fotograf87 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 siema... w czerwcu dwóch znajomych leci z USA do PL i mam okazje coś kupić i podać im by przywieźli mi do POLSKI.... wiecie może na czym teraz można zarobić ?????
elmer80 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Po 2 pary levisow na tyłek do każdej kieszeni srajfon i jakąś dupczasta murzynke wysłane z Commodore 64
Pulpit Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 a są składane ? ??? są ale składasz je do kupy spawarką ogarnij sobie v1
fotograf87 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 a są składane ? ??? są ale składasz je do kupy spawarką ogarnij sobie v1 v1.... tzn ????
Skyliner89 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Chevroleta Camaro i frytki do tego. Wysłane z pod palmy.
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 bez komentarza niech przywiozą jakieś kaloryfery Oriona, RF albo Precision Power zawsze się sprzeda
dziadek Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 elektronika jest mega tańsza więc tablety, laptopy itp - im droższy i z wyższej półki tym większa różnica w cenie między PL popatrz sobie tu Newegg.com - Computer Parts, Laptops, Electronics, and More!
Reggi Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Na handel - zegarki, kołowrotki wędkarskie, elektronika.
Buba Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 słyszałeś o ostatniej akcji w media markt? tutaj jest mniej więcej tak samo. nie masz ograniczenia czasowego ale masz ograniczenie ilością miejsca w walizkach:wink:
C. Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Laptopy, lustrzanki. Popatrz sobie na ceny i wybierz coś: http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000
Wandej Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Siostry Kardashian:slina:Sory nie mogłem się powstrzymać
Staszek20VT Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Proszki do prania, słodycze i kasety video! Aaaa... sorry, to z niemiec się wozi A tak serio to jak siedzisz w temacie militariów to w tym sie zorientuj, są spore przebitki. Na autokosmetykach też, Megsa i inne...
lapawwa Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 dobry zegar na lape. Kolega ma racje. Dobry sikor.... tam są 3 x krotnie tańsze niż u nas... :/
Reggi Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 dobry zegar na lape. Kolega ma racje. Dobry sikor.... tam są 3 x krotnie tańsze niż u nas... :/ Nawet może być to parę tańszych, a i tak przybije na tym sporo. Kiedyś porównywałem ceny jednej z marek na ebay. uk / de i ebay.com i wychodziło korzystnie
Tzieland Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Najpierw poczytaj na necie o podatku i cle. Z nowa elektronika czesto lapia pogranicznicy i trzeba placic clo na lotnisku. Wtedy juz imprezka nie jest taka tania. A jak koledzy nie zglosza ze maja cos do oclenia to i kare dorzuca Ale wracajac do tematu to elektronika najbardziej bedzie sie oplacala. wysłane kurierem
fotograf87 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 woziłem już trochę elektroniki jakies 4-5 lat temu.... i ogólnie nie było problemu. Ale wszystko woziłem bez oryginalnych pudełek... i o żadnym cle nie było mowy. Wszystkiego miałem po jednej sztuce. Jeden aparat, obiektyw, wzmacniacz i laptopa. Wszystko miałem przy jednym locie i miałem nawet osobistą kontrolę.... Nikt się nie czepiał... Wszystko na własny użytek. Teraz coś się zmieniło w prawie?
Rekomendowane odpowiedzi