jozek726 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 - lakier LZ5F sprint blau Taki jak u mnie :naughty:
camillotychy Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Skubana dobra jest… i kolor tak jak u kolegi wyżej - rwie suty
-miki- Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Dzięki:hi: kolor może i ładny ale ma jedną poważną wade:wink: wszyscy wokół wiedzą gdzie jechałeś, byłeś, stałeś
patrykwasyl84 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Piękna sztuka kolor i czarny pakiet zdecydowanie bardziej mi się podoba lustra bym dał w kolor, ale to kwestia gustu, i tak jest
-miki- Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Opublikowano 21 Maja 2014 Dzięki koledzy:hi: Luster niema co ruszać bo są ori s4:wink:
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Furak widziany dziś na żywo, bardzo ładnie się prezentuje a kolor powala
-miki- Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki:wink: siemanko Przez ostatnie pare miesięcy udało się zmienić pare gratów moim zdaniem na duży plus Na początku chciałem podziękować Kubie djim, kolegom ze śląska i nie tylko On i jego warsztat jest na pewno dobrze znany. Kuba odwalił naprawde kawał dobrej roboty przejdzmy do konkretów: - do auta wpadło nowe turbo gtb 1756 vk, co do samego turbo po wsadzeniu wyszedł mały zonk. Kupiłem turbo skręcone z kolektorem (nie zespawane) i pucha od filtra powietrza nie mieści sie. Narazie jest założony stożek ale najprawdopodobniej trzeba je będzie znów przerobić. - Kuba założył centralny cooler - wyleciała chłodniczka spalin, pucha od dpfa, egr - do turbo trzeba było dorobić nowy dopływ oleju i spływ oraz dp zdjęcia kiepskiej jakości - Wojtek Aligator zrobił program. Wyszły całkiem miłe Nm Co do odczuć po wirusie to na 2,3 i 4 biegu czuć że auto ciągnie, przed programem tego nie było choć zdziwiło mnie co wyszło po pierwszym hamowaniu. Jedyny minus tego wszystkiego to spalanie. Poniżej 10l nie mogę zejść - wpadły hamulce z S4 przód 345mm tył 300mm - fotele recaro z niebieską alcantarą w pełnej elektryce z grzynymi d*pami, schowkami, poduchami przód i tył by siemian - nakładki i podstopnica ori z rs4 - Kuba wyrezał jeszcze Bose stage I, fotochrom zewnętrzny ze składanymi lustrami, nowe opony Bridgestone Potenza, geometrie zawieszenia. Profi robota kolejne mody już wkrótce pozdro 4all
jozek726 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Fajne te recaro sam myślałem o niech do siebie bo ta kolorystyka jest dobra
seniu001 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 witam. kolego ty sam doklejales ta lotke tylnia, jak tak to gdzzie jak kupiles??
-miki- Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 witam. kolego ty sam doklejales ta lotke tylnia, jak tak to gdzzie jak kupiles?? nie baw sie w to, ja kupiłem na allegro niby miała być lepsza niż te tańsze laminaty. Po roku zaczeła pękać na rantach, falować jak Ci się to podoba to weż poszókaj jakiegoś znanego producenta abt, hofelle, ms design tylko wiadomo cena odpowiednia... Na bogato Dzięki znalazłem to co sprzedałeś mi z przed nosa
grzesiek646 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Ten kolor tak mi sie podoba ze powoli mysle nad oklejeniem swojej
MAT1000 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Mi te recaro za cholerę się nie podobają, ale w Twoim aucie, w tym kolorze jak dla mnie rozpier... system
Gość .... Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Dziękuje również Edytowane 15 Października 2014 przez djim
marcinch001 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Strasznie małe zdjęcia .
-miki- Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sliczna ta Twoja franca... dzięki delikatnie coś dłubnołem przy audi w ostatnim czasie a więc tak... - wpadła kiera z b8 sline polift (zdjęcia robione telekalkulatorem) - gałka biegów pikowana b8 sline - listwy s4 - podłokietnik z dodatkowym przyciskiem (pod telefon) - popielniczka 2 din - na dekorach zrobiona hydrografika - boczki w skórze ze strukturą buffalino z nowymi rączkami - mała przymiarka... felgi co niektórym dobrze znane także nie będe się rozpisywał 19x9,5j od kolegi Tomasza H4mm3r zdjęcia słabe przy czasie cykne coś lepszego
Rekomendowane odpowiedzi