mech15 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 -20 i od kopa zapalił, kąt kulawy, ale nowe świece robią robotę
mA4ciek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A mi to odpala codziennie Jest właśnie świeżo po malowanku :gwizdanie:
szogun0 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja odpaliłem ale tylko -21 było A mi ku***a nie odpalił Musiałem na kable bo aku słaby chyba. Wszystkie pazdzierze pod blokiem odpałaly a ja i jeden nowy saab pod blokiem na kablach W dieslu powinno się tuż przed zimą zrobić "przegląd" akumulatora - uzupełnić stan elektrolitu wodą destylowaną i przeładować porządnie prostownikiem. Tylko jest taki problem, że obecne akumulatory bezobsługowe nawet nie dają się otworzyć.
Plugibugi Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a mi za 4 razem odpalił ale dał radę he :>
Si?a Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Hmmm gdzieś czytałem, że te "bezobsługowe" jednak da się otworzyć... :gwizdanie: Tylko po prostu producenci stosują taki chwyt reklamowy, że niby nie da się go otworzyć, tak żebyśmy kupili nowy aku.
szogun0 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jasne, wszystko można otworzyć, ale co z tego? Niektóre rzeczy trzeba rozciąć.
Si?a Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ma ktoś pożyczyć przepływomierz od AFN'a w celu sprawdzenia czy samochód ma muła przez starą przepływke ?
aramis Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Problemy z odpalaniem ... ? Na szczęście u mnie z głowy od kiedy zakupiłem nowy akumulator. Ludzie jak to teraz kręci Na poprzednim nawet w lecie tak nie tyrkał. Wiem że inaczej to wygląda w dieslach, ale na prawdę szkoda zwlekać z zakupem baterii jak pada to pada.
dsz33 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Problemy z odpalaniem ... ? Na szczęście u mnie z głowy od kiedy zakupiłem nowy akumulator. Ludzie jak to teraz kręci Na poprzednim nawet w lecie tak nie tyrkał. Wiem że inaczej to wygląda w dieslach, ale na prawdę szkoda zwlekać z zakupem baterii jak pada to pada. Sie wie też mam nówencje na zime i pali aż miło
grzes1150 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ma ktoś pożyczyć przepływomierz od AFN'a w celu sprawdzenia czy samochód ma muła przez starą przepływke ? A po czym twierdzisz że to przez przepływke? robiłeś logi??? A może masz muła bo masz 1Zeta
Tygrysiczka Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Powitac ;-) tak sie zastanawiam, bo spot bedzie na podpromiu tam gdzie od wody ciagnie zimnooo hehe no i jak bedzie -17 to bedzie calkiem przyjemnie bedziemy musieli wszyscy sie do siebie przytulic żeby nie zamarznac
hajder Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 szogunO napisz gdzie i kiedy będzie w okolicy jaki spot
Si?a Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ma ktoś pożyczyć przepływomierz od AFN'a w celu sprawdzenia czy samochód ma muła przez starą przepływke ? A po czym twierdzisz że to przez przepływke? robiłeś logi??? A może masz muła bo masz 1Zeta Nie napisałem przecież, że to do mojego . Kolega ma problem bo mu paska przymula...
slaweq Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 szogunO napisz gdzie i kiedy będzie w okolicy jaki spot Przecież pisze wszystko na górze strony
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762
mech15 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wczoraj coś forum niedomagało??, czy to tyko tak u mnie??
GM Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wczoraj coś forum niedomagało??, czy to tyko tak u mnie?? ja także miałem chwilowe problemy ok godz 19-ej :gwizdanie:
bubers Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 glosik oddany u mnie tez wczoraj nie smigalo ok 0.00, rano dopiero wszedlem Powitac ;-) tak sie zastanawiam, bo spot bedzie na podpromiu tam gdzie od wody ciagnie zimnooo hehe no i jak bedzie -17 to bedzie calkiem przyjemnie bedziemy musieli wszyscy sie do siebie przytulic żeby nie zamarznac czemu nie tylko pasowaloby troche wiecej Kobiet :>
_Bartek_ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kolezanki/koledzy pomozcie. http://www.a4-klub.pl/smf/liqui_moly_oleje_dodatki_pelna_oferta_oficjalny_dystrybutor_max_rabaty-t92386.0.html;new;topicseen#new Może ktoś podjechać na ten adres i sprawdzic o co kaman? Ludzie zaczynaja juz pisac o policji itp. Z gory dziekuje i prosze o pisanie w tamtym temacie.
GM Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja mic nie wiem, ale pare stron wczesniej koledzy cos tu pisali 576 strona Panowie czy ktos ma tel. do Rtockiego , pisze na PW a skrzynka zapchana a potrzebuje paru rzeczy tel. cisza moze cos sie stalo Rtocki jest ponoć nieosiągalny od 4-go...
Rekomendowane odpowiedzi