Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto mi dziś pipczał pod Leclerkiem po 19:00 ?

Opublikowano

Policja :decayed: bo bez zapietych pasow jechales :gwizdanie:

Opublikowano

czy tapicerka skorzana z avanta 1996r podejdzie do 98 rok i odwrotnie ?

Opublikowano

Policja :decayed: bo bez zapietych pasow jechales :gwizdanie:

Dobre Grzesiu he :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dziś alfa śmigała po obwodnicy

Opublikowano

Panowie no i co z tym grillem wstepnie na kiedy ustawiamy sie ? Jaki dzien , godzina ? Czekamy na chetnych i propozycje :gwizdanie:

Opublikowano

Mam pytanie z innej beczki wie ktoś z was chłopaki gdzie w okolicy Rzeszowa lub w samym Rzeszowie mozna zrobić badania wysokościowe. Prosiłbym o adresy lub jak ktoś jest w temacie telefon??

Opublikowano

czy tapicerka skorzana z avanta 1996r podejdzie do 98 rok i odwrotnie ?

z avanta do avanta powinno podejść bo lift był w 1999 dla zwykłych A4

Opublikowano

LAKIER88 jak do pracy to pracodawca ma Ci obowiązek dać skierownie i wtedy w przychodni robisz.

Neurolog, laryngolog okulista i coś tam jeszcze i masz komplet.

Opublikowano

ja miałem do pracy na wysokościach powyżej 3 m to takie badania przechodziłem ale jeśli to ma być jakieś całkiem specjalistyczne czyli jakieś wspinaczkowe to nie wiem czy coś innego jest.

Opublikowano

Hej. Działa komuś ETKA na Win7 64bit? Miałem na starym lapku na XP i hulało a na nowym ni hu hu. Próbowałem też z innymi wersjami i też lipa. Czy ona nie pójdzie na "siódemce"64bit? Przerabiał to ktoś?

Opublikowano

Hej. Działa komuś ETKA na Win7 64bit? Miałem na starym lapku na XP i hulało a na nowym ni hu hu. Próbowałem też z innymi wersjami i też lipa. Czy ona nie pójdzie na "siódemce"64bit? Przerabiał to ktoś?

Etka śmiga na win 7 64bit bez najmniejszych problemów, może masz problem z Elsą :mysli:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 08:38_________________________________________________

Panowie no i co z tym grillem wstepnie na kiedy ustawiamy sie ? Jaki dzien , godzina ? Czekamy na chetnych i propozycje :gwizdanie:

W jakąś niedziele ja jestem jak najbardziej za tylko Grześ bierzemy kogoś za kierownice bo trzeba coś :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Piotrek transport jest :kox: mam Zuka kumpla :naughty: tylko zeby ta pogoda sie poprawila :disgust:

Opublikowano

Grzesiek przypomnę się tak trochę. Nie rozmawiałeś czasem z mechanikiem w sprawie tej przeróbki ? :chytry:

Opublikowano

Grzesiek przypomnę się tak trochę. Nie rozmawiałeś czasem z mechanikiem w sprawie tej przeróbki ? :chytry:

Przez telefon tak :) Tylko bede w przyszym tygodniu zmienial wszystkie hamulce to pogadam lepiej i dam ci znac

Opublikowano

o i super. Napisz na PW co i jak to się zastanowimy.

Opublikowano

Pany, chyba jeszcze za wcześnie na grylla :(

prognoza.jpg

Opublikowano

Pany, chyba jeszcze za wcześnie na grylla :(

prognoza.jpg

h***owa ta wiosna :disgust: