraz to zupełnie do niczego nie pasuje :gwizdanie: tak wiem z tym grilem trzeba coś zrobić :gwizdanie: są dwie opcje, maluje ramke w czerń, bądź w kolor nadwozia, zrobie jakaś sensowną fotke w dzień i zrobi sie VT noi druga sprawa przydało by sie kierunki ściemnić Pojeździłem troche teraz po nocy, w ogóle depo przy tym to syf jeśłi chodzi o ilosć światła na drodze :kox: mówie tu tylko o światłach mijania, na długich to w ogóle dzień A co do dystansów sa zrobione ze wzoru umieszczonego na forum Gronczo sie tym zajął
slepy Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ja bym tu widział grill od Eski :gwizdanie:, samo maźnięcie ramki wg mnie nie wiele da
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 ja bym tu widział grill od Eski :gwizdanie:, samo maźnięcie ramki wg mnie nie wiele da nie ma hajsu na grila, radio jest priorytetem więc będziemy malować
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 jakie brzydkie lampiony, takie brudne... :gwizdanie: Powiem Ci kowiaczku że ładnie wyglądają te Twoje lampionki pasują do szaraczka
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 jakie brzydkie lampiony, takie brudne... :gwizdanie: Powiem Ci kowiaczku że ładnie wyglądają te Twoje lampionki pasują do szaraczka tylko ten grill teraz musze oprawić odpowiednio bo w sumie to ostatnia rzecz chromowana na aucie :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 tylko ten grill teraz musze oprawić odpowiednio bo w sumie to ostatnia rzecz chromowana na aucie :gwizdanie: i okleić halo :gwizdanie: a ten tego "wyjątkowo" nie możesz być w niedzielę czy "jak zawsze" będziesz?
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 tylko ten grill teraz musze oprawić odpowiednio bo w sumie to ostatnia rzecz chromowana na aucie :gwizdanie: i okleić halo :gwizdanie: okleić halo znaczy?? a ten tego "wyjątkowo" nie możesz być w niedzielę czy "jak zawsze" będziesz? tego nie moge Ci powiedzieć
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 okleić halo znaczy?? ziółty albo przydymić je tego nie moge Ci powiedzieć tajemnica, chcesz nas zaskoczyć?
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 to jeszcze pomyśle z tym, kierunki też przydało by sie przyciemnić :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 jakie brzydkie lampiony, takie brudne... :gwizdanie: Powiem Ci kowiaczku że ładnie wyglądają te Twoje lampionki pasują do szaraczka tylko ten grill teraz musze oprawić odpowiednio bo w sumie to ostatnia rzecz chromowana na aucie :gwizdanie: a mi ten grill jakos gra z poliftowym zdesiem i spryskami na nim jakis taki nowoczesny :polew:
Rekomendowane odpowiedzi