Skocz do zawartości
IGNOROWANY

PALIWO na stacji NESTE.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem podzilić się z wami pewną informacją. Na jednej ze stacji NESTE przeprowadzono kontrolę paliwa (przez WIIH) i wyniki są pozytywne. Wszystkie badane paliwa spełniają normy. Pisze o tym bo spotkałem się z informacjami i opiniami, że wyraźnie "tańsze paliwo (na tych stacjach) powinno być gorsze". Paliwa na tej stacji z racji, że są cenowo bardzo konkurencyjne są poddawane częstym kontrolom (nawet co 2 tygodnie). Co ciekawe zgłoszenie do kontroli najprawdopodobniej wypływają od konkuręcji, którą drażnią niskie ceny.

Opublikowano

tez o tym słyszałem - a cena jest niska ze względu na brak kosztów utrzymania stacji (pracownicy, obsługa)

Opublikowano

ja już pisałem kilkukrotnie, że tankuje na NESTE od 1999 i nie było żadnych problemów z paliwem, każdy następny samochód też będę tam tankował

3,59 zł za Pb95 bardzo mnie cieszy :cool:

Opublikowano
:shock: drogo w tej wawce. Ja dzis zatankowalem pickupa na rafinerii za 3,43 (Pb 95)
Opublikowano

Ja też tankuje cały czas na Neste.Mrozy po -30 , auto stało przed firmą po 8 godzin i paliło za pierwszym razem bez problemu :) Lałem ON 25 listopada po 3,64

Opublikowano

Teraz to też staram się lać Neste, chociaż ... był czas, że narzekałem.

Nie wiem po ile ostatnio zalałem-nie chcę się denerwować, a Helmut i tak musi pić.

Opublikowano
ja już pisałem kilkukrotnie, że tankuje na NESTE od 1999 i nie było żadnych problemów z paliwem, każdy następny samochód też będę tam tankował

u nas to 3,49 na Orlenie kosztuje...

na NESTE nie bylem jeszcze, ale wiem, ze est takowa gdzies w Kraku.

Opublikowano

Dzisiaj na Nest lałem ON po 3,61 :wink:

Opublikowano

ja tankowalbym na Neste gdybym mial po drodze, ale jest na takim zadupiu, ze praktycznie nigdy tamtedy nie przejezdzam :) aha, i o ile wiem to nie ma tam opcji natankowania do pelna?? Audi zawsze zalewalem do pelna zeby policzyc spalanie. w tej chwili na Neste Pb95 jest po 3.50, na Statoilu po 3.64. pech chcial, ze akurat, gdy jezdzilem smokiem, paliwo dochodzilo do 4.14 :/ co do jakosci paliwka to znajomy tankuje na Neste od dluzszego czasu i nie zauwaza zadnych oznak zlej pracy silnika.

Opublikowano
aha, i o ile wiem to nie ma tam opcji natankowania do pelna??

Płacisz kartą i tankujesz do pełna :razz:

Opublikowano
:shock: drogo w tej wawce. Ja dzis zatankowalem pickupa na rafinerii za 3,43 (Pb 95)

rafineria rulezzz :mrgreen:

Opublikowano

Dzisiaj rano on i 95 na nestle byly po 3,56, 8 godzin pozniej juz po 3,57

Opublikowano

a ja jeszcze sie nie odwazylem zajechac do Neste .... :twisted:

Opublikowano
a ja jeszcze sie nie odwazylem zajechac do Neste .... :twisted:

Tankuj dalej ten opał :lol::lol:

Opublikowano
a ja jeszcze sie nie odwazylem zajechac do Neste

hyhyhy, ja tyż nigdy w życiu jeszcze nie tankowałem na Neste ;)

Ale zacznę z ciekawości

Opublikowano

tankuje tylko z dwóch źródeł

jak nie mam z jednego to jade na Shela :twisted:

Opublikowano

no dobra powiem wam :P to co nazywamy On czy Pb ma sie nijak do tego co powinno byc naprawde. Jak ktos jezdzi i tankuje w "D" to wie o co chodzi. Jak nie wierzycie to zapraszam do RT na testy

Opublikowano

a wiesz gdzie Shell się zaopatruje w paliwko??: :)

no pewnie, że w ORLENIE !!

Opublikowano

a wiesz gdzie Shell się zaopatruje w paliwko??: :)

no pewnie, że w ORLENIE !!

oprócz VPower Racing :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...