pre_pl Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 jeśli nie znalazłaś, a auto masz z Niemiec, to po prostu może jej nie być. W Niemczech nie ma tego durnego obowiązku posiadania "gaśnicy"...
pet3r Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 ja mialem auto z niemcowni a gasnica byla pre_pl nic nie szkodzi wozic gasnicy a jesli potrafi sie nia poslugiwac to odpowiednio szybka reakcja moze uratowac samochod.
pre_pl Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 no w Holandii chyba też nie trzeba mieć ? http://www.dziennik.krakow.pl/informator/przewodniki/051.pdf (jest tylko zalecana) Jest chyba jeden użytkownik z Holandii, może napisze
Pikuś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 dpowiednio szybka reakcja Wlasnie odpowiednio szybka reakcja. Bo pojemnosci gasnic samochodowych sa naprawde male i zadko starcza to na ugaszenie autka. :twisted:
pet3r Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 dpowiednio szybka reakcja Wlasnie odpowiednio szybka reakcja. Bo pojemnosci gasnic samochodowych sa naprawde male i zadko starcza to na ugaszenie autka. :twisted: prawda, ale chyba nie ma jakiegos limitu wielkosci gasnicy wozonej w aucie?
gosia Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2006 nie uzyskałam odpowiedzi! gdzie ona jest?
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Pikuś napisał/a: pet3r napisał/a: dpowiednio szybka reakcja Wlasnie odpowiednio szybka reakcja. Bo pojemnosci gasnic samochodowych sa naprawde male i zadko starcza to na ugaszenie autka. :twisted: prawda, ale chyba nie ma jakiegos limitu wielkosci gasnicy wozonej w aucie? hihihi juz sobie wyobrazam taka gasnice jak w budynkach uzytecznosci publicznej i drobna kobitke ktora stara sie to wyciagnac z bagaznika jak autko sie jej zapalila
pet3r Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 nie uzyskałam odpowiedzi! gdzie ona jest? jesli nie ma jej w bagazniku po prawej stronie lub w kole zapasowym to pewnie w ogole jej nie ma Pikuś napisał/a: pet3r napisał/a: dpowiednio szybka reakcja Wlasnie odpowiednio szybka reakcja. Bo pojemnosci gasnic samochodowych sa naprawde male i zadko starcza to na ugaszenie autka. :twisted: prawda, ale chyba nie ma jakiegos limitu wielkosci gasnicy wozonej w aucie? hihihi juz sobie wyobrazam taka gasnice jak w budynkach uzytecznosci publicznej i drobna kobitke ktora stara sie to wyciagnac z bagaznika jak autko sie jej zapalila dziwne, pomyslelismy chyba o tej samej sytuacji ja mialem na mysli taka ogromna, dwuzbiornikowa, szara gasnice na dwoch kolkach, z dlugim, splaszczonym na koncu wezem
Pikuś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 gosia, w schowkach w kole nigdzie wiecej nie ma miejsca na gasnice.
gosia Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2006 w kole niema na pewno! ciekawe jak szybko by można było ją stamtąd wyciągnąć? [ Dodano: 09-12-2006, 17:24 ] przecież tam niema miejsca na gaśnice! chyba że 100gramową!
Hugo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 nie uzyskałam odpowiedzi! gdzie ona jest? Jak nie masz w bagażniku albo gdzieś przy siedzeniu kierowcy to nie masz
mrog Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Na pewno nie masz gaśnicy. Ja mam z lewej strony w bagażniku.
RaCZeK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 jak nie wiesz gdzie jest gasnica to ja Ci powiem ... w sklepie motoryzacyjnym napewno jest
wit.s Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dobrze, że mi przypomnieliście. Od pół roku jeżdżę bez - trzeba kupić. A najzabawniejsze, że wcześniej mój ojciec przez 2 lata nie raczył gaśnicy nabyć. :mrgreen:
RaCZeK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 tak naprawde gasnice mozna sobie wsadzic do ...... piwnicy ... smieszne przepisy mamy ale niestety nie zanosi sie nic zeby cos sie zmienilo
adadur Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 wszyscy je wozimy a zapewne 10% ludzi wie jak się nią posłużyć - potem się czyta że nie starcza na ugaszenie.
Gość Murzyn Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 adadur, to dawaj instrukcje..ja nie mialem okazji nic gasic, wiec pewnie nie umiem
Rekomendowane odpowiedzi