wrclaguna Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 kurcze nagrałem sobie ściągnięty z YT klip, skonwertowałem na AVI i wrzuciłem na kartę pamięci, nie widzi klipów ? Dlaczego to ? wcześniej jak był normalny klip w formacie MP3 to tylko widziało sam utwór co robię źle ? Przeciez na karcie nie opcji odtwarzania tylko na DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ja ma fast & furies 6 avi i smiga z SD WRC ale zobacz koledze śmiga z karty pamięci A on ma 3G+ to dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 ja ma fast & furies 6 avi i smiga z SD i nic nie trzeba konwertowac ? sciagasz kopiujez na sd i wrzucasz do czytnika i mmi samo sobie ustawia rozdzielczosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) do download helpera można doinstalować converter - https://www.downloadhelper.net/install-converter3.php, dzięki temu można pliki zapisywać od razu w wybranym formacie plus jest taki, że wystarczy wybrać predefiniowaną opcję MPEG-2 DVD i mamy wideo na cały ekran mmi w max rozdzielczości, minus - licencja na program kosztuje prawie 19 euro, a bez niej dostajemy qr code w lewym górnym rogu wideo //edit: póki co najlepszym rozwiązaniem okazał się być Any Video Converter - darmowy, prosty w obsłudze, można pobierać bezpośrednio z yt i po konwersji na mpeg2 (dvd-PAL) mamy video w oryginalnej jakości obrazu i dźwięku na pełny ekran mmi. jest też niby opcja wypalania dvd, ale to póki co skutkowało dyskiem nieczytelnym w mmi 3g high. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Vis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rys125 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Testowałem też taki darmowy programik-konwerter on-line : http://www.apowersoft.pl/darmowy-online-video-konwerter Działa całkiem sprawnie , prosty w obsłudze. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remus_kraków Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 do download helpera można doinstalować converter - https://www.downloadhelper.net/install-converter3.php, dzięki temu można pliki zapisywać od razu w wybranym formacie plus jest taki, że wystarczy wybrać predefiniowaną opcję MPEG-2 DVD i mamy wideo na cały ekran mmi w max rozdzielczości, minus - licencja na program kosztuje prawie 19 euro, a bez niej dostajemy qr code w lewym górnym rogu wideo //edit: póki co najlepszym rozwiązaniem okazał się być Any Video Converter - darmowy, prosty w obsłudze, można pobierać bezpośrednio z yt i po konwersji na mpeg2 (dvd-PAL) mamy video w oryginalnej jakości obrazu i dźwięku na pełny ekran mmi. jest też niby opcja wypalania dvd, ale to póki co skutkowało dyskiem nieczytelnym w mmi 3g high. Ale ten DownloadHelper z Converterem u mnie konwertuje plik baaaardzo długo. Nie przesadzam ale z 15 min jeden. W czym jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 do download helpera można doinstalować converter - https://www.downloadhelper.net/install-converter3.php, dzięki temu można pliki zapisywać od razu w wybranym formacie plus jest taki, że wystarczy wybrać predefiniowaną opcję MPEG-2 DVD i mamy wideo na cały ekran mmi w max rozdzielczości, minus - licencja na program kosztuje prawie 19 euro, a bez niej dostajemy qr code w lewym górnym rogu wideo //edit: póki co najlepszym rozwiązaniem okazał się być Any Video Converter - darmowy, prosty w obsłudze, można pobierać bezpośrednio z yt i po konwersji na mpeg2 (dvd-PAL) mamy video w oryginalnej jakości obrazu i dźwięku na pełny ekran mmi. jest też niby opcja wypalania dvd, ale to póki co skutkowało dyskiem nieczytelnym w mmi 3g high. Ale ten DownloadHelper z Converterem u mnie konwertuje plik baaaardzo długo. Nie przesadzam ale z 15 min jeden. W czym jest problem? jakiej wielkości ten plik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remus_kraków Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Np. teledysk 3,5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 No to niestety problemy ze sprzetem jaki masz, mozesz sprobowac odinstalowac i na nowo dać u mnie chodzi to na tyle krotko ze nie zwrocilem uwagi nawet ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembu19 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 A czy znacie jakiś program "na czasie", który pobiera teledyski z youtube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was002 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) 10 godzin temu, dembu19 napisał: A czy znacie jakiś program "na czasie", który pobiera teledyski z youtube? 4kdownload.com Edytowane 20 Marca 2017 przez was002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A mam takie pytanko, jak już ściągnę film i przekonwertuję go na odpowiedni format czytelny dla mmi to będę mógł to oglądać w trakcie jazdy czy jest to domyślnie zablokowane jak filmy na dvd? Mam niby to dvd ale przez to, że w trasie i tak by nie mógł nikt obejrzeć to nawet nie próbowałem czy i jak to działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 2 minuty temu, Kosmita napisał: A mam takie pytanko, jak już ściągnę film i przekonwertuję go na odpowiedni format czytelny dla mmi to będę mógł to oglądać w trakcie jazdy czy jest to domyślnie zablokowane jak filmy na dvd? Mam niby to dvd ale przez to, że w trasie i tak by nie mógł nikt obejrzeć to nawet nie próbowałem czy i jak to działa.. Zablokowane jest DVD podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Teraz, wrclaguna napisał: Zablokowane jest DVD podczas jazdy Wiem wiem. Ale pytanie dotyczyłu tych filmów mpeg. Tak samo zablokowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 obojetnie czy naped czy karta blokada fabryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Aha. No ok. Dzięki za info. Pogadamy na BT czy można to jakoś obejść Bo słuchy dochodzą, że podobno tak.. Edytowane 20 Marca 2017 przez Kosmita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Aha. No ok. Dzięki za info. Pogadamy na BT czy można to jakoś obejść [emoji4] Bo słuchy dochodzą, że podobno tak.. Jasne, że mozna obejść. Nawet na forum jest instrukcja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 W B9 to inna bayka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 2 godziny temu, was002 napisał: 4kdownload.com Dzięki serdeczne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 36 minut temu, wrclaguna napisał: W B9 to inna bayka Ale da się? czy to nie takie proste jak start stop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi