mrogal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kowi, jak wsadzisz rozpóre to daj znac jak ją wsadziłes, bo mi nie chce zbytnio wejść, obciera o przewody od klimy :gwizdanie: musi trzec, przewodow za bardzo nie podegniesz, ja dalem kawalek gumy pomiedzy z rury stomilowskiej gruboscki kilku mm
Gość norbertdriver Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kowi, jeśli chodzi o hak miałem ten sam problem: brak kluczyka. Jest w radomiu mechanior, załatwił mi to w 30 sekund. Jak coś to pisz na PW
Kowi87 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kowi, jeśli chodzi o hak miałem ten sam problem: brak kluczyka. Jest w radomiu mechanior, załatwił mi to w 30 sekund. Jak coś to pisz na PW Ale zdemontował Ci hak w sposób nie inwazyjny z mozliwoscia zakładania go z powrotem, ja mam hak westfalia fabryczny wbity w dowodzie, w końcu to ciężarówka
Gość norbertdriver Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja również mam firmy wesfalia, w jednym miejscu jest nawiercony zamek, w każdej chwili mogę go ponownie założyć. Już kilka razy ciągnąłem przyczępkę i jest OK Żadnych zastrzeżeń
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kowi, jeśli chodzi o hak miałem ten sam problem: brak kluczyka. Jest w radomiu mechanior, załatwił mi to w 30 sekund. Jak coś to pisz na PW Ale zdemontował Ci hak w sposób nie inwazyjny z mozliwoscia zakładania go z powrotem, ja mam hak westfalia fabryczny wbity w dowodzie, w końcu to ciężarówka ale nawet jak masz fabryczny hak który da sie odpinać (nie jest na stałe) to niebiescy moga się czepić że nie jest gałka w bagażniku
Armi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 E tam, ja mam hak wbity w dowód a nie mam go już 2 czy 3 lata i nikt się nie przyczepił. W drugą stronę mogą się czepiać [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 08:55_________________________________________________ Ja również mam firmy wesfalia, w jednym miejscu jest nawiercony zamek, w każdej chwili mogę go ponownie założyć. Już kilka razy ciągnąłem przyczępkę i jest OK Żadnych zastrzeżeń Norbert, chyba będziesz Tym który przekona Kowiego do demontażu haka
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 E tam, ja mam hak wbity w dowód a nie mam go już 2 czy 3 lata i nikt się nie przyczepił. W drugą stronę mogą się czepiać [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 08:55_________________________________________________ Ja również mam firmy wesfalia, w jednym miejscu jest nawiercony zamek, w każdej chwili mogę go ponownie założyć. Już kilka razy ciągnąłem przyczępkę i jest OK Żadnych zastrzeżeń Norbert, chyba będziesz Tym który przekona Kowiego do demontażu haka chodzi o to że hak jeżeli jest odpinany nie z jednego kawałka żelastwa to ma byc odczepiany bo pododuje dużo większe zniszczenia w trak cie kolizji. To że masz Armi wbity a fizycznie go niemasz to nikogo nie interesuje. Zgodnie z przepisami obowiązującymi w większości państw Europy Zachodniej za jazdę z hakiem bez przyczepy płaci się wysokie mandaty. Przepisu tego szczególnie rygorystycznie przestrzega się w Niemczech i Austrii. Hak z łatwo zdejmowanym zaczepem to również dobre rozwiązanie dla właścicieli samochodów reprezentacyjnych. Jeśli nie ciągniemy przyczepy i nie mamy umocowanego na haku bagażnika rowerowego, możemy zaczep schować pod zderzakiem, nie szpecąc auta. cytat choćby z tąd http://www.motofakty.pl/artykul/samochod_z_hakiem.html
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pastaldo, w takim razie mój pazdzioch juz dawno powienien nie jeżdzić po drogach, nic nie spełnia
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pastaldo, w takim razie mój pazdzioch juz dawno powienien nie jeżdzić po drogach, nic nie spełnia tzn w polsce sie bardzo nie czepiają choć podobno od kiedy weszliśmy do uni to jest takie wymaganie z tym że raczej policja to olewa. No chyba że sie trafi na jakiegos pie...onego służbiste co nie będzie sie miał czego czepic to sie może czepic tego. Tzn oby nie ja tylko informacyjnie nie złośliwie aha gadałes z tym gościem o tych kratkach? Bo dalej jeżdza u mnie w bagażniku
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Napisałem mu PW, odpisał ze sie odezwie do ciebie
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Napisałem mu PW, odpisał ze sie odezwie do ciebie aha ok narazie mi to nie graci więc to jego problem.
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Dawno u mnie nic sie nie działo i w sumie dalej nic szczególnego sie nie dzieje, wszelkie mody porzuciłem na rzecz ekspluatacji... ale zeby miała wygladać, pierw musi jeżdzić , wiec na wiosne przewiduje szok A tym czasem A to główna przyczyna nie kupienia gwintu Cena znakomita jeszcze na oku mam uszczelke pod głowicą :gwizdanie: Dzieki Puerto [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 17:08_________________________________________________Pytanie ile simeringów potrzeba przy wymianie rozrządu 2 czy 3
Inkognito Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 ile dałeś za oponki?? i jaki masz rozmiar? mnie też teraz czeka taki zakup na moje 16
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 ile dałeś za oponki?? i jaki masz rozmiar? mnie też teraz czeka taki zakup na moje 16 to powiem Ci kupuj na dniach przez miesiąc na sztuce zdrozały o 20zł, teraz pewnie będa szybciej drozeć, ja brałem z alegro 359zł/szt +35zł dla kuriera[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 17:13_________________________________________________rozmiar 205/55/r16
Armi Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Świetne te opony a jakie ładne sutki mają :>[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 17:28_________________________________________________Nowe to nowe
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Teraz musze felge nabyc, chyba będzie to biedrona bo są w dobrych cenach
P-U-M-A Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Teraz musze felge nabyc, chyba będzie to biedrona bo są w dobrych cenach Te z A6?
paput Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Teraz musze felge nabyc, chyba będzie to biedrona bo są w dobrych cenach tffffarta felga :>oponki lux, ciekawe jak będą wgryzały się w śnieg
Rekomendowane odpowiedzi