-miki- Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Świetny UP! Kierka, koło! idę pomalutku Twoją ścieżką Dobrze siadło przód 1 cm, tyl 0,5 cm w dół i będzie git Edytowane 16 Stycznia 2015 przez -miki-
grzesiek646 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 O co chodzi z tym podlokietnikiem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-miki- Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 podłokietniki przygotowane pod instalacje telefonu mają dodatkowo przycisk z przodu do regulacji wysokośći podłokietmika, zwykły jak trochę podniesiesz to żeby go opuścić musisz go podnieść do samej góry bynajmniej tak miałem w starym
marcinch001 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 podłokietniki przygotowane pod instalacje telefonu mają dodatkowo przycisk z przodu do regulacji wysokośći podłokietmika, zwykły jak trochę podniesiesz to żeby go opuścić musisz go podnieść do samej góry bynajmniej tak miałem w starym Ja mam właśnie taki przycisk i wtedy nie potrzeba podnosić podłokietnika do samej góry aby zmienić wysokość
grzesiek646 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Aaa ok to ja tez to mam P.s poszukuje ori uchwytu pod iPhona 5 jakby ktos cos ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-miki- Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 zima za oknami na całego... Audi stoi w garażu od 4 miesięcy chyba czas zacząć przygotowania do sezonu 2015 małe rezanko..
griga-st Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Lepsze granie? Albo air... (Sugeruje się tym grubym, czerwonym przewodem )
-miki- Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 Uzbierało się pare fantów co żeby je założyć trzeba praktycznie całe auto kopać. W pewnym momencie myślełem że tego nie poskładam trzeci tydzień auto rozgrzebane... Tak na szybko: pamięć foteli i lusterek, fotochrom zewnętrzny, składanie luster, grzanie przodu i tyłu, oświetlenie przestrzeni nóg, podświetlenie popielniczki tył i podłokietnika, airbagi przy tylnej kanapie
akjam Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) "Raz" a dobrze! Edytowane 10 Lutego 2015 przez akjam
Brutecki Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Piękna sztuka , najładniejsza jaką tutaj widziałem na forum , ze względu na kolor , ale 1 rzeczy nie rozumiem , jak kolor sprint blue w zwykłym 2.0tdi ? nie ogarniam , trafić taką sztukę to chyba jak 6 w totka , myślałem że ten kolor występuje tylko w wersji S i RS , oświećcie mnie panowie Pozytywna zazdrość furki w tym kolorze Pozdrawiam
griga-st Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Do modelu B7 można było zamówić za 1500€ LZ5F. Edytowane 25 Lutego 2015 przez griga-st
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Piękna sztuka , najładniejsza jaką tutaj widziałem na forum , ze względu na kolor , ale 1 rzeczy nie rozumiem , jak kolor sprint blue w zwykłym 2.0tdi ? nie ogarniam , trafić taką sztukę to chyba jak 6 w totka , myślałem że ten kolor występuje tylko w wersji S i RS , oświećcie mnie panowie Pozytywna zazdrość furki w tym kolorze Pozdrawiam nie tylko, moje auto jest też w LZ5F Do modelu B7 można było zamówić za 1500€ LZ5F. Tu moja była: To pewnie do B6 też
Brutecki Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Fajna sprawa , taki kolor + białe fele i szok , ale trafić takie auto to jak 6 w totka , pozostaje jedynie folia lub malowanie całego auta , ale pomaluj auto to ci powiedzą później że auto bite . Napatrzyłem się na tą sztukę i teraz inne nie bedą mi sie podobać
-miki- Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Jak już wcześniej pisałem gdyby nie kolor i quattro to bym tego auta nie kupił, na żywo dużo lepiej wygląda mały up rozbierania i składania ciąg dalszy doleciało pare drobnostek ps. do trzech tygodni wyjade z garażu
griga-st Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Nawet fajki w niebieskim opakowaniu pali
Rekomendowane odpowiedzi