szczuraz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 przekozakiewicz :jerk: Kaju pewnie teraz łbem w beton wali ze ją pogonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 mrogal...Podoba mi się :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 przekozakiewicz :jerk:Kaju pewnie teraz łbem w beton wali ze ją pogonił Cieszę się, że trafiła w odpowiednie ręce jest na prawdę przehooy, widać teraz na konkretnych fotach nakład pracy i serca, który po części wpakowałem w to auto, a Marcin dopracował prawie do ideału - Marcin, po raz kolejny ode mnie spore pokłony i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 pieknie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Tak BTW... DO BATTALIONU GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 zasiepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 przekozakiewicz :jerk:Kaju pewnie teraz łbem w beton wali ze ją pogonił Cieszę się, że trafiła w odpowiednie ręce jest na prawdę przehooy, widać teraz na konkretnych fotach nakład pracy i serca, który po części wpakowałem w to auto, a Marcin dopracował prawie do ideału - Marcin, po raz kolejny ode mnie spore pokłony i thx! za USa klape takie tam chopaki chcieli mnie schepac na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A mówiłeś im wiela mnie poszukiwania trFały za tym kuferem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W kierunach dobrze widzę LEDy? Jest po huju fest wujek! a za to, że tak o nią dbasz - kocham Cię k**wa :kox: klima odpalona, blenda z tylu spasowana na piczy wlos aaa pozdrow elektryka i lakiernika ktory Ci to skladal :punish: ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- W kierunach dobrze widzę LEDy? Jest po huju fest wujek! a za to, że tak o nią dbasz - kocham Cię k**wa :kox: chłopie ledy w srodku i lampach pozamiatały tak sie chłopaki nad nimi :jerk: no chłopaki niemal się modlili jak jasnosć nastawała po otwarciu drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W kierunach dobrze widzę LEDy? Jest po huju fest wujek! a za to, że tak o nią dbasz - kocham Cię k**wa :kox: klima odpalona, blenda z tylu spasowana na piczy wlos aaa pozdrow elektryka i lakiernika ktory Ci to skladal :punish: ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- W kierunach dobrze widzę LEDy? Jest po huju fest wujek! a za to, że tak o nią dbasz - kocham Cię k**wa :kox: chłopie ledy w srodku i lampach pozamiatały tak sie chłopaki nad nimi :jerk: no chłopaki niemal się modlili jak jasnosć nastawała po otwarciu drzwi nooo myslalem ze mi pospac nie dadzaPS dobra wóde cytrynowa mieli dzieki saszka za towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A mówiłeś im wiela mnie poszukiwania trFały za tym kuferem? taa chopok w temacie nawet znal jej kolor przed malowaniem takze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A mówiłeś im wiela mnie poszukiwania trFały za tym kuferem? taa chopok w temacie nawet znal jej kolor przed malowaniem takze tego Pyeahrdolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 nooo myslalem ze mi pospac nie dadza PS dobra wóde cytrynowa mieli dzieki saszka za towarzystwo również ja dziękuje. Oby dane było jechać za rok już lepiej pomodzonym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 piękna mrogalówa masz może wolną maszynkę do nadkoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 piękna mrogalówa masz może wolną maszynkę do nadkoli? za jakis czas narazie ma slava a potem na chwile wraca do mnie a potem bedzie wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 jest piz*a ogień! wysyłaj któreś foto na maj! :slina: ora mi banie to B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 piękna mrogalówa masz może wolną maszynkę do nadkoli? za jakis czas narazie ma slava a potem na chwile wraca do mnie a potem bedzie wolna zarezerwujesz mi w grafiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 piękna mrogalówa masz może wolną maszynkę do nadkoli? za jakis czas narazie ma slava a potem na chwile wraca do mnie a potem bedzie wolna zarezerwujesz mi w grafiku? Pińcet zlooooti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 jest piz*a ogień! wysyłaj któreś foto na maj! :slina: ora mi banie to B5 jak by co mam te wszystkie przeróbki w ori rozdzielczościach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi