seniu001 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czyli nattys wax blue moze byc. Czy polecisz cos innego w podobnej cebie
Kamyk Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 czemu nie zymol ? ostro potanial ostatnio .....
Carire Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 a jak grubiej to Glasur i to jest to
tomasz102 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 CHEMICAL GUYS Butter Wet WAX Mam czarny lakier. Czy ten wosk jest warty uwagi ?
Griffe Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak kazdy inny - kolor lakieru nie ma znaczenia.
hejneken Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Cześć chłopaki. Pomóżcie w doborze wosku do czarnej perły. Zależy mi na lśniącym lakierze, chociaż jego stan pewnie mocno utrudni ten efekt. Użyłem megsa polishing compound, ale szału nie ma. Może mam tak porysowany lakier że nie widać efektu? Ten wosk się nada, czy macie lepsze propozycje? MEGUIARS BLACK WAX AIO - CZYŚCI I ZABEZPIECZA GRATIS APLIKATOR - ShowCarShine - Detailing Shop Ja do swojej czarnej B7 kupiłem Dodo juice purple haze pro, bardzo fajnie mi się z nim pracowało
tomasz102 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak każdy inny? Czyli rewelacji nie ma? Do150 zł coś mógłbyś mi polecić lepszego?
Griffe Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Czy sie uda kupic do 150 Pete's 53 - nie wiem trzeba poszukac, albo dorzucic kilka zlotych. Ponizej 100 Nattys Blue.
Kali S4 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Griffe , a do jasnych kolorów Nattys Red będzie ok?
Griffe Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Teoretycznie Nattys white, ale jednak polecalbym Nattys Blue - dzieki zabarwieniu latwiej bedzie kontrolowac minimalna ilosc nalozonego wosku. Reda nie lubie i tyle:kox:
gusiak11 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Red fajnie pachnie truskawkami, blue guma do żucia co kto lubi ja przepaści między nimi nie widzę
Onkel Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Po konsultacjach z Griffem kupilem cleaner achiller pro, recznik mf do tego aplikatory i glinke. Potrzebuje teraz do jasnego koloru dobrac wosk. Moze byc np. Dodo juice ale jest wiele odmian i nie wiem ktory bedzie dobry...
Griffe Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Z Dodo Purple Haze, Hard Candy, Orange crusch, Banana Armour sa warte polecenia, co nie znaczy, ze reszta jest zla.
Onkel Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A jakbym mial wybierac miedzy dodo a finish kare? I czy oba mozna polozyc na cleaner achillesa? Przypomne tylko ze to do srebrnego auta
Griffe Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zupelnie inne woski. dodo z natury letni fajny, FK pancerny na zime, stosowanie go na Achillesie jest bez sensu, bo na tym AIO trwalosci nie pokaze.
piogorski Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jaki wosk bedzie nadawał mega połysk na czarnym koloże LY9B Obecnie używam clinera dodo juice lime prime i wosku Poorboy's World Natty's Paste Wax Blue a quick detaliera mam Poorboy’s Spray & Gloss Efekt jest ładny, ale czy może być jeszcze lepszy z innym woskiem, jakimś dedykowanym
Rekomendowane odpowiedzi