cys Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Witam, jako ze chwile mam już fure to i trzeba się pochwalić. Z braku czasu i fajnej pogody zdjęcia takie sobie . S4 B5 1998 Vulcan Schwarz podobno 200kkm:decayed: Silnik seria, program na 1.1bar ~310KM i ~500Nm, plus wkład K&N, wyprute katy i jakaś rynna na końcu , Wyposażenie; Kubłu skóra/alkantara podgrzewane, ele. sterowanie ale tylko kierowca Podgrzewane lustra, spryski Xenon Gwint H&R Bose Cztery poduchy 4x elek. szyby Fabryczny alarm Elek lusterka Ogółnie szału nie ma. O środek ktoś nie dbał i wygląda jak wygląda (prace trwają, ale wolno:whistling:) Narazie porobione pod maską, filtry, uszczelki, odma, olej, rozrząd i ogólny przegląd bebechów. W planach: Rns-e + konsola polift Zrobione Naprawa fis-->Licznik poliftZrobione Kółka letnie S-line 18 Zrobione Lampy przód polift Zrobione+ Bixenon+DRL Tempomat Zrobione Oświetlenie LED Zrobione Odnowienie tapicerki foteli albo Recaro jak kasa dopszeRecaro wpadło Poprawki lakiernicze A tak to gra:
Gracjan Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Kolejne S4 na śląsku Powodzenia i niech dobrze służy
kamilus Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 fajnie sie prezentuje zmienilbym jeszcze ten koniec wydechu i grill eSowy dal ;p
pawelwor Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Mialem kiedys takie dwie koncowki w dieslu - strasznie szybko je rdzewka zaczela brac, wiec jak cokolwiek zobaczysz to zabezpieczaj je czyms. No chyba ze jakies nowe zrobili z nierdzewki. a reszta na plus;)
cys Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 fajnie sie prezentuje zmienilbym jeszcze ten koniec wydechu i grill eSowy dal ;p Teraz dopiero widze że ori grila brak A co do wydechu, jeśli wpadnie mi jakaś lewa gotówka to będzie chnilol z kwasówki. Puki co trzyma sie dzielnie.
paput Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 fajnie sie prezentuje zmienilbym jeszcze ten koniec wydechu i grill eSowy dal ;p Teraz dopiero widze że ori grila brak A co do wydechu, jeśli wpadnie mi jakaś lewa gotówka to będzie chnilol z kwasówki. Puki co trzyma sie dzielnie. to jak Ty kupowałeś to auto jak dopiero zobaczyłeś że to grill nie od esy:shock3:?
miron78 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 kolego wpadaj tą furką na zloty Gliwickie
Buba Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Grill akurat jest fajniejszy niż eskowy:wink:
radimm Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Grill akurat jest fajniejszy niż eskowy:wink: przecież to chińczyk
Buba Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Grill akurat jest fajniejszy niż eskowy:wink: przecież to chińczyk no i? mam taki sam i dużo lepiej wygląda:wink:
radimm Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 no i nic, moim zdaniem z eski ładniejszy, a jeszcze ładniejszy ori RS
cys Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 to jak Ty kupowałeś to auto jak dopiero zobaczyłeś że to grill nie od esy:shock3:? Tego to Ja sam już nie wiem:kwasny: A co do wyglądu, "Jedni lubią marchewki, drudzy jak im skarpetki śmierdzą" Brzydki nie jest i jakoś w oczy nie razi więc zostaje. miron78 Postaram się bywać, zbieracie się w ten piątek bo akurat wolne mam
Martinor Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Prezentuje się zacnie... Powodzenia w modach....
cys Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udało się wykonać najmnej inwazyjnego moda RNS-E:naughty: Navi z A4, po lekkich modyfikacja pasuje prawie jak ori: Teraz tylko muszę się tej rysy pozbyć... Panowie potrzebuje pomocy w ogarnięciu przycisków przeciwmgielnych, dwa długie podejścia i poległem, jest ktoś z okolic w stanie poratować?
Rekomendowane odpowiedzi