Sebo83 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pewnie tak:) ja też zauważyłem, ze lubi się zawiesić na pamięci typu pendrive. Wole zdecydowanie Kartę SD, jest mniejsza i tańsza Obecnie korzystam tylko z pamięci SD 1GB - mam je po całe 9 zł za kingstona więc nie widzę potrzby ładowania czegokolwiek innego emulatorek rullezzz
marcinmk2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://emide.pl/xcl/ wypełnialiście formularz umieszczony na tej stronie? ,ile czekaliście na odzew "od nich" po ewentualnym przesłaniu wyżej podanego formularza, żeby zamówic sprzęt?
Sebo83 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja kupowałem na allegro http://www.allegro.pl/item422395939_honda_mazda_vw_nissan_audi_emulator_zmieniarka.html po 3 dniach była u mnie
cypek80 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja wlasnie czekam drugi dzien :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja kupowałem na allegro http://www.allegro.pl/item422395939_honda_mazda_vw_nissan_audi_emulator_zmieniarka.html po 3 dniach była u mnie ja tez kupowalem z tej aukcji i dlugo nie musialem czekac - w zestawie byly kluczyki do wyciagania radia
waldi1972 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A4 B7 z 2005 roku (model 2006) - gdzie jest gniazdo do podłączenia zmieniarki CD? Chcę sprawdzić czy będzie pasowało, gdzie i jak umocować urządzenie.
przemciotorun Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 czy to jest zmieniarka czy emulator to podlancza sie to bezposrednio pod radio a co do miejsca montazu i sposobu to prosze przeczytaj wszystko od poczatku bo jest tam sporo o tym :gwizdanie:
tycobb Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a oto ostatnie wiesci z http://emide.pl/xcl/ > Czy kostka emulatora jest gotowa od razu do podlaczania> czy tez trzeba ja przerabiac?? pozdrawiam Jak najbardziej jest gotowa do podłączenia. Nadmienię tylko, że xCarLink kosztuje 340 zł brutto wraz z przesyłką via PP. Jest to nowa wersja, obsługująca karty SDHC, dodatkowo posiadająca złącze BlueTooth do podłączenia opcjonalnego adaptera do przesyłu danych za pomocą "niebieskiego zęba" (koszt 40 zł brutto), a także posiadająca możliwość przewijania utworów.
Sebo83 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 kurde warto było poczekać dla tego przewijania utworów, bardzo mi tego brakuje
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No to warto było tyle zwlekać z zakupem. ile czasu gdzieś wam szedł ten sprzęcik?
tycobb Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no i juz przelane pieniazki teraz tylko wystarczy czekac a pozniej montowac :gwizdanie: dodam ze w komplecie sa kluczyki do wyciagania radia
piotrekgotrek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No i wreszcie znalazłem chwilę czasu na zamontowanie. Emulatorek działa bardzo ładnie. Dźwięk pomimo 128KBps słychać wyraźnie bez szumów. Instalacja wraz z "podgrzewaniem procka" w radiu zajęła mi... 25 minut. Miałem troszkę problemów z kartą. Moja to microSD z przelotką na SD, 2GB Kingstona. Po odpowiednim sformatowaniu działa bez problemów. Nie wiem jak u innych, ale u mnie konieczne było odłączenie radia od zasilania w celu aktywacji emulatora. Bez tego sypał mi jakimiś dziwnymi błędami i nie chciał czytać karty. Po restarcie zasilania działa bez problemów.
Sebo83 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 u mnie nie bylo koniecznie odcięcie zasilania. wystarczyło podpiąc emulator na wyłaczonym radiu, wloczyc radio, wcisnąć przycisk MODE i działa
Kowi87 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 I ja przesiadłem sie z normalnej zmieniarki na emulator :> Jakościowo dzwięk mało co sie rózni od płyty cd. Żeby to zamontować ja musiałem ściagnąć schowek niestety bo dojscie tam było dosć ciasne ale to tylko 5 śróbek :gwizdanie: i teraz można nagrywac muzyke na całe tygodnie dla zastanawiających sie jeszcze, POLECAM
mtjk Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 No mi montaż zajął jakieś 15 minut. Poniżej fotorelacja:
Gość audirocket Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja mam kupione cos podobnego ale z firmy Solisto.Wszystkie opcje tak jak w zmieniarce i obsluga z radia.Mozna zobaczyc na SOLISTO.de Pozdrawiam.........
Kowi87 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Jeszcze na dniach zamontuje to sobie u góry w schowku na stałe zeby tak nie latało
tycobb Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 no i juz podlaczone teraz wystarczy cieszyc sie dzwiekiem :gwizdanie:
Sebo83 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Jeszcze na dniach zamontuje to sobie u góry w schowku na stałe zeby tak nie latało a masz jakies uchwyty do tego? w jaki sposób bedzie ją montował?
Rekomendowane odpowiedzi