Blachu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Mnie osobiście ten chemical guys stripper scent trochę rozczarował nawet nie chodzi o trwałość... Koledzy jak go stosujecie? Psikacie pod dywaniki, czy jeszcze gdzieś?
sokal Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Może psikajcie podsufitkę to Wam będzie dłużej pachniało
Kwinto69 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mnie osobiście ten chemical guys stripper scent trochę rozczarował nawet nie chodzi o trwałość... Koledzy jak go stosujecie? Psikacie pod dywaniki, czy jeszcze gdzieś? pod dywaniki tez lipa, podsufitka? chyba powietrze za bardzo wali po suficie od szyby uchylonej. Trzeba coś nowego zakupić
miki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jeśli zależy wam na czystości podsufitki to nie radzę Tapnięte z SGS III
Olszak86 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy coronado cherry nadal mozna dostac w piotrze i pawle? Wysłane z mojego LG-E610
miki Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A były tam zapachy CS?! Tapnięte z SGS III
Olszak86 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jakis kolega kilka stron wczesniej pisal ze u niego w miescie bylo za 14 zl Wysłane z mojego LG-E610
pandamix Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ja przy okazji zamawiania innych kosmetyków do auta zamówiłem sobie California Scients santa barbara,puszka po zdjęciu foli zabezpieczającej mam zamkniętą a zapach się roznosi po całym aucie a puszka stoi pod podłokietnikiem,na początku zapach zalatywał aromatami do ciasta a teraz pachnie dość przyjemnie
jozek726 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kolego nie w temacie ale podpis mi ukradles
pandamix Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 dlaczego sądzisz że nie w temacie?a za podpis to sorki,jeśli prawa zastrzeżone to mogę usunąć
darkb Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 jeśli ktoś na forum tutaj obecnym poleca CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT to musi chyba być osoba polecająca sprzedawców z allegro. ten zapach CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT wcale nie jest jakiś powalający na kolana , stwierdziło to 6 osób które pytałem. Kolejną sprawą CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT pachną po spryskaniu wnętrza nie jak piszą tutaj u nas na forum 3 dni tylko 2-3 godziny. NIE POLECAM CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT I NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ JA SIĘ NABRAŁEM NIESTETY A cena tych perfum jest zbyt duża jak na taki zapaszek.
Blachu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 jeśli ktoś na forum tutaj obecnym poleca CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT to musi chyba być osoba polecająca sprzedawców z allegro. ten zapach CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT wcale nie jest jakiś powalający na kolana , stwierdziło to 6 osób które pytałem. Kolejną sprawą CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT pachną po spryskaniu wnętrza nie jak piszą tutaj u nas na forum 3 dni tylko 2-3 godziny. NIE POLECAM CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT I NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ JA SIĘ NABRAŁEM NIESTETY A cena tych perfum jest zbyt duża jak na taki zapaszek. niestety muszę się zgodzić z kolegą też mnie rozczarował... może trafiliśmy na fake, nie wiem...
pakotomasz Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 jeśli ktoś na forum tutaj obecnym poleca CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT to musi chyba być osoba polecająca sprzedawców z allegro. ten zapach CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT wcale nie jest jakiś powalający na kolana , stwierdziło to 6 osób które pytałem. Kolejną sprawą CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT pachną po spryskaniu wnętrza nie jak piszą tutaj u nas na forum 3 dni tylko 2-3 godziny. NIE POLECAM CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT I NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ JA SIĘ NABRAŁEM NIESTETY A cena tych perfum jest zbyt duża jak na taki zapaszek. niestety muszę się zgodzić z kolegą też mnie rozczarował... może trafiliśmy na fake, nie wiem... Wielu niestety się zawiodło na Stripperze:thumbdown:
Olszak86 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Koledzy koszystal ktos z zapachu aroma car gel? Jak kupilem auto mialem taki o zapachu black jestem ciekaw jak pachna inne bo bylem z niego bardzo zadowolony. Wysłane z mojego LG-E610
jacek70 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ja mam obecnie choinkę Orchidea .Jest rzadko spotykana .Gdyby ktoś szukał to ma ona jasno niebieski kolor.
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT leży mniej niż połowa na chłodniejsze dni dzisiaj zakupiony wynalazek w selgrosie za 18.33 made in japan:naughty:
Olszak86 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Uzywalem takich tez z selgrosa, pine, orange i fresh. Bardzo sobie chwale. Wysłane z mojego LG-E610
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 zobaczę jak nabierze mocy przez noc w tunelu pod łokciem:naughty:
Olszak86 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Moim zdaniem pachnie najlepiej jak sie auto nagrzeje. Wysłane z mojego LG-E610
Fr0styyy. Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 A dla mnie zapach Stripper Scent jest mega Kiedyś jak dywaniki z tyłu popsikałem i miałem bluzę z kapturem na tylnym siedzeniu i ona spadła przy hamowaniu na ten dywanik to za każdym razem jak ją ubierałem to czułem ten zapach przez kilka dni
Rekomendowane odpowiedzi