kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pisałem do tej firmy z której mrogal to miał. Nie mają i nie będą mieć Ja pisałem do sick-stickers.pl i mają tyle roboty że nie mają czasu na robienie rzeczy na zamówienie. Właśnie od nich mamy zlotową wlepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pisałem do tej firmy z której mrogal to miał. Nie mają i nie będą mieć Ja pisałem do sick-stickers.pl i mają tyle roboty że nie mają czasu na robienie rzeczy na zamówienie. Właśnie od nich mamy zlotową wlepkę Były wlepy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pisałem do tej firmy z której mrogal to miał. Nie mają i nie będą mieć Ja pisałem do sick-stickers.pl i mają tyle roboty że nie mają czasu na robienie rzeczy na zamówienie. Właśnie od nich mamy zlotową wlepkę Były wlepy ? Nie dostałeś? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=305008409645204&set=oa.530178227020031&type=1&theater sam przecież polubiłeś na FB każdy dostawał, jeśli nie masz to Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jakoś nas minęło, spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jakoś nas minęło, spoko. Aaa no tak. Rozdawane były przy namiocie jak wszyscy stali, niedobitkom dawałem w namiocie na zakończeniu. A Ty pojechałeś wcześniej. Podrzuć mi adres na PW, to żona skoczy na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A ma ktoś w końcu foty tego ? w watku gdzies sa no dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 rogal tylne lampy masz oklejone czy malowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie dostałeś? Nie Sorki za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 rogal tylne lampy masz oklejone czy malowane? lepione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie dostałeś? Nie Sorki za OT. Ić stont. Ty masz folfo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A ma ktoś w końcu foty tego ? w watku gdzies sa no dobra http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/1_zps60f7bc57.jpg poważnie to Twoje wnętrze jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A ma ktoś w końcu foty tego ? w watku gdzies sa no dobra http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/1_zps60f7bc57.jpg poważnie to Twoje wnętrze jest ? no co Ty to Kowiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 już nawet nie można się spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A ma ktoś w końcu foty tego ? w watku gdzies sa no dobra http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/1_zps60f7bc57.jpg poważnie to Twoje wnętrze jest ? no co Ty to Kowiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 już nawet nie można się spytać ale Andrzeju nie denerwuj siem moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 wiem, że Twoje kto inny ma tak zryty dekiel za***iste jest na zlot jebnij tablicę tłoczoną za szybę, też z łiskaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 na zlot to niech weźmie butelke tłoczona z łiskaczem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jack Daniels Portrait blaszana tabliczka dekoracja (3462794713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 wiem, że Twoje kto inny ma tak zryty dekiel za***iste jest na zlot jebnij tablicę tłoczoną za szybę, też z łiskaczem no az dziw bierze ze Ty jakos funkcjonujesz tyle pavilonu zjesc no cos pomysle moze w rozmiarze USA w ago zamowie na zamowienie dzieki za opinie kupuj B5 jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 mozesz pokazac jak Ci wyszly kanty? fajne te czerwone podswiwtlanie nog robi klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi