slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Panowie co z tymi kalendarzykami, czekamy jeszcze na chetnych czy zamawiac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Slaweq ja mysle ze zamawiac bo 2008 r juz tuz ,tuz kto bardzo by chciał to juz by sie okreslil pozdrawiam i pamietaj ze ja 50 sztuk :> [br]Dopisany: 29 Listopad 2007, 12:36 _________________________________________________ Ja też jestem chętny na 8 grudnia, więc już jest nas 2 (słownie: dwóch) ja takze sie pisze na 8.12.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Gm pamietam o Tobie pamiętam... , Masz racje, kto chcial to pewnie sie juz okreslił, takze wieczorem zloze zamowienie i zrobie przelew... w sumie wyszlo nam 310 szt, ale dla równego rachunku zamowie 300, ktos dostanie 10 szt mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Slaweq, dla mnie zamów jeszcze + 20 szt. (czyli w sumie 70 szt. dla mnie) Bedzie mega rozdawka!! A co do spota, to jest nas już 4 (słownie: czterech) 1) Slaweq 2) GM 3) Szuder 4) Hauzer Wpisywać się!!!! Proszę.... :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Szuder jesli chcesz 20 wiecej to w sumie daje 330..., zamowie 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Slaweq, OK... Zamów, tak, zeby było dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 U Wieśka Jakubowicza? Nie wiem jak on sie nazywa, ale jak sie jedzie od Rzeszowa to w Babicy po lewej stronie taka wielka opona jest przy drodze i to jest tam w tym domu. On tam sprzedaje felgi, opony i ma wulkanizacje. Taaaa. To Wiesiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Wpisywać się!!!! Proszę.... Wstępnie się pisze Ale ta lista chyba dłuższa niebędzie, bo mało osób tu na forum cokolwiek pisze, a czasem na spotach ich widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 W innych miastach wiecej jest ludzi zaangazowanych w takie sprawy a u nas jakas lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam Rzeszow.. slaweq nie narzekaj.. Nas tez jest 4 na miejscu.. + Wit w Warszawie, a tak samo sa ludzie z Tarnowa ale widze ze tylko sa na forum zeby czegos sie dowiedziec o swoich autkach.. 0 kontaktow towarzyskich.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 ykk masz racje, nie ma co narzekać... jak sie zrobi cieplej to może sytuacja sie poprawi ;-) A odnosnie kalendarzyków..., zamówiłem 350 sztuk dla nas :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A odnosnie kalendarzyków..., zamówiłem 350 sztuk dla nas jak z taką ilością kalendarzyków obskoczycie Rzeszów, to po nowym roku frekwencja o 100% powinna się poprawić hyhyhy (ja sam mam chyba ze 150 szt. na 2008 a idą jak woda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Kazdy z nas zamowil dla siebie srednio po 50 sztuk takze gdy z tym obskoczymy po Rzeszowie to frekwencja powinna wzrosnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tylko nie wkładajcie kalendarzyków za wycieraczki, lepiej w uszczelkę drzwi itp. tak przynajmniej jest pewność że ktoś go wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Oby.. U nas bedzie troszke mniej.. Na razie jest 230 i nie sadze co by bylo wiecej.. Ale na pewno nie jezdzi 230 A4 po Tarnowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 slaweq, mam nadzieje że zamówiłeś kalendarzyki na 2008 rok... musimy zrobić duża akcje promocyjną, żeby zaprosić do klubu jak najwięcej osób ... więc rozdawka kalendarzyków musi pójśc pełną parą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 na wiosne jak porozdajecie kalendarzyki i my tak samo to zrobimy spota na ktorym bedzie 50 osob ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 TTom3k, dokładnie 50 osób z Rzeszowa i 50 osób z Tarnowa... Oby tak było!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 slaweq, mam nadzieje że zamówiłeś kalendarzyki na 2008 rok... Szuder a wiesz że nie jestem do końca pewny czy zamówiłem na 2008 rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Slaweq, to lepiej to sprawdź... :polew: Oczywiście, to był żart... żeby nie było potem niedomówień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi